Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jasný no, přesně toho se bojim. Bohužel ta skřín nemůže být nižší pač je schovaná v interieru. A přemejšlim jestli se na to nevyseru, než pak v 4. tejdnu květu trhat vrchní větve.
zdarec... mám skříň 110cm vysokou... 90x60.... a mám tam 2x 150W philips +..... kdyby mi někdo poradil jak daleko maj bejt světla při růstu a tak... a pak při květu ... tak aby ty světla na ty kytky působyli co nejvíc... ale aby se nespálili... prostě tak... díku dík... dík a čau... Please help
TO-->4L_
Pokud máš 2x 150 můžeš to s klidným svědomím nechat tak 30-40 cm od kytek..To tvoje kytičky dostanou dostatek lumíků a dobře prosvídíš i kraje skříně
2 4L_:nejlepsi je tu vzdalenost odzkouset tj. teplomer s cidlem. cidlo zavesit v urovni vrcholku kyti -> pustit sodik, zavrit skrin a za nejakej casek vyhodnotit teplotu. pak se sodikem soupat nahoru x dolu dle teploty (max 30°C)
imho takhle jsem to delal pri svym pesteni
2Orik: 30-40cm od vrcholku?! to si skoro na hranici co prosviti 150.
spis bych to dal co nejniz to pujde v zavislosti na teplote
TO-->4L_
Dříve sem si myslel, že čím blíž je zdroj ke kytce, tím je to lepší. Ale neplatí to tak docela. Budeš mít menší šišky po stranách, protože vrcholovky ti je zastíní.
Jo a u vrcholku bych doporučoval max 27*C
no a kdyz das tu CT v dobe kvetu do boku....tak ti polezou zatim...teda za svetlem a treba to nebudes muset tolik lamat (nebo zastrihavat) kdyz mas malej strop...
díky hoši... tak já nechám teda těch 30cm... bude to asi OK.... tedka totiž jedu jen (snad) 2 matky... a pak z nich naštípu řízečky... :-) mám tu nějakej noname ale je to prej hodně dobrá a osvědčerý odruda skunku... nevim víš jak byli zadáčo tak uvidíme až to vyroste... jinak za pár dní založim novej thread a budou tam přesný postupy... ;-)
TO-->4L_
jen tak dál
To snad v závorce znamená, že by to aky mohli být taky dva samci?
Neměl bys lepší jet rovnou ze řízků? uštetříš čas, elektřinu a td.
Matka je pro ostřílený growery,ale komu se stím chce hrát...