Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to proto,že kytka potřebuje v růstu víc dusíku a v květu zase fosforu,který přidáváš i v pékáčku-třebas......
respektivě růst je třeba podpořit dusíkem a květ zase fosf...
Od té doby co jsem se tady na to vyptával,hodně jsem toho vyzkoušel a zrovna ten sáček na kterej jsem se původně ptal,je hodně v poho.
PH to drží líp jak z tej litrovky od AH.
Ještě bych doplnil pro upřesnění,jak jsem psal,že jsem raději koupil právě tu litrovku od ah,už bylo třeba fosforečnou na květ,proto v tom odkazu je právě ta červená,fosforečná.....
že si toho nikdo nevšiml
jasně a vadilo by kdybych dál snižval dusičnou a fosfor doplňoval Pékáčkem?mám doma jenom dusičnou a koupil sem si to ph dry down ale s tim mi to trvá tak půl hoďky než to vychytám na správný PH a s tou kyselinou to už mám odměřený
no ja mam taký istý problém - zásaditá voda. Ale ocot asi nie lebo som čítal, že rastlinám škodí. Kde zoženiem kostnú múčku? Možno by to šlo ešte s "citrodekom" alebo pár kvapkami citrónu.
Je možné, že tento přípravek po čase (dost krátkém) ztrácí účinek? Já jsem ho používal minulej grow celou dobu v pohodě, ale teďka mi přijde (spíš jsem si jistý) toho musím dát několikrát více než předtím. První jsem myslel, že toho musím dávat takový kvanta když míchám zrovna hnojivo, ale zjistil jsem, že to dělá i s obyčejnou vodou.