Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Napadlo mě vytvořit konstrukci skříně podobnou těm Growboxům, defakto postavit takový polomobilní stan ala Homebox. Kostra z novoduru nebo nějakého tvrdého plastu a obal umělá látka a uvnitř growfolie.
Co vy na to nedělali jste něco takového? Jaké jsou vaše zkušenosti? Možná by byla lepší i cena... ?
Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není
VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování
Původní příspěvek od lahamila Napadlo mě vytvořit konstrukci skříně podobnou těm Growboxům, defakto postavit takový polomobilní stan ala Homebox. Kostra z novoduru nebo nějakého tvrdého plastu a obal umělá látka a uvnitř growfolie.
Co vy na to nedělali jste něco takového? Jaké jsou vaše zkušenosti? Možná by byla lepší i cena... ?
Jo - možná by to šlo posvařovat s novodurových trubek. Jenom by to chtělo sehnat správné kolínka... A pak "pošvajzovat" jako když děláš vodovod!
Původní příspěvek od lahamila Napadlo mě vytvořit konstrukci skříně podobnou těm Growboxům, defakto postavit takový polomobilní stan ala Homebox. Kostra z novoduru nebo nějakého tvrdého plastu a obal umělá látka a uvnitř growfolie.
Hele ja si planuju postavit skrin z tech konstrukci jak delaj regaly. Takovy L profily s dirama do kterejch pasujou ty plechovy patra, na ktery jde vsechno nasroubovat. steny bud z folie nebo nejaky tvrdy - preklizka, sololit... co ty na to?
No nevím no.....
Dřevotřísky bych se nebál(no tu z ukrajiny co dělají nábytek pšonci ala Sconto - nemyslím)
Kolega má už 6 let mnou vlastnoručně zkucenou třípatrovou bednu,kde jede hydro a furt je jako nová.nevím proč by se měla rozklížit.
Jak vyrobíš - tak máš.
Proč nezajdeš k nějakému stolaři.Naformátujete spolu tabuli a složíš si to pak sám.A přesně podle tvých představ.
Pro jistotu je hodně nátěrů které lze použít,které ti pak tu vlhkost nepustí ani milimetr.......
Já si svou almaru taky nenatíral ani bych to nedělal.
A kdo tvrdí,že se ta bedna rozpadne,prostě lže............
klidne to pouzij,drtiva vetsina ma drevotrisku.jinak receno domnivam se,ze mizive procento pestuje ve skrinich z masivu,plastu nebo kovu
natri to,bude to lepsi :-)
Za druhé. Když tě to napadlo, tak to realizuj, jsem zvědav na výsledek. Až to tu pak budeš vyprávět a popisovat , tak se nejvíc zaměr na pasáž, jak si odléval plast do forem ... Na to se těšim...
Btw. Kdyby někdo něco takového dělal, asi by to tu už mělo svůj topic.
ad cena - cena by možná byla lepší, ale ta práce s tim ..... Doporučuju si na to najmout nějakýho brigádníka (40kč/hod ) ....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Mr. Figaro : O konstrukci imho nejde, ta by se zvladla z nejakych duralovych profilu, ale jde o ten "hadr"... vite nekdo, co to je?
O zvukotesnosti nemuze byt ale ani rec...
vigosek:
nj tak ono i s nápadností je to docela extrém. Být u někoho na návštěvě a vidět takovouhle "věc", tak první co udělám je, že se zeptám co to je a to by mohlo být klidně vyplé.
xerthon:
také si myslím, ale je mi právě divné, že se o tom tady snad nikdo nikdy nezmiňoval. Zeptám se v nějaké prodejně barvy laky a uvidim, snad se vejdu třeba do 150 Kč.
edit:
Nj pravda vigosku, při kvalitním provedením by se to takto dalo asi zamaskovat. Plachta by musela být ale pořádně naplá, nikde neprohlá a nevím jestli by se za chvilku ta tapeta nezničila při tom otevírání dvěří.