Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já travku denně, nejraději se zhulím hned už po ránu ..
občas si vařím různý buchty, placky, koláčky...nejraději mám rád vošouchy (bramboráky)......
ani mi tak nejde o zkonzumovaný počet jointů (to fakt nepočítám:-) jako spíš o dobrej stav......a řeknu vám jsem furt High už 6 let téměř v tahu .....pohoda
no , po pravde se nad tim budu muset zamyslet , protoze kourim prakticky denne.je jedno jestli je to o vikendu nebo ne a vazne si krome nemoci nepamatuju kdy sem mel pauzu delsi nez tyden.(posledni 2-3 roky)outdooru je dycky hofa(afghan primo z afghanistanu a z indooru taky neco .asi to omezim ....custe
------------------------------
peace for all
bohuzel...
nez me vyroste muj prvni pokus, tak se musim spolehnout na kamose, kterej obcas neco donese. jo, je krize, za to mi to dava cistou hlavu na uceni a tak . obcas je to i vic speku mesicne (vetsinou nabiju fajfku, abych usetril cast sve drahocene travky nez bude dalsi), ale je to blby... jak ja zavidim vsem tem co maj tyden pred sklizni nejakyho Super skunka, to musi byt nervy a teseni (na zpusob co dostanu pod stromecek )
uááááááááááááááá
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Jasan, trávu hulí spousta lidí denně a spousta lidí hulí nárazově !!! To je prostě normál . Jde o to hlavně jak se to vaše hulení skloubí s vaším životním stylem, prací atd....Takže lidi je jedno kolik špeků!! Hlavně musí bejt POHODA jak bez něj(špeka) tak i s ním(se špekem) !!!přeci né?!!!!:-)
Mějte se blaze!!
High Live
Jen, bohužel, nekteří jedinci, kteří jinak taky myslí, že každému má býti dovoleno vše, pokud tím neomezí svobodu jiného, si myslí, že huliči omezí svobodu společnosti tím, že společnost musí hradit léčbu chorob způsobených hulením a taky podporu nezaměstnaných, kteří pro samé hulení nejsou schopni vážně pracovat.
Takovým jedincům by možná udělalo radost, kdyby se travka zdanila spotřební daní, jako chlast a cigára.
Ale tož, zas, někdo zas pracuje líp zhulenej,
a salámy se taky nezdaňujou a je z nich rak střeva.
Tož co už
Já když je co, tak jsem schopnej si začadit hned jak přijdu z práce, na uvolnění, odstresování a odpočinek a pak třeba pokračuju až do večera, než jdu spát. Víkendy, o těch radši ani nemluvím, ty dosti často prohulím durch způsobem od soumraku do úsvitu nebo snad od úsvitu do soumraku ??? Když není, nehulím, co můžu, když není?
Taky si myslim, že to neni vo tom vyhulovat se denně do sraček (s prominutim).
Je fakt, že sem to chvíli taky takle praktikoval, ale vono to za čas vomrzí.
Teď si rád zahulim, když sluní svítíčko, je teplíčko, všechno kvete, stromečky voněj a je to prostě vo pohodě. Kouřim v průměru tak dvakrát do tejdne a stačí mi to.
Mějte se fajn
to Nekurak: no jestli si myslíš že dobrýho huliče z tebe udělá to, že budeš denně hulit 20 špeků, tak seš dost mimo mísu
takový rádo-by huliče, moc dobře znám, i já sem si tim prošel, v 16ti ve škole vyhulej 10 špeků nějakýho sena, aby je to aspoň trochu zhulilo :-) a myslej si o sobě kdo ví co....
PS: jestli to neni tvuj případ tak se omlouvám, ale řek bych, že sem se trefil
Ač vcelku materiálově nestrádám kouřím opravdu jen v čase pohody a klidu, ne že bych nechtěl častěji ale nedovoluje situace a povolání. Pokud mám udělat průměr Za těch posledních osmnást let, tak jednou za dva až pět měsíců si to opravdu užiju. Jsou ovšem obdobíčka kdy popíjím kakao i týden v kuse.
To Avitas: Jak řekl jeden fousatej revolucionář " Demokracie znamená rozdat zbraně lidu" :-)
To Nekurak: Hrdinů jsou plné hřbitovy a takových o kterých píšeš jsou plné blázince :-)
Já hulím skutečně příležitostně. Pár dní každý den- většinou večer a pak zase pár dní pauza. Někdy mám pauzu i několik týdnů Záleží na tom co se po mě chce za práci. Vím totiž, že jsem líný jako veš a když si zahulím tak dvakrát tolik.
V každém případě když vidím, že to bude stát za to a mám příležitost, tak neváhám a hulím.
A nekupuju. Jsem totiž
a) strýček Skrblík
b) přesvědčený, že nelegální trh s konopím bude do budoucna problém (pokud se nezlegalizuje). Takže: nekupujte a pěstujte si sami.
to Era - jak to že se salámy nezdaňujou? Zapoměls na 5% DPH? Téměř všechno se zdaňuje. A něco i vícekrát.
2 nemo: DPH je (skoro?) na všechno, na salámy ale není uvalena daň „spotřební“ jako je na benzín, líh a tabák.
Právě na tyto zdraví a životní prostředí poškozující zboží je uvalena spotřební daň, jako kompenzace za škody (a taky trest za spotřebu ) A takový salám, když se baští příliš (to je asi tak jak? )taky působí škody a spotřebka se z něj neplatí! Při případném prodeji ganji by se pochopitelně platila jen DPH, ale celkem logicky by mohla býti i nějaká spotřební daň (třeba paušál za gram)
Ale ODS volí nízké daně Tak bych navrhl z každého gramu dát 2 prásky ouřadovi z berňáku