Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Bloombastic
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Co si o těch hnojkách myslíte
Je to nářez co nejdřív si je koupím...
Tak jako docela to jde...
No žádná sláva kdyby mě to dal někdo zadara tak beru ale jinak ne...
Zase?? Vždyť podobných je tu hafo a nestáli za nic...
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Rastiquez_
Jako to je samozřejmé ale i ty dobrý genY se musí podpořit něčím zajímavým tenhle stimulátor na květ chcu zkusit tento rok a pak uvidím jestli to za to stálo.... Kámoši jedou plagron GS tak chcu videt jakej bude rozdíl_

Rozdiel som testoval v poslednom kole. A nic som nespozoroval akurat bloombastik sa lepsie rozmiesaval.

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 08-05-2009 v 23:50 PM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomas2pet
Stálý Člen

Karma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% PěstitelskáKarma uživatele tomas2pet - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Vyhozené peníze. Jedu AH a enzymy nic víc, možná trochu kořeňáku na malé klony. Důležité je zachování optimálních podmínek a kvalitní genetika, jak píše kolega výše.

Old Post 09-05-2009 v 07:09 AM
tomas2pet je offline   Profil uživatele tomas2pet   Find more posts by tomas2pet   Foto galerie člena tomas2pet   Click here to Send tomas2pet a Private Message   Add tomas2pet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pure
Stálý Člen

Karma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

bloombastic je na trhu jenom slaba nahrazka za topshuter, ktery se uz nevyrabi, neco podobneho jako tablety od atami, coz je taky slabota...rozdil videt je, ale cena neodpovida ucinkum...za polovicni cenu bych si ho koupil klidne znova...mam-li to uvest na prikladu je to jako phytamin vs. cropmax...phytamin je jenom osvezeni kytky zato cropmax a jeho ucinek je zretelny...takze kdybych mel zbytecny litr tak si bbastic koupim pro dobry pocit)

pestu zdar:!)

400/600W-Euforka-2011
2x400W-Shiva skunk-2nd-2010
1x400W-Shiva skunk-Ist-2010
1x400W-Widdow Skunk-2010
2x400W-PPP-2009
2x400W-AFGxWHITEW.-2008
Růže, byť zvaná jinak, voněla by stejně

Old Post 12-05-2009 v 12:23 PM
Pure je offline   Profil uživatele Pure   Find more posts by Pure   Foto galerie člena Pure   Click here to Send Pure a Private Message   Add Pure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gardenisto
Nový Člen

Karma uživatele gardenisto - 84% PěstitelskáKarma uživatele gardenisto - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Asi bych to taky nekoupil, ale na cultivě to rozdávali spolu s dalšíma hnojkama, takže to aspoň pokrylo náklady na vlez :-)

bojím se krup a samců

Old Post 13-05-2009 v 15:27 PM
gardenisto je offline   Profil uživatele gardenisto   Find more posts by gardenisto   Foto galerie člena gardenisto   Click here to Send gardenisto a Private Message   Add gardenisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Zdar, no ja jsem ho pouzil jednou, a myslim ze to neco dela pac uz druhy den holky voneli jak svine. Doufam ze jeste budu mit moznost ho poradne vyskouset.

Old Post 06-07-2009 v 06:41 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Calzone
Stálý Člen

Karma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% PěstitelskáKarma uživatele Calzone - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

MiLuciferius:
to se ti jenom zdálo, druhý den to rozhodně ještě kytky nemají vstřebané.

Calzonova odhlučněná skříň - návrh a stavba
Můj první indoor (sklizeno)
Calzonův balkón 2008 (sklizeno)
Calzoneho druhý grow (sklizeno)
Calzoneho třetí indoor (sklizeno)
Calzoneho balkón 2009 (sklizeno)
Krásně to začalo, krásně to skončí, lidi a zvířata, budou si rovni.
Stres - Lidé a zvířata

Old Post 06-07-2009 v 11:01 AM
Calzone je offline   Profil uživatele Calzone   Find more posts by Calzone   Foto galerie člena Calzone   Click here to Send Calzone a Private Message   Add Calzone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

muehhe Jednou jeden chytry pan rekl, ze je nejdulezitejsi je to, aby pestitel mel dobry pocit z toho co tomu leje, pak se deji zazraky. Ja pouzivam jenom Bcuzz A+B a PK13/14 a deje se todle: http://grower.cz/forum/showthread....6809#post756809 . Muhehhee. Apropo kolega Machoman delal pokusne grow kam lil cropmax na pulku kvitek a na pulku ne a tez to nemelo nejaky viditelny,chutovy a ucinkovy rozdil... Ale je dulezite kvitkam davat to z ceho mas dobry pocit. Ale zase odsud-pocud..

Old Post 06-07-2009 v 12:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zednikr
Nový Člen

Karma uživatele zednikr - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

ja sem ho taky testoval a taky sem nepostrehl vetsi ucinek mam 2 nft vedle sebe jedno ho dostalo druhe ne a nebyl mezi nima rozdil jedu ah + pk 13-14 od bcuzz a pohoda delam od 550 do 620 pod 600w osram plantastar

Old Post 04-08-2009 v 20:40 PM
zednikr je offline   Profil uživatele zednikr   Find more posts by zednikr   Foto galerie člena zednikr   Click here to Send zednikr a Private Message   Add zednikr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiera.Sicario
Nový Člen

Karma uživatele Fiera.Sicario - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Rád přidám zkušenost - Bloombastic 0,25l ( cena 890,- ),začal jsem v 8týdnu, přidával jsem ho ob zálivku a jen na polovině rostlin ( abych mohl posoudit ten "Bloombastický" rozdíl ), dávkoval jsem ho 1ml/l. Zhruba po týdnu byl znatelný rozdíl v ocukrování paliček , po třech týdnech bylo jasně vidět ,že na 4/6 hnojených BB byli znatelně větší palice. Takže dávám hodnocení 7/10 pro BB . Jen bych rád přidal ještě jednu poznámečku/postřech -> přišlo mi ,že rostliny hnojené BB jsou velmi cítit , BB má takovou typicky "řekněme" nasládlou vůni ,znatelnou i pro průplachu ( Final Solution - Advanced Hydroponics ). =) Ale nemohu říci špatné slovo proti BB, jen ta cena mi přijde malinko výš.

So has de puta ma madre !!!

Old Post 25-08-2009 v 01:37 AM
Fiera.Sicario je offline   Profil uživatele Fiera.Sicario   Find more posts by Fiera.Sicario   Foto galerie člena Fiera.Sicario   Click here to Send Fiera.Sicario a Private Message   Add Fiera.Sicario to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jsem na BB docela zvedavej, ted jsem vzorek na zkousku. Ale nejsem si jistej jak ho mam pouzivat, nikdy predtim jsem boostry nepouzival. Asi bych si ho za ty penize ani nekoupil, ale zadarmo je zadarmo.

Situace u me je asi takova: Kytky 3 tejdny na kvetuuz jsou a budou pocitam dalsi 4 mozna i vic. Peru zatim do nich Alga Bloom 9ml/L a AH Enzymes+ 1,5ml/L. Jak bych mel ted hnojit ? A kdy vysadit BB vzhledem k flashingu ripenem, kterej bude probihat posledni tejden. (kytky hnojim 2x tejdne a jedna se o out)

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 06-10-2009 v 09:56 AM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Disaster:-)
muehhe Jednou jeden chytry pan rekl, ze je nejdulezitejsi je to, aby pestitel mel dobry pocit z toho co tomu leje, pak se deji zazraky. Ja pouzivam jenom Bcuzz A+B a PK13/14 a deje se todle: http://grower.cz/forum/showthread....6809#post756809 . Muhehhee. Apropo kolega Machoman delal pokusne grow kam lil cropmax na pulku kvitek a na pulku ne a tez to nemelo nejaky viditelny,chutovy a ucinkovy rozdil... Ale je dulezite kvitkam davat to z ceho mas dobry pocit. Ale zase odsud-pocud..

Jen opravím že se nejednalo o cropmax,ale Bloombastic.

Jediny co udelá lepší výsledek,pokud box šlape jak má,je lepší genetika než ta předchozí. A ne nákup boosterů za x tisíc.

Snad jen kořenák mi přijde že má na začatku smysl (kořeny v kostce namočené s kořenákem projedou rychlejs než bez nej) ale i tak bych ho nepřecenoval.

Old Post 06-10-2009 v 10:03 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od Mašťák
Jsem na BB docela zvedavej, ted jsem vzorek na zkousku. Ale nejsem si jistej jak ho mam pouzivat, nikdy predtim jsem boostry nepouzival. Asi bych si ho za ty penize ani nekoupil, ale zadarmo je zadarmo.

Situace u me je asi takova: Kytky 3 tejdny na kvetuuz jsou a budou pocitam dalsi 4 mozna i vic. Peru zatim do nich Alga Bloom 9ml/L a AH Enzymes+ 1,5ml/L. Jak bych mel ted hnojit ? A kdy vysadit BB vzhledem k flashingu ripenem, kterej bude probihat posledni tejden. (kytky hnojim 2x tejdne a jedna se o out)

Pokud se jedná o out,tak už to ani nehnoj.

Old Post 06-10-2009 v 10:04 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mašťák
Stálý Člen

Karma uživatele Mašťák - 49% PěstitelskáKarma uživatele Mašťák - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od Machoman

Pokud se jedná o out,tak už to ani nehnoj.

No já bych urřitě chtěl ještě 2 tejdny hnojit a dalsi 2 tejdny flushovat.

Zoomuj: http://internet-map.net/grower.cz

Old Post 06-10-2009 v 10:10 AM
Mašťák je offline   Profil uživatele Mašťák   Find more posts by Mašťák   Foto galerie člena Mašťák   Click here to Send Mašťák a Private Message   Add Mašťák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Mašťák

No já bych urřitě chtěl ještě 2 tejdny hnojit a dalsi 2 tejdny flushovat.

Ted už tomu nepomužou hnojky,ale dobry počasí.

Old Post 06-10-2009 v 10:11 AM
gandy
Nový Člen

Karma uživatele gandy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Zdarec groveři,na bb jsem taky moc zvědavej. V grow shopu mi řekli že to je to samy jako Green sensation..ale o 100.kč levnějši tak jsem zvědavej..Jinak jedu AH+doplnky+pk13,14+BB.....Osazenstvo. 2-řezy Chronic...12-seeds odskoušeného noname...box1m2 400w

Old Post 03-03-2010 v 21:54 PM
gandy je offline   Profil uživatele gandy   Find more posts by gandy   Foto galerie člena gandy   Click here to Send gandy a Private Message   Add gandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Jasně pořiď si ho a nebo green sensation na growexpert je za 890 takze za litr ho máš doma i s donáškou a nebo na poště.
Je to podle mě hodně posilující booster a vyjde na 2 sklizně na půl metru čtverečním. Takže cena na jednu sklizeň rovná se cena dvě g někde na ulici

Old Post 08-03-2010 v 15:48 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás