Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aha. Já mam problém, aby mi kytky přepli na květ.. Jsou vysazený v březnu a teďko maj 1metr výšky... Oni si sluníčka taky moc neužijou, protože okno je na západní straně.
no mne sa to stalo len raz asi pred troma rokmi ... narastla mi pekna velka rastlina rozkonarena na cele okno ... kazdu chvilu som cakal ze zacnu sa objavovat prve blizny a zrazu sa z toho vyklul samec... ale nechcem ta strasit mozno mas len nejaku odrodu, ktora s kvetom zacina az neskor .... tak este pockaj a potom daj vediet a zatienovat to myslim nemusis...
no kupil som ich konkretne v bj . v kvetinarstve na namesti ... ale to je jedno ... mali by ich mat v kazdom vecsom kvetinarstve a zahradkarstve ... inac vsimol som si ze zvyknu mat dva druhy jedne take mensie a tie druhe take vecsie , take ako mam ja ... tie vedsie sa osvedcili lepsie takze radsej si zozen tie vecsie stoja max. o korunu viac...
no to pocujem prvy krat ale ked si porovnas rastliny vypestovane priamo na slnku a rastliny vypestovane v sklenniku , tak by som povedal ze tie zo sklennika su lepsie ... no ale ktovie ...
sry...my máme plastový okna (takovy ty dvojity)...a ty jsou trošku tlustější než na skleniku...a kdyz jsem mel kytku za oknem, tak to taky pekne kvetlo, ale vubec to nevonelo, nelepilo...no zkratka to bylo takove divne...
treba vyskusat vypestovat ten isty druh vonku a na okne a potom porovnat vynos a kvalitu ... ono zase zalezi urcite aj na tom ze ako dlho ti do okna svieti slnko ... lebo vecsinou ti viac ako 8 hodin do okna slnko nesvieti a vonku ti na rastlinku moze svietit aj dlhsie ak ju mas dobre umiestnenu... tu u nas je dost tazko dopestovat vonku lebo je tu chladnejsie a poda nic moc takze zatial som vonku vecsie rastlinky ako po pas nemal ... takze aj preto rad pestujem za oknom...
tak co na to poviete? ziadne drahe lampy, ziadne ventilatory ... len primitivne pestovanie... samozrejme ak by to bolo pod lampou tak by to bolo urcite ovela lepsie ... ale kedze som to sadil v polke leta a urodu som zbieral koncom novembra ... tak myslim ze to pestovanie na okne stoji zato...
vedsinou trocha prihnojim tym takym obycajnym hnojivom co sa bezne pouziva v zahradkarstve (neviem presne jak sa to vola)... take biele granulceky... to je na rast a potom take okruhlejsie biele granulceky na plod... je to fakt najbeznejsie hnojivo ktore sa da kupit a tohto roku som si kupil krystalon start tak som trocha pridal a minuly rok som asi pridal aj tu taku zelenu tycinku co sa pichne do hliny .... ale samozrejme s hnojivom som to zase neprehanal...