Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to jednoduchy proste by to listy vstrebaly jako treba vodu nebo phytamin a PH by to urcite nezmenilo protoze by se o muselo nalejt do pudy.... nebo ze by novwj udaj ? PH Listu.... hehe .....
Původní příspěvek od Bukyn Občas taky zaleju minerálkou BTW:Jen mně zajímá odkud máš ten avatar?Někde jsem ho už viděl....
Sakra ja ho znam taky z oc.cz
Prominte za offtopic a tek k tematu: nekde sem se tady docetl ze prej nekomu vidtelne ztmavly listy potom co je postrikal magnesii. Je mozne aby se to stalo? On dokonce deklaroval ze za 10 minut...
Prominte za offtopic a tek k tematu: nekde sem se tady docetl ze prej nekomu vidtelne ztmavly listy potom co je postrikal magnesii. Je mozne aby se to stalo? On dokonce deklaroval ze za 10 minut...
Jestli je to pravda, tak bych to viděl na potáhnutí listů hořčíkem :-)
Mařka, tráva, ganja, frutta, zelí, hulo ... jednou za rok, za měsíc, týden, denně, každou hodinu ... od dětství, v pubertě, na stará kolena ... outdoor, indoor ... Je to jedno! Hlavně, že roste!!!
krom tej informácije, že průměrný dení množství "jakýchkoliv - tj. (mimmo složení průměru poměrového složení) látek, by sa mělo vypít kolem 200mg minerálů, přičemž Magnesia jich má 1800mg!! - mnooo... ale: kytkám to "nevadí, pokud DODRŽUJEŠ HODNOTU MNOŽSTVÍ té dané látky, jež je URČENA oné KYTCE - !
tedy pro informaci: (magnesia má) obsahem na 1 litr :
Fluor 0,22
Chlor 4,78
Sodík 4,4
Hořčík 189
Vápník 41,7
Mangan 0,26
ox.syřičitý 21,3 (ty bublinky)
a co z teho plyne?
mnooooo... nebudu opakovat thready, co tu už jsou.... :-)))
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Ne, moc dobré to není. Jednak přebytek minerálů stejně jako člověku i kytkám škodí, dále CO2 je těžší než vzduch, takže při zalití by se dostal tak maximálně ke kořenům, kde je k ničemu, nehledě na to, že už za tu chvilku, než by jsi je zalil, bys ty sám do prostoru pěstírny vydechl daleko více CO2 než je v celém balíku minerálních vod
Slyšel jsem, že nejlepší zálivkou je buď dešťová voda nebo v horším případě 24 hod odstátá voda z vodovodu (to aby vytěkal ten chlor). Ale chci se zeptat jestli je vhodné zalévat např.: minerálkou konkrétně přírodní (bez příchutě) MATONKOU s tím to složením na 1 litr:
Kationty:
Na 52,2 mg/l
Mg 22,4 mg/l
Ca 85,1 mg/l
Anionty:
NO3 0,17 mg/l
HCO3 597,0 mg/l
SO4 33,5 mg/l
Celkový obsah pevných součástí je tedy 980 mg/l
Voda je odželezněna a dosycena CO2
Myslím, že tem CO2 by aspoň dodal i trochu toho čerstvějšího kyslíku přímo ke kořímkům. Co vy na to ?
No uz tu typci resili zalivku pivem, tak proc ne mineralkou.....CO2 by melo jen prospet (i kdyz nevim, jak u korenu). Teda aspon co mohu soudit u akvarijnich rostlin, tak tem se pri dennim svetle pridava do vody CO2, pro podporu rustu. V noci pak rostliny zase CO2 uvolnuji. Jak je to u ostatnich mineralnich slozkach, tak to nevim.............vyzkousej a podel se s vysledkama.....
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..
MYslím že by se Ti to absolutně nevyplatilo.To už si spíš sháněj tu dešťovkunež abys kupoval minerálku
A v čem bys to jako chtěl mít,že Ti tolik jde o přísun kyslíku ke kořenům?
Opravdu jsem nasel jiz nekolik podobnych temat a precetl jsem si toho hodně takze jiz neni treba psat na toto tema. Ale jestli to nekoho zajima tak zatim mam jen asi 9 cm vysoke sazenicky v kvetinaccich. No a vcera jsem jsem jen testove zalil asi 5 sazenicek nejake okamzite rozdily zatim nejsou patrne, ale uvidim.
Zalévání minerálkou se moc neosvědčilo zalil jak jsem psal tak jsem zalil a asi 4 dny to vůbec nerostlo, netvořili se na tom žádné skvrny ani se nekroutily listy jen to nerostlo.