Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
r-man
je to skoušeno 5 let na 15ti ganjach a z toho byli různé druhy vždy jsme jednu zalévali jen vodou a druhou roztokem Mavedes Neric a můžu a nejsem sám borci to kupujou taky a velmi to pochvalují.Jen jsem chtel rict proc kupovat drahe hnojiva kdyz tohle je uplne to same akorat stoj 1 litr 30kč
a ještě jedna poznámka neví proč by psali na své webovky
Zahradnictví a zemědělství
* zvýšení výnosnosti úrody
* provádění dezinfekce obilovin
* prodloužení životnosti skladované zeleniny, ovoce a řezaných květin
* čištění zavlažovací vody
* uchování siláže a klesající toxicita odpadních vod vstupující do vodního systému.
* dezinfekce semen, sadby a cibulovin
* urychlování růstu rostlin a zvýšení počtu květů, plodů a úrody
Stačí pořádně číst a první a poslední věta v odstavci mají to schálené i hyienikem ČR a prošlo to řadou testů takže až se naučíte číst a vyzkoušíte to tak prosím potom jsem zvědav na vaše připomínky
sillium,chceš mi povedať,že ste celý čas zalievali kytku len týmto roztokom bez hnojív?A z čoho potom žili?Však to neobsahuje žiadne živiny pre rastlinky.To,že mali vydezinfikovaný substrát a že to koagulovalo ťažké kovy apod., imho ich to možno ešte aj ochudobňovalo.Na to stačí logika.
Ak ste to pridávali spolu s hnojkami...nehádam sa,môže to mať vplyv na výnos,aj keď netuším aký,ale keďže nie som odborník,hádať sa nebudem
Napadá ma,že to možno odsoľuje pôdu a možno ste len mali nízke ph vody na zálievku a tento prípravok Vám ju upravil na lepšiu hodnotu,čím mohol byť spôsobený zvýšený výnos.Merali ste ph?
prostě to nemá na hnojiva vod Plagronu nebo AH... ňáká zemědělská sračka za 30kč,tu bych nenalil ani kopřivám natož travce.. takový risky s mojí mařenkou dělat nebudu!! :-))) (jo a eště něco: co řekne R-Man tak je to dycky pravda tak si vylište ty vaše vesnický prdele...) :-))
(vesnický prdele.... sorry,chtěl sem říct zemědělský prdele :-))) protože si myslim že lidí z vesnic je tu hoodně a zemědělců tu snad moc neni,tak tolik lidí neurazim :-))) )
Akorat je proste fakt, ze hnojivo to NENI. Je mozne, ze sterilizaci substratu se kytce pomuze k lepsi vitalite, protoze nemusi bojovat se skudcema a nemocema. To je jedinej vliv, kterej si umim predstavit, kterej by mohl na ten vynos mit vliv, ale jedine v pripade, ze mela kytka dostatek zivin (bud z pudy a nebo hnojiv). Jinak to proste NEJDE.
uspěšně zalívám a užívám si.Ono to totiž rozkladá přebytečné živiny a tím rozkladem se zvýší přísun živin co je jedno a mosím souhlasit s R-MAN:sterilizaci substratu se kytce pomuze k lepsi vitalite, protoze nemusi bojovat se skudcema a nemocema. A TO JE DOST PODSTATN7 FAKTOR
Původní příspěvek od sillium uspěšně zalívám a užívám si.Ono to totiž rozkladá přebytečné živiny a tím rozkladem se zvýší přísun živin co je jedno a mosím souhlasit s R-MAN:sterilizaci substratu se kytce pomuze k lepsi vitalite, protoze nemusi bojovat se skudcema a nemocema. A TO JE DOST PODSTATN7 FAKTOR
Ešte by som Ťa chcel poprosiť o odpovede:Hnojili ste aj mimo toho prípravku?Merali ste ph?Aký substrát,poprípade aké živiny ste do neho pridali?Díky
Je mi jasné,že Ti tu nejde o nejakú reklamu výrobku,aj keby si bol distribútor,tak pri talkých cenách na tom asi nezarobíš ,takže špekulácie typu:"vychváli do nebies a potom to tu bude predávať" tu asi neobstoja ,len by som tomu rád prišiel na koreň
expiry_date1
nehnojím a ani nedávám žádné jiné hnojivo jen si koupím flasku která je namíchaná a zaleju to pochybuji ze by ve fa.IGNAPO tam dávali nejaké hnojiva.Taky nevím čím to je ale doslech jsem se ze výroba je skládána z nějaké elektochemická aktivace roztoku.PRINCIP ZIVE A MRTVE VODY.Pri vzniku výrobě vznikají Tři Frakce Mades plus - kyselá,Mavedes Neric - zásaditá,Mavedes normal - neutrální.
je to len sterilizacia kyslikom.hnojivo to nie je.hojivo=koncentrovane ziviny a hento neobsahuje ziviny.preco ti to rastie lepsie,ked to zalievas tymto,ako obyc vodou?mas kyselu podu a toto ju neutralizuje,korene maju viac kyslika a su chranene pred poskodenim bakteriami.
cize nazov skor zmenit na cesky pripravok na upravu a dezinfekciu vody.
ja v ždy kupuju každý rok substrát,kokos,perlit dám to do sudu a nechám to tak jen zalévám Mavedesem Neric pozor neplette si to s temi ostatními mam ph porád kolem 7 což si myslím že je v pohodě.
Já osobně jsem stím spokojen jen jsem chtel vás informovat když je to odykoušené že něco takového existuje.
Že ešte otravujem,skúšali ste niekedy na pár kytiek len tento prípravok a na zbytok to hnojiť hnojkami?Ak áno,akými?
Lebo používať pri pokuse len čistú vodu(bez živín) a vodu s prípravkom(bez živín) nemá žiadnu výpovednú hodnotu.Teda aspoň pre mňa.Ale ak to zoženiem,tak to možno na 1-2 kytky vyskúšam.
btw,nehnojíš ani vo fáze rastu?
expiry_date1
jedna kytka např.Blueberry byla zalevná jen roztokem a druha jen destouvou vodou.Doslech jsem se ze od 1.7 budou mít detailní rozpisy vsech pripravku na webu atd.Ja jsem taky na to nedosel proc potom je ganja zdrava a krasna.jsem rad ze to muzu mit doma jeste doma smrdet hnojem(jávim je to leuxusni hnojivo) ale matka by jecela ze to smrdi atd.A za chemii se mi prachy dávat nechou a neholduju ji.Hele ja fakt nevím vic o tom nez vy a jen jsem napsal jaké mám já a kamoši skušenosti tot vše.Proste jsem se chtel podelit jen o info nic vic.
Zase samej OT lidi, to máte jakobyste tvřdily že phyt-amin je nejlepší, že s ním zalíváte (no, spíš stříkáte) kýtíz a je to lepší než normální vodou.. Jasné že jo, ale není to hnojka jak má být. Jen hnojka namíchaná pro konopí tomu dá nejvíc.. (třeba na b´cuzzu je pohár cannabis cupu a lístek ) Nebo někdo tady z vás hnojí jen jedním "hnojivem" ? každej přípravek navíc tomu přidá. enzymes, final solutin, root boster, pk, phyt-amin a všemožné boostery a kacelerátory... to se nebavím o AHa pod.. I ten krystalon je lepší než čistá voda
Hádate se o tu o blbostech... prostě to není hnojivo ale nějakej booster co pomáha... toď vše
(tím sem nechtěl někoho setřít nebo urazit, ale jen "konstatovat" )
Původní příspěvek od sillium expiry_date1
jedna kytka např.Blueberry byla zalevná jen roztokem a druha jen destouvou vodou.Doslech jsem se ze od 1.7 budou mít detailní rozpisy vsech pripravku na webu atd.Ja jsem taky na to nedosel proc potom je ganja zdrava a krasna.jsem rad ze to muzu mit doma jeste doma smrdet hnojem(jávim je to leuxusni hnojivo) ale matka by jecela ze to smrdi atd.A za chemii se mi prachy dávat nechou a neholduju ji.Hele ja fakt nevím vic o tom nez vy a jen jsem napsal jaké mám já a kamoši skušenosti tot vše.Proste jsem se chtel podelit jen o info nic vic.
Jasne,ja to chápem,len poznáš ľudí.Kopec ľudí sa splaší,aký parádny vynález a berú to ako hotovú odskúšanú vec.Možno som taký rypák,proste chcem vedieť čo sa deje a prečo.Na všetko existuje odpoveď(teda skoro na všetko ).