Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
žloutnutí nebo hnědnutí listů - nedostatek hořčíku nebo železa
celkový nezdravý růst - nedostatek dusíku
kde to máš? jestli to máš pod lampou nemáš jí moc nízko? Tak by to taky mohli bejt spálený listy, teda pokud jsou ty špatný listy hlavně ty horní
nelítaj ti kolem toho mušky? jestli jo, mohly by to mohli bejt smutnice - pak doporučuju parazitický hlístnice - jsou k dostání v zahradnictvých, v obi apod. je to příroní - no chemie
tak asi tak, co mě napadá. samozřejmě to může bejt i něco úplně jinýho :-))
zdravim
Nemyslim si, že by to byl nějakej nedostatek (v zemi je poměrně krátce a substrát je směsí kvalitní černozemě, agroperlitu a zahr. substrátu). Pod lampou není. Škůdce to také není.
Substrát je poměrně vododržný, takže se bojím jestli není přelitá.
zdravim
Máte někdo zkušenosti s přelitou kytkou? Vyvrattě mojí teorii, že je rostlina přelitá. Protože teď nevím, jestli mám hnojit, nebo nezalejvat. dík
cauky,zdravim fsechny.
To co bylo na tech poslednich fotkach,to mam taky.pred par dnema sem zasadila par rizku do hliny (na pokojovy kytky) a behem par dnu uplne zbelaly listy a vypada to ze to totalne chcipa. taky je mam venku,nemoze to byt tou zimou,co byla? da se to jeste zachranit?
jinak,mela jsem venku i sazenicky ganji,a ty sou total good,jenze ty tam byly od zacatku,takze sou zvykly.
Zdravim,nutně potřebuju poradit,co je to za chorobu. Rychle se šíří na další listy a ty usýchají. Pěstuju na horách 800 m.n.m. Na stoncích jdou často vidět červenočerní broučci(dlouzí 5 mm), co skáčou. Nechci o moje kytičky přijít, pomozte please
Tak sem včera objevil docel apro mě šokující věc...jedna z mejch kytek má listy složený jen ze tří lístků...uplně všechny. Zas na druhou stranu je tahle ze všech nejhustší keřík...
Ještě doplnuju že se jedná o noname outdoor.
Naposledy upravil Bambulooser 09-07-2005 v 10:27 AM
Moc prosim o radu cim to muze byt mam skoro na vsech listech asi 80% listy 1mm nepravdelne skvrnky.Vypada to jako nejaka ztrata pigmentu asi neco te kyti chybi.Skvrny jsou zbarveny do bila.Ale na svetle do stribrna.Pri pohledu z blizka vypada jako by to byl vyzrany pigment.viz foto 1.Foto kompletu
2.Foto listu z blizka
Omlouvam se za hroznou kvalitu je to z mobilu ale nejak to videt jde.Diky za rady.
Skudci zadni nezpatreni ani ve hline ani kolem hliny.Thanks
Tak lidi mam problem mam ve hline nejake skudce vypada to jako nejaka larva ktera zapricinuje ty zkvrny nejspis poziranim korenu.Vypada jako masak na hnijicim mase a zbarveni toho tvora je bilo pruhledny.Za kazdou radu budu vdecny.Velikost skudce je cca 2mm a hlavicka je cerna.Mam jich tam hodne nevim jestli koupit nejakou chemku nebo presadit do jine hliny.
Prosim o rychlou odpoved.Very Very thanks.