Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S bioolem jsem měl taky trochu špatný skušenosti. Jsem jen tak preventivně nastříkal kytky coš byla docela blbost, ale nic moc se nestalo akorát mi začali trochu černat konečky listů. Kdybys ho dal tak dej trochu miň neš víc...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
díky za radu, opravdu nejsou napadené, hned jak se tam ty potvory objevily, stříknul jsem tam pouze zbytek právě toho Omite 30 W Svilustop, co jsem měl ještě od minula....
jinak snad v pátek by měla dorazit konečně ta modrá Nlite a ten slavnej teplo-vlhkoměr, tak se těším, že se mi začnou trošku větvit pod jiným spektrem...
citace:
Původní příspěvek od -Ra- je s tim trapeni,musis tu kuru opakovat nekolikrat a i tak neni uspech zarucenej,kor,kdyz tam das mensi davku bez smacedla. OMITE 30W!
ja si nemuzu pomoct,ale zadny svilusky nebo nasledky svilusek na fotkach nevidim
pokud je napadenejch jen minimum listu,dej je pryc.Stejne to uziraji od spodku kytky.
a jeste pockej s pripravky,kazdopadne,pokud by se to rozlezlo,tak to musis aplikovat jeste pri rustu nikoliv kveteni.
Cau krivkine pozotuju tenhle threed. A más to fakt celkem dobrý..... taky sem uz neco podobnýho jel-jedu-a jeste pojedu hod sem njákou dalsí aktualizaci nový fotky.....
dík za podporu, fotky možná nahodím, až budu doma, ale není na nich nic moc k viděni, dneska mi měla přijít ta modrá Nlite, jak jsem psal, ale už je to pozdě - v sobotu jsem přepnul na 12/12, protože už jsou dost vysoký, doufám, že se ty sativy moc nevytáhnou, protože moc místa pod lampou opravdu není, přepnul jsem to pozdě jak nějakej začátečník čekal jsem tu lampu... jinak pořád ještě nemám síto na ScrOG, nevím jestli to pojedu...
citace:
Původní příspěvek od LordPepino Cau krivkine pozotuju tenhle threed. A más to fakt celkem dobrý..... taky sem uz neco podobnýho jel-jedu-a jeste pojedu hod sem njákou dalsí aktualizaci nový fotky.....
no tak pokus umístit tam podomácku vyrobené "síto" (z krabice od PC a provázku ) skončil neúspěchem - měl jsem ho tam dát dřív, teď nevím, kdy se dostanu k tomu vyrobit něco pořádnýho....
jinak včera konečně došla lampa a teplo-vlhkoměr (objednáno 17.10. - doručeno za 12 dnů, klečka nic moc) - lampa už se uplatní až za 2 měsíce....a na druhé fotce je už ten krám vidět, 22,4°C, 56 %....
taky jsem jim trošku ošmikal listí, aby měly nižší patra víc světla, ale to samozřejmě až po tom, co jsem fotil - holt všechno člověka nenapadne hned ... dal jsem po práci brčko a ještě puding připravený rovněž z Byliny, to je pak jeden trošku pomalejší....
čus chlape, to ještě netuším, protože jedu poprvé naostro...ale doufám, že tak 50 géček z toho snad vytluču, ta skříňka je totiž docela malá, jak zjišťuju....
citace:
Původní příspěvek od Trewis pekne ti to roste ja ce taky jet 125 w tak by mne zajmalo jakej je s toho asi pribliznej vynos jenom na oko dik za odpoved
tak dneska to mám 11. den v režimu 12/12 - a už je to tady, kvetou!! trošku jsem je prostříhal, jsou z toho takový košťály, ale jinak by to byla dost jungle příště asi pojedu rovnou bez růstu a nechám spíš táhnout do vejšky víc kytek v malejch květináčích
tak dneska to mám 11. den v režimu 12/12 - a už je to tady, kvetou!! trošku jsem je prostříhal, jsou z toho takový košťály, ale jinak by to byla dost jungle příště asi pojedu rovnou bez růstu a nechám spíš táhnout do vejšky víc kytek v malejch květináčích...
1. foto z 2.11. - 7. den 12/12
2. foto - sativa x indica
3. a dál z dneška
hnojim Alga-bloom do zálivky (4 ml/L), až to vyschne, postříkám to Phytaminem (5 ml/L) a zaleju vodou, až to vyschne, zase hnojim Algabloomem atd. úplně mi květináče vysychají tak po 4-5 dnech podle toho jak moc je zaleju nebo jak moc mi tam jede topení ....
14. den 12/12 - travička zelená, to je moje potěšení
malá aktualizace - první fotka PP, na druhý je vidět, jak je dobrý jet Scrog, anžto jinak je výsledkem takováhle jungle... třetí fotka IP2000....
zkoušel jsem tu jungli korigovat tím, že ty okrajový stonky budu lámat - zatím jsem zkusil 2 a jen tak trochu jsem je nalomil, tak uvidíme jaký bude výsledek...