Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rastiquez_ Jako to je samozřejmé ale i ty dobrý genY se musí podpořit něčím zajímavým tenhle stimulátor na květ chcu zkusit tento rok a pak uvidím jestli to za to stálo.... Kámoši jedou plagron GS tak chcu videt jakej bude rozdíl_
Rozdiel som testoval v poslednom kole. A nic som nespozoroval akurat bloombastik sa lepsie rozmiesaval.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Vyhozené peníze. Jedu AH a enzymy nic víc, možná trochu kořeňáku na malé klony. Důležité je zachování optimálních podmínek a kvalitní genetika, jak píše kolega výše.
bloombastic je na trhu jenom slaba nahrazka za topshuter, ktery se uz nevyrabi, neco podobneho jako tablety od atami, coz je taky slabota...rozdil videt je, ale cena neodpovida ucinkum...za polovicni cenu bych si ho koupil klidne znova...mam-li to uvest na prikladu je to jako phytamin vs. cropmax...phytamin je jenom osvezeni kytky zato cropmax a jeho ucinek je zretelny...takze kdybych mel zbytecny litr tak si bbastic koupim pro dobry pocit)
Zdar, no ja jsem ho pouzil jednou, a myslim ze to neco dela pac uz druhy den holky voneli jak svine. Doufam ze jeste budu mit moznost ho poradne vyskouset.
muehhe Jednou jeden chytry pan rekl, ze je nejdulezitejsi je to, aby pestitel mel dobry pocit z toho co tomu leje, pak se deji zazraky. Ja pouzivam jenom Bcuzz A+B a PK13/14 a deje se todle: http://grower.cz/forum/showthread....6809#post756809 . Muhehhee. Apropo kolega Machoman delal pokusne grow kam lil cropmax na pulku kvitek a na pulku ne a tez to nemelo nejaky viditelny,chutovy a ucinkovy rozdil... Ale je dulezite kvitkam davat to z ceho mas dobry pocit. Ale zase odsud-pocud..
ja sem ho taky testoval a taky sem nepostrehl vetsi ucinek mam 2 nft vedle sebe jedno ho dostalo druhe ne a nebyl mezi nima rozdil jedu ah + pk 13-14 od bcuzz a pohoda delam od 550 do 620 pod 600w osram plantastar
Rád přidám zkušenost - Bloombastic 0,25l ( cena 890,- ),začal jsem v 8týdnu, přidával jsem ho ob zálivku a jen na polovině rostlin ( abych mohl posoudit ten "Bloombastický" rozdíl ), dávkoval jsem ho 1ml/l. Zhruba po týdnu byl znatelný rozdíl v ocukrování paliček , po třech týdnech bylo jasně vidět ,že na 4/6 hnojených BB byli znatelně větší palice. Takže dávám hodnocení 7/10 pro BB . Jen bych rád přidal ještě jednu poznámečku/postřech -> přišlo mi ,že rostliny hnojené BB jsou velmi cítit , BB má takovou typicky "řekněme" nasládlou vůni ,znatelnou i pro průplachu ( Final Solution - Advanced Hydroponics ). =) Ale nemohu říci špatné slovo proti BB, jen ta cena mi přijde malinko výš.
Jsem na BB docela zvedavej, ted jsem vzorek na zkousku. Ale nejsem si jistej jak ho mam pouzivat, nikdy predtim jsem boostry nepouzival. Asi bych si ho za ty penize ani nekoupil, ale zadarmo je zadarmo.
Situace u me je asi takova: Kytky 3 tejdny na kvetuuz jsou a budou pocitam dalsi 4 mozna i vic. Peru zatim do nich Alga Bloom 9ml/L a AH Enzymes+ 1,5ml/L. Jak bych mel ted hnojit ? A kdy vysadit BB vzhledem k flashingu ripenem, kterej bude probihat posledni tejden. (kytky hnojim 2x tejdne a jedna se o out)
Původní příspěvek od Disaster:-) muehhe Jednou jeden chytry pan rekl, ze je nejdulezitejsi je to, aby pestitel mel dobry pocit z toho co tomu leje, pak se deji zazraky. Ja pouzivam jenom Bcuzz A+B a PK13/14 a deje se todle: http://grower.cz/forum/showthread....6809#post756809 . Muhehhee. Apropo kolega Machoman delal pokusne grow kam lil cropmax na pulku kvitek a na pulku ne a tez to nemelo nejaky viditelny,chutovy a ucinkovy rozdil... Ale je dulezite kvitkam davat to z ceho mas dobry pocit. Ale zase odsud-pocud..
Jen opravím že se nejednalo o cropmax,ale Bloombastic.
Jediny co udelá lepší výsledek,pokud box šlape jak má,je lepší genetika než ta předchozí. A ne nákup boosterů za x tisíc.
Snad jen kořenák mi přijde že má na začatku smysl (kořeny v kostce namočené s kořenákem projedou rychlejs než bez nej) ale i tak bych ho nepřecenoval.
Původní příspěvek od Mašťák Jsem na BB docela zvedavej, ted jsem vzorek na zkousku. Ale nejsem si jistej jak ho mam pouzivat, nikdy predtim jsem boostry nepouzival. Asi bych si ho za ty penize ani nekoupil, ale zadarmo je zadarmo.
Situace u me je asi takova: Kytky 3 tejdny na kvetuuz jsou a budou pocitam dalsi 4 mozna i vic. Peru zatim do nich Alga Bloom 9ml/L a AH Enzymes+ 1,5ml/L. Jak bych mel ted hnojit ? A kdy vysadit BB vzhledem k flashingu ripenem, kterej bude probihat posledni tejden. (kytky hnojim 2x tejdne a jedna se o out)
Zdarec groveři,na bb jsem taky moc zvědavej. V grow shopu mi řekli že to je to samy jako Green sensation..ale o 100.kč levnějši tak jsem zvědavej..Jinak jedu AH+doplnky+pk13,14+BB.....Osazenstvo. 2-řezy Chronic...12-seeds odskoušeného noname...box1m2 400w
Jasně pořiď si ho a nebo green sensation na growexpert je za 890 takze za litr ho máš doma i s donáškou a nebo na poště.
Je to podle mě hodně posilující booster a vyjde na 2 sklizně na půl metru čtverečním. Takže cena na jednu sklizeň rovná se cena dvě g někde na ulici