Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Jeden good typ na zpracování ganji na hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
mojemm
Stálý Člen

Karma uživatele mojemm - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

pro silný převonění doporučuji: _____do sklenice___ místo kůrky jablíčka, skořice, máty a ostatních voňavek ____ na kousek hadříku nakapat z takovejch těch malejch lahviček, co prodávaj snad v každejch potravinách či drogérce, potravinářský ochucovadlo____ (supr je SLADKÁ MANDLE!_ kOKOS_ a pro vyznávače je i RUM____ ale i jiný... maj jich asi 12chutí.... cena asi 14Kč.) jo ten malej hadřík dát do takovíko malího vajíčka, co jso v nich ty hračky co vypadnou z automatu pro děti za pětikačku, do něj pár direk a sklenici zavřít......___________ ta vůně se celá vsákne do kyti.

kdybi chtěl někdo testnout ________ Fakt nejsilnější
mm

Old Post 02-09-2003 v 12:59 PM
mojemm je offline   Profil uživatele mojemm   Find more posts by mojemm   Foto galerie člena mojemm   Click here to Send mojemm a Private Message   Add mojemm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Karma uživatele Drsnejmuzik - 25% PěstitelskáKarma uživatele Drsnejmuzik - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Dobrý

|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --

Old Post 09-09-2003 v 16:48 PM
Drsnejmuzik je offline   Profil uživatele Drsnejmuzik   Find more posts by Drsnejmuzik   Foto galerie člena Drsnejmuzik   Click here to Send Drsnejmuzik a Private Message   Add Drsnejmuzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Drsnejmuzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radvan
Nový Člen

Karma uživatele radvan - 0% Pěstitelská

Fermentace - cool Příspěvek č. 19

Zdarec,

Školení fermentací jsem taky zkusil, je to bomba.Hlavní část úrody jsem už sklidil a usušil, když jsem se dozvěděl o fermentování. Měl jsem pár nesklizenejch kiti ještě stranou - byly to jednoprdovky, zabalil jsem je do fólie jak popisuje Mave (ženž mi vnuknul inspiraci) pak ještě do alobalu a zavěsil jsem ten balíček na chladící žebra zezadu na ledničku. Nechal jsem to tam tam tak týden a když jsem se tuhle sobotu vrátil z pařby "mj. pěkně zkouřenej " vzpoměl jsem si na onen balíček . Ještě večer jsem to rozložil na radiátor a do rána to bylo suchý..
No a taxem Ráno udělal to samý co by asi většina z vás vychutnal jsem si zkušebního špíčka a hučel jsem jak pilinový kamna .
citace:

Výsledek, pánové si musím pochválit

• kouřo je barvy hnědé (chlorofil se rozložil)
  • chuti lehké(neškrabe)
  • a potence - měl jsem jí jak widle ''byla to venkovka"
  • Kouř je cítit uplně jinak , tagže hurá do tepla..

Zkuste fermentovat určitě to stojí za to

RaDVaN http://hory06.fbi.cz/foto/trolll.gif

Old Post 13-10-2003 v 10:14 AM
radvan je offline   Profil uživatele radvan   Find more posts by radvan   Foto galerie člena radvan   Click here to Send radvan a Private Message   Add radvan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ooPs
Stálý Člen

Karma uživatele ooPs - 77% PěstitelskáKarma uživatele ooPs - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Nezkousel nekdo dat do sklenice takovej ten sacek se silikonem, co najdete treba v novejch botach, nebo v krabici se soucastkama k PC? Saje to vlhkost, jen mam strach aby to negativne neovlivnilo chut...

Old Post 03-11-2003 v 18:06 PM
ooPs je offline   Profil uživatele ooPs   Find more posts by ooPs   Foto galerie člena ooPs   Click here to Send ooPs a Private Message   Add ooPs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

oops: není to sáček se silikonem, ale se silicí (ale já to dříve taky pletl )
jediná věc co silice dělá, je ta, že absorbuje vlhkost ze svého okolí. takže nemusíš mít strach, že ti to nějak změní chuť. maximálně ti přesuší sklizeň (pokud ji tam necháš moc dlouho)

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 05-11-2003 v 13:51 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spagr8
Host

Příspěvek č. 22

když tam je kousek volnýho místa tak to vůbec nevadí.

Old Post 14-12-2003 v 19:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AK48
Nový Člen

Karma uživatele AK48 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

.. no když sou dobrý kytky, příde mi ta fermentace jen takový trochu zbytečný přidušení ... a ochucovadla?? proč si kazit chuť ... ;-)))))))))

Old Post 06-01-2004 v 00:15 AM
AK48 je offline   Profil uživatele AK48   Find more posts by AK48   Foto galerie člena AK48   Click here to Send AK48 a Private Message   Add AK48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lSlUlPl
Stálý Člen

Karma uživatele lSlUlPl - 82% PěstitelskáKarma uživatele lSlUlPl - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Nechci rejpat ale neni to nahodou selikagel

Old Post 19-01-2004 v 01:43 AM
lSlUlPl je offline   Profil uživatele lSlUlPl   Find more posts by lSlUlPl   Foto galerie člena lSlUlPl   Click here to Send lSlUlPl a Private Message   Add lSlUlPl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

ty jo lidi nejni škoda aby tohle téma takhle zapadlo?
co tak zkusit vzít kousek ganji, zabalit ji aby byla úplně bez vzduchu (plísně by tam bez něho neměla mít šanci) a někam to tak na rok zakopat až budu mít na rozhazování ta to zkusím, jen jestli si pak za rok vzpomenete abyste se dověděli jak to dopadlo a já kam jsem to zakopal

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 06-11-2004 v 00:56 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukylle
Nový Člen

Karma uživatele lukylle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

stym zakopanim, je to velmi dobry napad, (mam to vyskusane)... a ta chut potom,... no co dotat:
zakopavat, a nezabudat ze kam...je to miestami sranda, ked to nemozes najst....
uplne staci ked je to v zemi pol roka

Old Post 16-11-2004 v 12:38 PM
lukylle je offline   Profil uživatele lukylle   Find more posts by lukylle   Foto galerie člena lukylle   Click here to Send lukylle a Private Message   Add lukylle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FMP!
Nový Člen

Karma uživatele FMP! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

No ja bych uz za mesic nevedel kam sem to dal:-(

Old Post 08-02-2007 v 16:01 PM
FMP! je offline   Profil uživatele FMP!   Find more posts by FMP!   Foto galerie člena FMP!   Click here to Send FMP! a Private Message   Add FMP! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mouch4
Nový Člen

Karma uživatele mouch4 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

a co takhle to fermentovat ve vakuovanych dozach? nemusis palice mackat a odsajes jim vzduch, myslite ze by to slo? (plisen)

Old Post 11-06-2013 v 12:35 PM
mouch4 je offline   Profil uživatele mouch4   Find more posts by mouch4   Foto galerie člena mouch4   Click here to Send mouch4 a Private Message   Add mouch4 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mouch4! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zajac
Stálý Člen

Karma uživatele Zajac - 90% PěstitelskáKarma uživatele Zajac - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

ja to na tyden povesim do tmy na pudu, pak dalsi tyden v otevrenejch zavarovackach a pak zavru a denne otviram na dobu nez se odkurim :-)

Old Post 13-10-2013 v 18:38 PM
Zajac je offline   Profil uživatele Zajac   Find more posts by Zajac   Foto galerie člena Zajac   Click here to Send Zajac a Private Message   Add Zajac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás