Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
no ja bych jel byt tebou bush, taky mam stejne rozmery skrine a stejnou wataz lampy (150w) a se sklizni jsem spokojeny nech to rust 2 tydny do vysky 25-30cm a pak to prepni na kvet, a po tydnu to zastipni uplne nahore a nech kvest, misto jedne palice budes mit dve obrovske, rust se spomali. vysledna vyska bude asi 60cm (podle modelu) a horni dve palice budou krasne u lampy, ostatni paldy dorostou do stejne vysky pac zastrihnes jen ty vrsky. a dole to asi cca 15-20cm prostrihas a nechas jen tech 30-35 cm tech hornich palic ... to je muj postup ale kazdy to dela jinak
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Zdravím, tady je to slíbený foto ale nejdříve ke skříňce: můj hodný kamarád Moltres mi půjčil na květ komplet 250W a také ventilátor na odtah 180m3/h, tímto mu děkuji!!!
Nakonec jsem se rozhodl že pojedu scrog a myslím si že jsem udělal dobře, no posuďte samy.
Foto je staré 4dny, takže to je z 12dne 12/12 (aspoň myslím)
Hnojka na květ od plagronu alga bloom
Nemáš zač, tomigun
Pod tou 250 to je uplně jiné kafe, jak jsem je viděl, tak jsem čuměl jak se jim daří. Lumeny jsou potřeba, už se těšim na výsledný dým, i když to je ještě běh na dlouhou trať. Good luck.