Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V ramci financni dostupnosti doporucuji nalozit mirne sparene vrchni palice do slivovice-nejlip do merunkovice...Minuly rok sme nalozili nekolik flasek a uz jeden maly frtan hodne pusobil..Jinak schovat do tmy a nekam pryc neb sou tendence furt upijet..
Předminulej tejden jsme vypili Pražskou vodku, kterou jsem koncem loňskýho roku narval palicema. Měla tmavě zelenohnědou barvu, krásně voněla a hlavně se moc dobře pila. Ne jako vodka, co ti v puse přijde jak Okena. Toto byl spíš takový bylinkový likérek.
Byli jsme na kalbě. Dali jsme si asi dvakrát (no a někdo třikrát8)) dokola a byli moooc spokojený vespolek. Zábava se nám krásně rozjela. Ta vodka vykouzlila všem na tváři takovej ten spoko_škleb. Koukali sme po sobě a smáli se jen tak. Pak přijeli rodiče jedné kámošky a já sem suveréně začal tykat její mamce 8) Prostě nádherný lehký marihuanový high. Hulil jsme pak až v noci, neb šest hodin po těch startovacích panáčcích to jaksi vůbec nebylo třeba.
Na druhou stranu sem do tej flašky narval tak 15-20g dobrýho hulení, čehož jsem nepřestával litovat, pokuřovaje škrábající drťku z loňska. Ty palice by nás stopro zhulili mnohem víc, ale byla to fakt dobrotka a opakuju- vynikající rozjížděcí, stmelovací-ztlemovací likér. Letos naložím zas.
Na
http://www.absint.cz/products/absinth_35 todle je vooon, tagze ne 35%, ale 35mg/l, coz je vic nez 3x vic, nez je povolena davka, kdyby se to vyrabelo v CR...:-)
ja jsem dal asi 10g ganjy do absinthu, absinth to byl nejakej ten nejlevnejsi, a nechal jsem to ulozet asi pres dva mesice, a pak jsem to vytah na kamosovi narozky, skvela chut a dobrej stav doporucuju vyzkouset
Neviem ako to robite vy. Ja som minuly v 2005 v novembri nalozil do litra hruskovice 20 g noname sisiek-taky standard a k tomu 20g listov z kupovanych semien co vyrastlo-listy. pred 2 mesiacmi som to vykopal. Pokusne som odlial 2 deci. Vypil som z toho 1 deci a bolo mi dot prijemne. Ganju ktora sa tam luhovala rok som vyhodil. Teraz pred dvoma mesiacmi ako som to vykopal som tam dal z tohto roka 10 g sisiek z early skunku a 5 g z afghani. Predtym sa tam pridali 3 polievkove lyzice medu a skorica 4 kusy. Ganju som samozrejme par krat vymocil pred luhovanim v vo vrelej vode. Chut to ma taku bylinkovu-mnam a ma to aj slapave ucinky. Som zvedavy ako uz sam o sebe dost dobry vyluh sa vylepsi pridanim tychto dalsich sisiek. Luhovat to necham este tak pol roka. Bude to mnamka:-)
tak s timto tematem nemam zkusenosti...ale rad se priucim...davate tam skunk ci travu..???to se asi povetsinou dela z ty vodky ci slivovice nebo se pouziva i jiny chlast..??
Zdravím,
chtěl bych se zeptat kolik trávy(nejspíš mix venku(většina) a lampy) byste naložili do půl litru 55% meruňkovice? A jak dlouho potom nechat "odstát"? Bude stačit 4-5 měsíců?
Předem díky za rady.
Ahoj.
Luhoval jsem jen 1x ve slivovici, mel jsem to tam dva mesice a normalne to makalo. Akorat teda ta chut, dneska uz bych to predtim vypral ve vode, abych odstranil chlorophyl. Zalezi, jestli to chces pit nebo to budes mit na mazani (to bych radsi zvolil Alpu, ma vic alkoholu a chadivej ucinek).
Peace djV.
Měl bych to na pití. Co jsem tady tak četl, tak prej není špatný do toho šupnout ještě i med. A ve vodě to asi properu. A koliks' do tý slivky tý trávy dával?
Já dával do půllitrový láhve sedmdesátiprocentní slivovice tak by voko 10 - 15 géček skaňoura, nějakou skořici, trochu medu. Důležitý je to alespoň 5krát provařit ve vodě a pořádně propláchnout jinak je ta chuť hnusná jak noc. Měl sem to naložený ve sklepě asi půl roku ale potom to stálo zato...
Původní příspěvek od Kolcek Měl bych to na pití. Co jsem tady tak četl, tak prej není špatný do toho šupnout ještě i med. A ve vodě to asi properu. A koliks' do tý slivky tý trávy dával?
Ja sem nedaval paldy (jen takovy spodky, proste co sem uz nechtel kourit) a maly vetvicky z palic. Naplnil jsem litrovku asi do pulky, ale vahu si netroufnu odhadovat.
djV