Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tayem de Tox: Blbost to nemusí být, pokud srovnává např. šišky ze 70W indooru (o 20w úsporkách ani nemluvě) s kvalitně vypěstovaným skleníkem .... Což je ale trochu extrémní
Dělení "trávy" na skunk a noname mě přijde vcelku logické. Teď kouřím noname venek, který rostl pod 250W sodíkem a byl značkově hnojený, a zdaleka se nevyrovná skunku, co jsem minulý rok pěstil ve skleníku
já řikám venek a lampa nebo autdór a yndór jinak dementi od nás říkaj skank každýmu senu...pro někoho je zas všechen indoor prostě skank..skanky za dvěpade...
a když znám odrůdu tak samozřejmě nazývam model jeho pravým jménem ale tady se k něčemu takovýmu dostanu jen občas...většinou je to "skéro vole neasi skanky jo"
Ja som sa minule dozvedel ze moj model je vraj "cista Petrzalka". Chalan bude asi poriadny znalec.. vypestoval som to ale v Brne takze neviem co si mam o tom mysliet :-D
hehe případně přidat do ankety ještě dělení podle měst setkal sem se si se srovnáváním trávy podle měst
brněnský hulení tyvole je dycky lepší než nějaký co vypěstuje nějakej kokot venku na vesnici
Přesně toto dělení je zažité u nás, venek a lampa a kdyz uz to je neco extra tak je to hydro. Je to divné dělení, ale nejsem proti němu, člověk se alespon v rychlosti dozví, nejzákladnější info.
Nejak to nedelim...bud je to cutka nebo skero (dobrej skunk)...to mi staci, dyt i z podlampofky muze bejt shit!...na co to resit...to je jako delit zeleny a cerveny palivy papricky
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
S běžnejma konzumentama se o tomhle nedá rozumě bavit. Mě se celkem líbí vysvětlení že skunk je model kterej má určitý procento účinnejch látek, což stejně nejde v domácích podmínkách ověřit...
Z času na čas si neodpustim poučení že skunky se tomu říká proto že se tak jmenuje jeden komerčně provařenej model s mega výnosem
Proto lidem co o tom nevědí říkám o venku např.: nevypadá to nicmoc, ale skuřuje dobře. Indoor neni třeba komentovat, jelikož oni hodnotěj model 80% podle vzhledu a 20% podle vůně. Placebo efekt se postará o zbytek.
S pěstitelema se bavim podle správnýho označení: Seedbanka, model, pěstební podmínky.
PS: Snažte se o seriózní diskuzi, takže sem netahejte hydročutkoskéra a podobný...
Původní příspěvek od MIRIS hehe případně přidat do ankety ještě dělení podle měst setkal sem se si se srovnáváním trávy podle měst
brněnský hulení tyvole je dycky lepší než nějaký co vypěstuje nějakej kokot venku na vesnici
Jo to unás taky ty voe to skéro s prahy,brna.... prostě co je z velkého města je nejlepší !! haha někdy mám chuť dotyčnému zalepit pusu izolepou.Vůbec nechápou! Jinak dělím hulení na lampu/venek/skleník.Kvalitu si určím podle sebe.Protože jeden řekne že to je super kvalita a přitom to je seno.
Lil Jon: Taky mám v oblibě poslední dobou vysvětlovat "znalcům", že je úplně jedno, jestli to bylo vypěstovaný v Práglu, Brně nebo třeba ve Lhotce ( čistě příklad, ze Lhotky nikoho neznám, dokonce ani nevím, kde to je)
to my se s kamošma vzdycky prem jak je to s tim SKEREM,ja to nepouzivam, proste to delim na venek a lampu nekdo rika ze to je proste skunk, nekdo rika ze skero je sklenik, ale potom hydroskero za 250, jak uz sem parkrat cetl by melo byt hydro ve skleniku? :-D nevim ja v tom mam zmatek , pro me je jenom lampa a venek.