Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mne raz tiez viklicily z jedneho semenka dve slecni.. napadlo ma ze ich necham rast par tizdnou a potom som tu slabsiu odstranil odsekol... a zavoskoval aby nevihanala dalsie .. cielom bolo ziskat vecsi koren ktori bude davat uz len pre tu jednu rastlinku viac zivin.. vo finise to bolo super bola raz ak nie dva krat lepsia ako tie osrtatne . no za mnatku urcite nie bo to neni plus ale nieaka chyba v semiacku a ako matka by to nebolo v pohodke.. a co sa tika toho trojlistka tak to nevim ale mam teraz 3 take ete len vichadzaju podobne ako na tej fotecke trochen vecsie ... no hadam to je len + co ty nato ?
( a tim orpavdu nehci prudit.... jen ze je to zajimavy tema )..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
to levap20: nech to ... bude to mit nadherny rozvětvení (to vidim na svoji jedny větli -> ta větev ma taky 3 listy) a Drzim pesti aby to nebyl hermač...
zasadil sem do rw kostky semínko od mandali hashberry a po pár dnech se mi vyklubali z jednoho semínka 2 kytičky... nejdřív sem myslel že sem tam dal semena 2 ale počet nepoužitejch semen souhlasí a jiný sem neměl takže se mi prostě vyklubali dvojčata
stalo se vám to taky někomu? co by ste dělali vy? vyhodit a zkusit jiný semeno? nebo jeden stonek fiknout? nechat růst ten doublepack ?
uznávám že to neni až takovej problém, ale celkem mě zajmaj vaše názory
Prostě siamské dvojčata jako u lidí. Co se dělá u lidí? Oddělí se - ty nemáš schopnosti a nástroje na jejich kvalitní oddělení, tudíž jednoho znič. Radím silnějšího. Tečka - bez diskuze
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.