Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já to mám na půdě za oknem v květináčcích, pak vemu menší kbelíček tak akorát do batohu, do něj na dno vody, a šup tam s kvetníkama... jednoduché a když neskáčeš po skalách tak i pro kytky bezpečné...
ja som prenasal moje rastlinky minuly rok v takyh tubach...(tvar valec)...a setko bolo v poho...nikdo nemohol nic tusit...je to tak najlepsie a rastlinka sa vobec neposkodi...keep growing
ja si kyticky dycky predpestovavam v petkach ktery nariznu vrsek tag ve tretine ( ale ne uplne uriznout) a pak jen priklopim omotam izloepou.. a do batohu s emi jich 5 v pohode vejde.. NP.. a na miste jen odlepim izolacku.. nuzkama roztruhnu petku a presazuju.... funguje to splehlive uz parlet..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Ondrejblesk: jojo, tohle se dá využít. akorát já jsem měl problémy protože květináčky byly cca o 0,5cm širší než PETky, holt jsem musel pít hafou dvoulitrovek. Jinak je to na pikaču když už jsou kytičky hodně rozvětvené, ale v zásadě super-
2 Lahvan_FlaskiCZ : jo to je fak jak sou hodne rozvetveny tag je to problem no to sdostat do toho.. ale tag zase ja ybhc rekl.. ze kdyz uz se to tam nevejde tag uz by kytky meli bejt davno na poli....
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Ja som dal jednoducho rastlinku s kvetináčom do ruksaku, do ktorého sa zmestila a ďalšie dve rastlinky len do mokrých novín, keďže som ich trochu nečakane musel ísť urýchlene vysadiť von...
Ďalšiu rastlinu prenesiem už tiež rovno v kýbli a ostatné no name semiačka už len tak nahádžem vonku do pripravenej pôdy, keďže mi na nich niak extra nezáleží a aspoň už nemusím riešiť prenos
petky su proste naj-dostupnejsie, lacnejsie atd... umna tiez vyhravaju, aj u vacsiny growerov co tuna poznam... ale skor by ma zaujimalo ako to riesi postou Espado.... v prispevku č.5...
2 rammian .. mozna tag posila rizky.. ale urcite ne nic s hlinou.. jiak rizky treba 4 da do petky.. rozrizly zadela zamota izolackou a je to.. alespon ja ybhc tot ag resil..
-------------
V krabici od repráků boky sem vycpal novinama a kartonem, aby se květináčky nepřevrhly. Minulej rok sem přenášel kytku která měla přes pul metru, to už bylo jiný kafe
když jsou ty kytky tak velký, že trčej z tašky tak už měly bejt dávno v hlíně!! ale nebudu kibicovat, mě se to taky nepodaří dycky..
převážim normálně v tašce, když čouhaj tak narch dám další tašku - pozor musí být co nejlehčí!! opatrně zajistím kytky, přesvědčím se že je nemůžu zlomit no a jedu. Naštěstí s nima nejezdim po městě, takže mi na přikrytí stačí i ty poloprůhledné barevné tašky...
POZOR - největší riziko při převozu spočívá v tom, aby se nepoložil na bok ten květináček, ve kterém je kytka, pak se totiž nejsnadnějc zlomí...
tak se vám musím pochlubit, na pole sem to převez tak jak sem tady někde psal, ale to sem nevěděl že je zas povezu pryč. moje pole totiž našla má vlastní babka se psem. nejdřív sem řek že to sou rajčata, ale když povyrostly tak to pramáti seplo a že mě to vytrhá. na řadu přišli kbelíky a automobil a hůrá ke známýmu. ještě že ty kamarádi jsou...
jo a to nemluvím o těch kecech že to čeho se nejvíc bála má v rodině a podobně.. tak sem obratem koupil velkou knihu o konopí ať poznaj že ganja není jen a vždy startovací droga...
s kámošem sme přenášelive velkejch pitlích na odpadky.. s kvěrináčema docela velkejma.. prostě černý nebo modrý pytle na odpadky.. potkala mě sousedka a říkala mi "pozor prosimtě to je vzácný" hehe takže asi tak