Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno.. myslim že to že je u nás procentuálně nejvíc kuřáků mj je a)dobrý: politici odhlasujou to čim si získaj dav a hlasy-v tomhle případě spousta potencionálních voličů výměnou za naši dekriminalizaci*toleranci*legalizaci.
b) už ne tak dobrá: ve většim počtu lidí se spíš najde někdo(a pořád se někdo takovej nachází!) kdo bude budit špatnej dojem svym chováním-jednoduše tim že dělá nemístnej bordel, což bude mít za následek pravej vopak bodu a.
sečteno podtrženo-všeho moc škodí, a proto myslim že to neni úplně nej
jakoze na to jaxme maly narod mame dost "nej"... v soukromi sve hlavy jsem rad ze mame v porovnani s EU nejvic hulicu ale zaroven doufam ze se to nejak pozitivne projevi v legislative (snad senat s Vencou Klausu neklamou a podepisou tu novelu, jinak se naseru a prestavam platit dane)
Jsem docela rad ze tu tolik lidi huli, ale meli by hulit jenom ti co to umi. Kdyz vidim zhulenyho typka kterymu je na nic a mele hovna, treba ze uz nikdy hulit nebude a pak ho potkam znova v ty samy kasi, tak by si mel uvedomit co vlastne mele. Nekdo zije v tom, ze bez huleni neexistuje zabava a pak celej den jezdi po meste a resi skera a kdyz se neporesi tak je akorat nasranej, takhle by to lidi nemeli brat! Ale kdyz treba jedu na vyhlidku a potkam tolik znamejch lidi, tak jsem rad ze ziju tam kde ziju.
Podle mě nejde zas až o to jestli v nasi zemi je procentuálně nejvíce kuřáků maryuhany ale o to jak k tomu přistupuje zbytek obyvatelstva kterým vštipili komouši, rodiče, učitelev1. a 2. třídě do hlavy to že tráva zabíjí, niči lidi, pohoršuje veřejnost a nevim co všechno, a pak se divte že jsou nekteri proti tomu a stejne to nekterym lidem nikdy nevysvětlíte a budou si pořád mlet to svoje. kdyby se pořádně lidem vysvětlilo že chlast je horši než tráva tak by se to teprve nekam hlo.
Původní příspěvek od Risan Podle mě nejde zas až o to jestli v nasi zemi je procentuálně nejvíce kuřáků maryuhany ale o to jak k tomu přistupuje zbytek obyvatelstva kterým vštipili komouši, rodiče, učitelev1. a 2. třídě do hlavy to že tráva zabíjí, niči lidi, pohoršuje veřejnost a nevim co všechno, a pak se divte že jsou nekteri proti tomu a stejne to nekterym lidem nikdy nevysvětlíte a budou si pořád mlet to svoje. kdyby se pořádně lidem vysvětlilo že chlast je horši než tráva tak by se to teprve nekam hlo.
Mi je to osobně jedno.
Spíš mě sere že tráva u nás tak ,já nevím jak bych to řekl asi zkomerčněla.Hulí ji už každý druhý student.A to mě štve Ale možná to vede k legalizaci ...
no tak aj ja zijem na svk ale musim powedat ze dedina v ktorej zijem je ganjou zamorena takze mi to az tak nevadi ze nezijem v cz ale jedine co tu chyba je taky dobrucky indoor jak u vas.....keep growing
[COLOR=orangered] Teďkom trochu odbočíme od tématu
Ale zase kdyby se Ganja legalizovala,tak mám strach že se spíš na trhu zdraží a mnoho lidí to odradí od hulení.Právě zdražení.
Ale zase na druhou stranu když bude legalizovaná tak se lidi nebudou bát a budou víc pěstovat,z čehož bude víc matroše.Tak nevím