Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jahudka : ok dik tu maj ceny - sodikova vybojka 200w 400,- + naka nevyhovujci sklenena kopule i s starterem a tlumifkou (vybojka na stojato) za 1500 (to je to nejlevnejsi co maj)
A kdyz to beru zvlast tak 400 vybojka + 200 tlumifka + 200 starter + naky to udelatko z vlastnich zasob - zadarmo - prej k cemu to chcete ? a ja na ne no osvetleni k baraku - Ta tlumivka a starter se musi obednat (Moc velka cena).
(ta 400w vybojka ma prej uz ten vetsi zavit a oni nemaj protikus. )
p.s : poulicni osvetleni ma taky sodikovy vybojky
Naky to lepsi svetlo se pokusim nekde sehnat/sestrojit.
Nakou tlumifku mam asi na 80w - takze .. no neco sestrojim (kouknu se po bazarech) a nebo to pri nejhorsim koupim - tady pokud se u me nahodou v penezence obevej naky vetsi penize
hee hee par obrazku kyti v tom druhym samozavlazovacim kvetinci. - joo a ne aby ste se mi smali - je to provizorni reseni
-> Zde je kvetinec s kvetatama a pres to hopsnutej alobal.
-> jo a na jedny spejli je dana ta zarovka z dalkovyho svetla z auta (nakej moskvic ). a zapojeny na starej pc at zdroj
Jo a ta druha cast alobalu je odkryta aby na kvetata bylo videt
Normalne to je cely zakrytovany
ee ta druha fotka je nak na lezato. - ( no je tam videt veci nezli male mnozstvi a nejen to )
Tyjo ten obrazek se mi tam poved dat az na 4 pokus
Jo a tech seminek mam vetsi nezli mensi mnozstvi a urcite by to dalo na naky poradny kytokople
lepsi kyti ,nezli Alzheimera miti
Pisu bez hacku a carek ,protoze klavesnice je vestavu vice Nemeckem , nezli Ceskem !
hu.pik - Provadis vlastne celkem zajimavej pokus pro vystrahu tem kteri porad neveri ze pod obycejnou zarovkou to nejde.Ted to budou mit potvrzeny a budou se moct podivat na vlastni oci.Takze urcite urcitou prinosnost tohoto threadu tady na groweru spatruju.Akorat by to chtelo presunout do indoor pestovani nebo galerie.
Jsem hodne zvedavej jak ty kytky budou vypadat.Priprav se na to,ze pokavad nekoupis sodik nebo zarivky tak se jim moc dobre nepovede..Nejspis chcipnou..
co je na tom xmichu? aspon se o neco pokousi......... kdyz nekdo nema na to, dat 1k za 250W, tak co? cekat az vyjde slunce? znam lidi, ktari pod usporkama 20W provadej veci, ktere nekteri clenove nedokazou nikdy............
hu.pik:přečti si tady pořadně grower,uvidíš jak se pestuje a pak pestuj zbytečne si nicis seminka:-)info je tu dost tak cti a vysledky se dostaví budu sledovat a snad ti neco vyroste