Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jasně. Ona bílá se zelenou moc nesplývá. A kolemjdoucí lidi si wšímaj všeho. Já sem to obalil černou mikinou, ale stačí natřít jakoukoliv barvou. No ještěže neni růžovej ten kýbl. Tak se měj a směj
zdarec BBVlado mas pekne kyti, zajimalo by me jak resis zavlazovani. V techto vedrech musim moje kviti lozit zalevat minimalne 2x za tyden a jeste to je malo.
Zdarek Gesi Zavlažování nějak neřeším. Když jsem to připravoval tak jsem udělal asi 5-8cm nade dnem díry na odtok přebytečné vody no a dovnitř jsem navršil do tech 5-8cm písek jen má za úkol tu vodu tam akumulovat. Myslím že to docela funguje. Vím že když kyti zaleju až 4.den tak jsou vpoho, ale jinak tam chodim kazdy 2den se jimi pokochat tak je i zalejuJak je čas....
Až napříští rok pomaličku uvažuju že bych udělal nějakou profi stromovou zahrádku na níž by byla větší nádoba s vodou, čerpadýlko 12V,pár hadiček, sluneční panel, akumulátor a nejaka elektronika ale uvidíme jestli to bude mit cenu, každopádně to neni zastak slozite.
- - - - - Jinak fotky budou asi tak v pátek - - - - -
ty diry a ten pisek jsem letos taky vychatal, taky je dobre mit ve hline primychaneho hodne perlitu.
Jo stim cerpadylkem me to uz taky napadlo, dokonce jsem to mel uz nakreslene, melo to jednoduche cidlo vlhkosti, časovač, ale skoncil jsem u toho cerpadelka, proste jsem nesahnal tak male cerpadelko. Ted me napadlo ze moje mladsi sestra kdysi dostala takovy detsky kavovar na hrani, ten kdyz se zapnul, tak dokazal střikat vodu, tak se mu asi podivam na střeva :-)
no a prečo si nekupite raingel ??? 100g 100kč 3g udržia 2dcl vody tyždeň a potom sa zas zmenia na granulky ačakajú na vodu raz za tyždeň zalejem aj v horkách a jeto nechapem tie vaSě čerpadlahttp://www.sweb.cz/kovomerinsky/raingel.html
Zdarek groweri...Tak tu mám po 14dnech další fotoupdate. Kytičky nám zase odost povyrostly hlavně HH na stromě A se konečně dala do pohybu! Dále na Stromě A DP*EM ukázala koule, ostatní preflowers u kytiiček ukazují že se jedná o samice!!! Co se hnojení týče hnojim 1týdně, už jsem začal přilívat vodou se slepičákama.
zdarec bboyi mas to pekny.chtel sem se jen zeptat..ja sem taky mel puvodne v planu dat na kazdej strom vic kytek,ale nakonec jsem dal na kazdej jen jednu protoze jsem si rikal aby si ty kytky pak nestinily...myslis ze to neva mit jich vic takhle u sebe?
Hojj. Tak vám přináším další sérku. Hnojivo jednou týdně zálivka ze slepičáků. Na místo samce na Stromě A jsem dočasne přemístil HH v květináčku(sazena počátkem léta). Kytky rostou jako z vody, tak jsem je trochu vyvázal drátkama aby se efektovněji využilo slunce. Nejvíc se do pohybu daly asi HH na obou stromech......
Fotossss :
Strom A
1) Z protějšího stromu
2) Zezvrchu
3) MK
4) HH
5) HH male v kvetinačku
Strom B
6) Z protějšího stromu
7) Zezvrchu
8) MK
9) DP*EM