Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Calzone Nejlepší je to z kohoutku co je třeba na záchodech někde, nebo se dá koupit v instalatérství (dneska už to tolik nefrčí, ale pamatuju si na základce, když nebyl ani jeden kohoutek ve škole se sýtkama ). Musíš pak z toho vystříhnout malé kolečko, to promáčknout a zasunout do kotliku. V tom kohoutku jich je asi pět na sobě...
A nebo můžete koupit sítko přímo do skleněnek zde . Jinak bych si chtěl koupit tuto skleněnku je taková na pohodičku i sítko by tam šlo v pohodě.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
zdravim...kdyš tak koukám tak sem si řek že taky přispěju svym výtvorem...
je to 140cm vysoká a je vyrobemá ze 40W zářivky
prostě mazec stačilo pár prdíků a Psychonaut byl okamžitě složen a jaxi nakaši
doufám že nejsem OT
(pokud bude zájem pošlu návod i s částečnou fotodokumentací )
Ze skleněnky hulim téměř jedině se sítkem. V Praze ho maj na každym rohu v běžnejch trafikách, nebo minimálně v těch s bongy a pod.
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Já hulím přes obyč. sklo za 8,- Párkrát už jsem chytil kometu ale jen minimálně!Pro ty co neví co je kometa- je když vám vletí do pusy žhavý matroš je to dost nepříjemné....Nejlépe se mi sklo nabíjí přímo ze sáčku a žádný problém, že by mi vyhořel jenom vnitřek a boky nic! Každý na to musí přijít sám jak se mu nejlépe hulí přes sklo..Já hulím přes sklo 99% a 1% brka! No jo no Ostravsko a Karvinsko se nezapře...Tady je to už taková tradice a brka hulíme jen když je hooodně materiálu ale to je tady zázrakem
Mjr.BlasterX: To máš recht. Já jsem z čech a když se ukážu v Ostravě, a i ze svých nejlepších skunků (Budha) balím špeky, tak všichni koukaj a myslej si o mě, že jsem blázen. Každopádně já ze skla hulím jen když musím. Lidi to většinou přebíjej a ono to pak ani pořádně netáhne. A nebo to nedobíjej a pak lítaj (u nás se tomu říká Raketa) komety. Špek je věc kultovní, rituální a společenská. Kdo hulí špeky nerad hulí sám, i když takovej osobáček, pěkně si pokouřit. Má to i tu atmosféru a tak. Zatím co sklo žádnou atmosféru nemá. To už je lepší pořádná fajfka...
Původní příspěvek od Hy3nA no teda ja taky hulim přes sklo dost často a zatim se mi stalo jednou, že sem ho přecpal, že netáhlo, ale od tý doby už mam odhad, co se tam vejde...
-prostě z paldy utrhneš přiměřenej kus, nebo když je ona přiměřená tak jí tam dáš celou, nevidim v tom problém, a o sítku sme slyšel až teď..
Přesně tak není na tom nic složitého!! Já s sebou nosím energitku, kde mám své nůžky a když je palda větší tak si ji ustřihnu a je to! A žádné sítko nepotřebuju....
lol? do sklenenky sitko ? nechyt sem krtka tak rok a to hulim ze sklenenky porad (jen tak 1 do mesice spek skera jinak speka spis z venku) a po kazdym poradnym zahuleni vycistit jinak se tam ten bordel prilepi a uz to jde blbe dolu jo a sklenenka za 5kc(asi u nas nejlevnejsi ) je nejlepsi zadny ty co sou siroky po cele delce stejne pres ty se blbe puka