Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim ,přihazuju další fotečky ,jsou z minulýho týdne ,přesně po tom co jsem je pohnoijil.Ještě než to začnu hnojit na květ ,tak to tak dvakrát přihnojim na růst ,dokavaď nekvetou.Koupil jsem hnojivo Plagron Alga Grow a řek bych ,že funguje dost dobře.Za 4 dny se vytáhly tak o 20cm.Ty wdowičky jak nerostly ,tak už jsou v poho.Jsem zvědavej kam ještě dorostou než vykvetou.
Každopádně s timhle hnojivem spokojenost.
Tady jsou milášci
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
JJ dikes ,ted uz je to zase o trochu vetsi. Dneska jsem to trochu procistil od spatnejch listu a zbytecnejch vetvicek .Uz by to pomalu mohlo zacit kvest.No budu cekat a doufat
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...