Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cauvec.no tak tot vypada zase pekne..fakt.mam jen otazku.myslis ze jsou potreba ty kapilary dve?..ja ted delam s jednou a doufam ze to bude stacit..vodu taham pres filtr tak zasrat by se to nemelo..
a ted by se vyplatilo ostrihat konce listu.any bylo svetla na vsechny palice..je pravda ze pokud mas nizke ristliny tak to 600w prisviti ale proc nemit prime svetlo na palice i dole..
Musim souhlasit se strejdasem, že zásah do listí kytku trošku zabrzí, což je pak ve finále poznat na šištičkách... Zas na druhou stranu zastřihávání během vegetace a na začátku květu kytku stimuluje k tvorbě nový hmoty. Toť můj pohled.
Každopádně si myslím, že 600W by už něco mělo prosvítit, viděl jsem, takže si myslím, že u 600W maximálně orvat spodní šitky, jinak bych tu kytku asi taky nechal...
K zastřihávání jsem se dostal jednoduše - 250W a i 400W moc velkou spoušť neprosvítěj. Jednou jsem zkoušel nechat úplně všechno natural a totál džungle a výnos nic moc...
strejdas - chceš mi tvrdit že pro takový ty spodní chcíplý větvičky který nedosáhnou ani do středního patra a podobný plonkový záležitosti neplatí že prostřih znamená provzdušnění a to co se ostříhalo nahoře naroste dvakrát pač to neubírá zbytečnou energii????
Good work strejdo... Opravdu mooc hezký. Atazyme už nepoužíváš v téhle fázi? Koukal sem v threadu u mettatrona, že radíš do každý zálivky společně s hnojkou dát poloviční koncentraci ATAZYME. Na www.atami.com píšou jednou týdně na průplach? Kdy začínáš používat ATAZYME a kdy ho přestáváš dávat pls? Dík...