Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PAPAYA by ti mohla sedet!
Link z Nirvany: http://www.nirvana-shop.com/papaya-p-74.html
Precti si,je to sice indoor,ale uz to tu docela kopa lidi jela,jede out!
Sice patri mezi par nejdrazsich na Nirvane,ale to je dobre!
mne to taky nekvete. chce to ke kytkam chodit min, a min je studovat, to taky pomaha a v nejhorsim existujou urychlovace kvetu, nezkousel jsem. Jinak nirvanu muzu doporucit, seriozni sluzby. Ale existuje i jakysi aliengrowshop, kde prodavaji ty same modely z nirvany ale levnejc, pristi rok do toho jdu (rozumny pomer kvalita/cena, na out dobry az az).
no ten link by nebyl spatnej.dik ale mam PROBLEM!!!!!!!!!!!koupil jsem si hnojivo pelangronie rozkvet a dal jsem 6-7ml/2l nevite negdo davkovani?negdo gdo s tim ma skusenosti.moc dik
Mel sis koupit OBM,urcite by to stalo stejne a to je osvedceny!
Na kazdem obalu by melo byt davkovani,ne? Lidi nejsou vsevedouci,to si snad vyrobce nemysli,pokud neni ko*ot!
tak to nevim no jestli vrchnakem myslis ten vrchni spunt tak ten na tech novejch flaskach OBM neni a je tam takovej strikaci vrsek jak treba u okeny no ja davam tak 1-3 velky panaky do 2l flase
dneska rano jsem byl na kytkach noa vsecko moc dobry kytky zacinaji poustet pryskyrici do palicek a vsecko vyfoceny ale, nemuzu najit kabel USB do fotaku takze foto dodam pozdejc jinak hnojim OBM-8ml/2l
pelagronie_rozkvet-5,5ml/2l