Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První indoor Sensi Star+Bubble Gum
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

CZO - Ne,na karmy se opravdu nedivej.Vis co,ja ti poradil to co si myslim a co mam vyzkouseny,ale je tvoje vec jak pojedes dal.Chci jen rict,ze se ti to treba bude zdat dobry,obvzvlast pokavad jedes poprvy a nemas to s cim srovnat.Pokavad to nevyhazis dopadne to tak,ze se ti vytvori hafo spodnich palicek ktery budou silene ridky a vrchni palice budou dlouhy a strasne uzky.Opravdu dobrejch kompaktnich palic budes mit jenom par nahore.Kdyz prostrihas listy,tak to v tyhle bushi vubec nepomuze a navic ostrihanim se pripravujes castecne i o vynos cca 1/3 (zkousel r-man).To,ze pridas 150w na tom nic nezmeni,tohle neprosviti ani 1000w.
Reknu ti,ze ja udelal uplne stejnou chybu a stalo to za hovno a proto kdyz to vidim,snazim se te na to upozornit.Samozrejme konecne rozhodnuti je na tobe.Doporucil bych ti tam dat mensi kytku z boku lampy kam ti prazi svetlo abys pak mohl palici porovnat s tou tvou bushi.Sam by ses presvedcil co je lepsi.Ono to na tech fotkach tak videt nebude,vzdycky to na fotkach vypada pekne,horsi bejva realita kterou na fotku bohuzel nezachytis.Mno sam jsem zvedavej jak dopadnes,budu sledovat.

Jo,jinak mas na to nejvyssi cas,protoze pozdejc uz tomu nepomuze ani panbuh.

Tak ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 16-06-2006 v 07:48 AM

Old Post 16-06-2006 v 07:01 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň
hele, můžu se zeptat, proč jsi nedal na dno keramzit?

ty ve ja ho taky ted nedal a uplne stejny vysledky nerekl bych ze je potreba mam odzskousene ze s keramzitem i bez jsou kytky stejne naopak s keramzitem mi lonskou sklizen zloutly listy(klido by to mohlo byt tim ze keramzit menil ph u korinku ale nevim )kazdopadne bez keramzitu mi nezezloutl ani listecek a palice rostou stejne koreny z kvetniku nelezou nevidel bych tam nejakou ostrou dulezitost u hliny

2CZO>ted k ty bushi kdyz ty listy nepokrouhas cely ale jenom castecne jako u klonu nemelo by to shodit 15% z produkce nesmis ovsem strihat jako blazen ale jen trochu a nikdy cele listy jinak jak rika jahudka klesne produkce dale to zvyseni wataze urcite na finalni produkci taky bude krapet poznat ja bych do ty zarovky navic sel
ale jinak souhlas s jahudkou vyhazet neco pryc nekdy je mene vice kytky potrebujou taky nakej prostor a jakmile budou mit palice prostor pak porostou mno a kdyz pridas 150W muzes na tom byt o hodne lepe nez kdybys tam ty kytix nechal ja bych doporucil vyhazet neco lehce prostrihnout a pridat lampu (to uz ale nemusi bejt uz ted tam mas pjeknou vyhen)
tak at se dari

Naposledy upravil 18-06-2006 v 00:40 AM

Old Post 18-06-2006 v 00:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Edy
Stálý Člen

Karma uživatele Edy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

docela dobrej pokus o pěstění Hollands Hope v indoor ... btw Jahudka má pravdu...ale já bych to tak aji nechal, přece jenom, radost z toho určitě je

Old Post 18-06-2006 v 05:05 AM
Edy je offline   Profil uživatele Edy   Find more posts by Edy   Foto galerie člena Edy   Click here to Send Edy a Private Message   Add Edy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZO
Stálý Člen

Karma uživatele CZO - 82% PěstitelskáKarma uživatele CZO - 82% Pěstitelská

Díks Příspěvek č. 20

Dík za rady za připomínky a rady.S tim karamzitem newim.Prostě jsem tam dal jen nějaký ty mixy hlíny a neřešil jsem to!Řek bych že to tomu nějak newa!Hlavně že to roste!!

Teď newim jak s tim místem.Zase je mi líto kytky dát ven,aby je nějakej šmejd neobložil!!! Tak asi 4 kytky ze skříně uberu a dám je pod tu 150W sodíkovku...snad to bude ok!!! Dneska budou snad fotky,ale neni to jistý!
Každopádně jsem rád že mi něco roste a nejsou s tim nějak extra problémy!!!A snad nebudou!!!

S tim Hollands Hopem newim.Kámoš mi dal 2 semínka,tak jsem je tam šoupnul.Ale ten by se dát ven třeba moch...Uškodilo by kytkám,kdybych je teď dal z 12/12 ven na normál sluníčko?

Dík za rady a připomínky

Ať to všem roste!!!!

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=24111

Naposledy upravil CZO 18-06-2006 v 12:13 PM

Old Post 18-06-2006 v 11:55 AM
CZO je offline   Profil uživatele CZO   Find more posts by CZO   Foto galerie člena CZO   Click here to Send CZO a Private Message   Add CZO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

2CZO>no kytkam to rozhodne neuskodi kdyz je das na slunce jen musis dohlidnout aby nemeli vic jak 12 hodin svetla (da se to resit ze kytix zatemnujes a palice rostou dal )ale jestli mas kytky pod 12/12 jen treba 10 dnu a palice jeste nezacli rust mas tam jen zacatek vlasku dej je ven a priroda si to prebere...

Old Post 18-06-2006 v 12:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZO
Stálý Člen

Aktualizace Příspěvek č. 22

Tak jsem dodal jednu 150W sodikovku a dal pod ní 4 kytky vod predeslejch lamp,aby to teda líp prosvítallo.Co na to řikáte???Stačí nebo ještě nějaký kytky ubrat?

Naposledy upravil CZO 19-06-2006 v 05:34 AM

Old Post 18-06-2006 v 22:41 PM
CZO je offline   Profil uživatele CZO   Find more posts by CZO   Foto galerie člena CZO   Click here to Send CZO a Private Message   Add CZO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZO
Stálý Člen

fottoozz Příspěvek č. 23

Tady nějaký fotči.

1)Levá pulka před proházením
2)Záběr na Bubble Gum
3)Sensi Star
4)Holands Hope
5)SS
6)4 přehozený Sensi Stary
7)4 přehozený Sensi Stary ze zhora
8)Přerovnáno pod 6kilkem a 4kilkem...

Naposledy upravil CZO 19-06-2006 v 12:51 PM

Old Post 19-06-2006 v 05:47 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

To je hned o necem jinym pokavad fotka č7 ukazuje stavajici stav.Pomuze to o dost a o vynos se nepripravis,neboj se.Kolik kytek tam ted mas a na jakym prostoru?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 19-06-2006 v 09:06 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CZO
Stálý Člen

odpověď Příspěvek č. 25

No ty 4 kytky mám na cca 70cm na 70,ale místo na roztáhnutí dyžtak mám,ale takhle jsem si to nechal,že mi to připadá vcelku všechno prosvícený.Zbylejch 12 kytek mám asi na ploše cca 110cm na nějakejch 230cm.

Dík za připomínky

Old Post 19-06-2006 v 13:09 PM
CZO
Stálý Člen

Aktualizace Příspěvek č. 26

Zdar.Tak jsem to znova rozházel.Vyndal jsem ze skříně ven 2 Hollands Hopy a porovnal jsem to tak že teď mám pod každou lampou 4 kytky a 2 mezi 600w a 400w,kde to maj asi nejlepší kytí..

Na prvních dvou fotkách jsou ty Hollands Hopy.Myslíte že bych je moch dát ještě normálně na outdoor nebo je mám zatemňovat???

Dál 4 Sensi Stary pod 150W.Tadhle lampa mi třeba 15 minut svítí a pak se třeba na 5 min. vypne nebo všelijak různě a newim co s tim????Newěděl byste někdo co by to mohlo bejt????

4)Uspořádaný kytí pod 400w
5)Také,ale s bleskem
6)Kytky pod 600w
7)Zase s bleskem
8)Bubblegumy mezi lampamy 400w a 600w
9)Pohled z jedný strany na druhou středem,aby bylo vydět jak je to porovnaný a prosvícený....

Naposledy upravil CZO 20-06-2006 v 09:31 AM

Old Post 20-06-2006 v 08:49 AM
CZO
Stálý Člen

Dotaz Rada??? Příspěvek č. 27

Ještě bych se chtěl optat,jestly na květ bude stačit trojsložkové hnojivo Advanced Hydroponic nebo jestly mám ještě na ty pálky sehnat něco jinýho???
A mám i při květu stříkat kytky rozprašovačem???Čim???

Dík za rady

Old Post 20-06-2006 v 14:00 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Me to hnojivo staci na vsechny faze.Nic jinyho nepouzivam.Jen groow/bloom/micro

Problémový člen No2

Old Post 20-06-2006 v 15:05 PM
CZO
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Jahudka! :Jo dík,tak u toho zůstanu taky.A používáš na ně nějakej postřik???

Old Post 20-06-2006 v 15:41 PM
CZO
Stálý Člen

28. den květu Příspěvek č. 30

Zdárec.Tak tady mám nový fotečky....

1)Levá půlka pěstírny pod 400w
2)Střed pěstírny Bubblegumy
3)Skoro celý....
4)Bubblegum 1
5)Bubblegum 1 palička
6)Bubblegum 2 palika
7)Zaštíplej Sensi Star
8)Taky,ale palička z boku
9)Kytí pod 150w
10)Pravá půlka pod 600w

Dík za připomínky a za karmy.

Ať to roste!!!!!

Naposledy upravil CZO 26-06-2006 v 10:23 AM

Old Post 25-06-2006 v 21:44 PM
CZO
Stálý Člen

otázka??? Příspěvek č. 31

Zdárec...Máte někdo zkušenosti se zaštipovánim paliček při květu?Dyžtak kdy?Já jsem to při outdooru dělal a docela to pomohlo.Pálky trochu víc prorostly a byly tvrdší.Teď to zkoušim na svejch malejch,tak uvidíme....Fotky dám koncem týdne.
Pište!!!

Peace for all

Old Post 28-06-2006 v 22:19 PM
CZO
Stálý Člen

Pokus Příspěvek č. 32

Tady jsou nějaký ty fotky ze zaštíplý a nezaštíplý paličce na jedný kitce asi 2 tejdny...

Napravo je zaštíplá palička 3 první fotky
4)Palička nezaštíplý
5)Zaštíplý
6)Makro nezaštíplý
7)Makro zaštíplý

Naposledy upravil CZO 30-06-2006 v 00:52 AM

Old Post 29-06-2006 v 20:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás