Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vyskytl se dalsi problemos fotak je na sracku jak to zapnu tak mi tam naskoci pruhy a nic nevyfotim a obcas t naskoci......budu si muset poridit asi novy
zdarec . no obrane to od listu mam tak se mi dostane svetlo vsude.ja vim ze to jsou jejich plice , neridim se pravidla ze jedna pani povidala . ja radeji experimentuji na vlastni kuzi. uvidim jak se to bude vyvijet dal.je to muj první indoor ,podotykam ze to nemam ve skrini ale v mensi tmave mistnosti.jinak kytkam s celkove dari a palic tam je hodne. necekam od sklizne ze bude velka ,pro me pouziti bude vyhovovat. jinak dik za pripominky. preji zdar a hodne uspechu v pesteni
no prave ze kdyz to je tvuj prvni indoor tak bych se snazil delat vse podle faqu a az pak dalsi kola bych skousel experimentovat no jsem na tebe zvedavy jak se ti to bude vivijet dal . ( JO TADY NECO Z FAQ -Listí je zásobárna živin. Když o ně kytku připravíme, palice budou zákonitě menší. )
taky jsem na to zvedavy. jeste mi tam zustalo hodne listi .ja to proredil jen od tech vetsich tak mi rostou palice od spodu az nahoru .jinak jsem s tim zatim spokojen . uvidim jak se to zacne vyvijet az zacnu dodavat green sensation.pozdeji dodam dalsi foto .zdar
ahoj . tak tady pridavam nejake fotky .je to 27.den od pepnuti na kvet.
pridavam jeste jednu fotecku to je jeden z mych milacku.teraristika je mojim druhym konickem.
No nevim bych ti to docela doporucil kdyz mas tak tenke stonky a vytahly kytky, skuz aspon nak natahnout par spagatu kdyz cekaz na tu skrin . Tez bys mohl hodit cele foto tveho pěstebniho koutku ,co ty na to ?
zdarec vsem growerum . momentalne nemam fotak takze nic neprihodim coz je skoda jelikoz kyti uz ma 36.den na kvetu a dosti zacina voneti,je to posypane pryskyrici celkem dost.
no zahulime a uvidime . mozna nejake foto splasim . drzte