Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo - nemáte někdo zkušenosti s metlou na květu? zajímalo by mě, o kolik to ještě vyjede, pod sodíkem mi i indika (PoG) vyjela o dost velkej kus, ale co můžu soudit podle růstu, tak metla to fakt drží dost při zemi.. nerad bych měl prázdnej prostor, ale taky nechci jungli
plánuju to nechat ještě tak do středy a pak přepnout.. co vy na to?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
metlu nechám jen prvních 14 dní, pak tam pude klasika sodík..
chci je trochu zkrotit, minule dost vyjely, tak myslim že metla by měla udržet patra blíž u sebe..
uvidíme..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
Kwjeton: K tomu dotazu jestli by slo sklizet pod MH ti odpovedel i sinuhet, ale za sebe rikam ze slo, ale vynos by byl horsi, ne-li mizerny. Jinak nevim o kolik ti to naroste denne, ale ja uz bych prepinal, maximalne bych to nechal do nedele, ale pestujes to ty .. rozhodne jsem ale i s tebou zvedav jak se to vytahne
Jinak Kwjeton, chtel jsem se zeptat jakou hlucnost cca ma to cerpadlo? Zkus porovnat s necim, treba PC. Tvuj system se mi moc libi, paradni nahrazka amazonu
hele ve srovnání s odtahem a ofukem je hluk toho čerpadla minimální.. je trochu slyšet jak kapky roztoku pleskaj o stěny bedýnky, ale je to spíš takový symbolický
jinak s tim přepnutím nevim - jasný že dyby tam byl sodík, tak už to dávno přepnu, ale imho pod tou metlou to tolik nevyjede a nechci tam mít hluchý místa..
to radši jungli..
jo a ke skříni se dostanu až tak v úterý takže do tý doby to prostě poroste a pak to přepnu.. už jsem se rozhod..
ps: nechci kvíst pod metlou, ta tam je jen na prvních 14 dní režimu 12/12..
naházim zas nějaký fotky na houbaa.. cyjo dělal jsem i video, kam ho mam hodit?
co takhle nejaka online uschovna? www.rapidshare.com? To znaj vsici a je to celkem i jednoduchy. Nebo pak je tu ceska obdoba www.edisk.cz Koneckoncu, ani youtube by nebylo od veci
aeroman: no čekujte to, zatim jsem neviděl nikde jak to nakvítá pod metlou, natož v aeru.. bude to exemplární případ..
noleko: jo furt AHčka, příští round ale plánuju B'Cuzz a GS od Plagronu na SB jsem taky zvědavej, jestli to bude kvalita na úkor kvantity tak tim líp, protože na výnos sere pes.. teda skoro..
těší mě, že se tady aero začíná docela rozjíždět, kde jsou ty časy kdy tu jedinej x-malcolm měl amazon a všichni na to nevěřícně zírali
zcheckni moje NFTcko tam to vsechno valim tak do 21 dne na kvetu metlou. Zkusenosti dobry udelalo to fest husty sisky a malo se to vytahovalo. Tedka uz bych to ani jinak nedelal.
vidiš to jsem ani netušil..
no vypadá to žes zaplnil prostor tak akorát.. v jaký vejšce jsi přepínal?
já se bojim aby to ta metla neutlumila moc, nemam s ní vůbec žádný zkušenosti..
ale stejně už jsem se rozhod, v úterý to přepnu a srát na to.. něco z toho bude
Zdarec. Takže přepínat budeš po 19 dnech růstu. Další růst podle mně záleží hlavně na genetice. Můžeš, ale počítat minimálně se 100% nárůstem, takže myslím, že to bude vpoho.
Yavar :
Tak teď jsem si to prošel zpětně a Tvůj příspěvek našel. Tak se omlouvám za mystifikaci. Se zastaveným růstem v květu jsem se fakt ještě nesetkal.