Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pro silný převonění doporučuji: _____do sklenice___ místo kůrky jablíčka, skořice, máty a ostatních voňavek ____ na kousek hadříku nakapat z takovejch těch malejch lahviček, co prodávaj snad v každejch potravinách či drogérce, potravinářský ochucovadlo____ (supr je SLADKÁ MANDLE!_ kOKOS_ a pro vyznávače je i RUM____ ale i jiný... maj jich asi 12chutí.... cena asi 14Kč.) jo ten malej hadřík dát do takovíko malího vajíčka, co jso v nich ty hračky co vypadnou z automatu pro děti za pětikačku, do něj pár direk a sklenici zavřít......___________ ta vůně se celá vsákne do kyti.
kdybi chtěl někdo testnout ________ Fakt nejsilnější
mm
Školení fermentací jsem taky zkusil, je to bomba.Hlavní část úrody jsem už sklidil a usušil, když jsem se dozvěděl o fermentování. Měl jsem pár nesklizenejch kiti ještě stranou - byly to jednoprdovky, zabalil jsem je do fólie jak popisuje Mave (ženž mi vnuknul inspiraci) pak ještě do alobalu a zavěsil jsem ten balíček na chladící žebra zezadu na ledničku. Nechal jsem to tam tam tak týden a když jsem se tuhle sobotu vrátil z pařby "mj. pěkně zkouřenej " vzpoměl jsem si na onen balíček . Ještě večer jsem to rozložil na radiátor a do rána to bylo suchý..
No a taxem Ráno udělal to samý co by asi většina z vás vychutnal jsem si zkušebního špíčka a hučel jsem jak pilinový kamna .
citace:
Výsledek, pánové si musím pochválit
kouřo je barvy hnědé (chlorofil se rozložil)
chuti lehké(neškrabe)
a potence - měl jsem jí jak widle ''byla to venkovka"
Nezkousel nekdo dat do sklenice takovej ten sacek se silikonem, co najdete treba v novejch botach, nebo v krabici se soucastkama k PC? Saje to vlhkost, jen mam strach aby to negativne neovlivnilo chut...
oops: není to sáček se silikonem, ale se silicí (ale já to dříve taky pletl )
jediná věc co silice dělá, je ta, že absorbuje vlhkost ze svého okolí. takže nemusíš mít strach, že ti to nějak změní chuť. maximálně ti přesuší sklizeň (pokud ji tam necháš moc dlouho)
ty jo lidi nejni škoda aby tohle téma takhle zapadlo?
co tak zkusit vzít kousek ganji, zabalit ji aby byla úplně bez vzduchu (plísně by tam bez něho neměla mít šanci) a někam to tak na rok zakopat až budu mít na rozhazování ta to zkusím, jen jestli si pak za rok vzpomenete abyste se dověděli jak to dopadlo a já kam jsem to zakopal
stym zakopanim, je to velmi dobry napad, (mam to vyskusane)... a ta chut potom,... no co dotat:
zakopavat, a nezabudat ze kam...je to miestami sranda, ked to nemozes najst....
uplne staci ked je to v zemi pol roka