Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko vsem! Tak holky postupne dal a dal nabiraji na objemu ale mam momentalne problem se sviluskama, myslite, ze ma jeste cenu davat na to chemii, kdyz 25.8. planuju sklizet? Poradte prosim!
Čus, hele pokud seš jistý že to jsou sviluše, tak bych ti doporučil neudorf spruzit, mne to pomohlo a doba rozkladu je nějak týden, ale víc ti řeknou v G.Shopu. Já jsem ho koupil na žižkově....
...jinak to vypadá pěkně, mohl bys poslat fotku s profilu skříně, rád bych viděl kam ti to až vyrostlo
2sick:Cece swiluchy v qwetu sou fakt poser,ja je resil ted v 20-25dnu qwetu,tydeni kura Omite je poslala do vecnych lovist,ale sou to sracky
odolny obcas na nejakou narazim,nastesti opravdu vzacne.Minuly indoor
me donutili skílzet o tyden driv,tak preji hodne uspechu v boji z tou pakazi
Bio oil mi oproti Omite moc nezabral.
Dopadlo to velice dobre, celkem toho bylo 11 sklenic od zavarenin 0,7l, takze stezovat si nemuzu, nejvetsi siska mela 28,5 cm a byla na mazaru.Jinak prekvapivy vynos mel i ice,ze 2 rostlin byly skoro 3 a pul sklenice!
Tema prestalo byt aktualni z duvodu upozorneni od dobreho pritele na policii, ze se o to nekteri jeho pratele zacinaji zajimat,tak sem se proste vystihoval a prestal to fotit a vsechno.Nastesti se to vyplatilo a zajem o moji osobu pry vysumel, coz je dobre!
Jinak za 2 mesice se planuje rozjet 600W rulezz a snad i hydro,budou_li penizky....