Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulitko258,no tie 4 trubice - 144W + balast tiež niečo zožerie(ak tam nedáš elektronický predradník),si myslím,že je to na zakoreňovanie až moc(ale jasne že svetla nie je nikdy dosť,ako napísal Paryba ).Pod tým by si si podľa mňa v pohode udržal aj nejaké 2-4 samice na rezy.Pre vlastnú potrebu si myslím,že v pohode.A tých 6500K je si myslím vhodné svetlo.Ja som si držal 4 samičky pod oveľa slabším a menej vhodným svetlom.
no tak ja mám 120cm dlouhe a tak jak to mužu udelat abych sotho mnel dobrou řizkarnu mam to čište na zakořenovani a chci abych tam mohl dat 2 parničky po cca jeden parniček 30klonu
miki.mouse ale uživim ty klony stema zařivkama TESLA HOLEŠOVICE - Z
36W 65-DENNI
czech republic 451
Sou skoro nove mám jich 4kousky a ktomu nove těleso
Mam 2x36W zarivky v matkarne a utahnou parnik a nekolik matek. Takze kdyz ty mas 4x36W nevidim problem se dvema parniky. Dva parniky utahnou podle me i ty dve trubice.
Sinihet:Tak ja dam 2x36W ty moje TESLY a doufam že to poroste hezky dyštak si tam dam i nejake matky spiš nejakou jednu protože zbytek matek mam pod sodikem a tam se jim daři hezky jinak diky a pište třeba co a jak je lepši na klony a na matky sem vam vděčbý že mi tu vubec neco pišete
HULDA
Sodík má červený zbarvení světla...
na růst a zakořeňování potřebuješ modrý a to umí nejvýhodněji ta metla
říkáš že máš peníze tak skus zaexperimentovat třeba s LED DIODAma....
ale já bych tam dal ty 4 zářivky uděal bych si boxík a měl bych pod tim 2 matky a zbytek na řísky... vejde se mo toho tam dost a bede to dobrý i na řísky ve hlíně ty ti tam poporostou pak je dáš do boxu se sodíkem hned do velkýho květináče...