Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
posledne 3 fotky, ak budu otazky mozte sa kludne pytat.
ked budem mat cas spravim thread ako som to cele zacal aj s predpestovanim + vsetko okolo toho + fotky vybavy a priblizne ceny a aj to kde sa to da zohnat. potom to cele spojim do jedneho threadu. majte sa
Me se libej ty krasny ohyby stonku a jak je to nadherne uz zdrevnately..Jenom k tomu chybi nejaky meritko coz je skoda..Jsou na nich uz naaadherny paldy (mňam)...Opravdu nadherny stromky.Nevim co k tomu napsat.
Kazdopadne by me zajimalo jak vis ze to zloutnuti zpusobilo opravdu spatny PH?
no elektrika je ako tak, dufam ze uz tych par dni vydrzi. zial nemam kondenzator a ani poistku,ale ak sa mi zadari este dakedy znova pjestit v tejto skrini kupim si vsetko nove.
hlavnu elektriku mam polozenu na sklenenej tabulke.
vybojka ma stala 400cz a vdaka za jej donesenie z brna clenovi infecti
CT zakupena tu www.greenspirit.cz v akcii spolu s tienitkom za 1590 Cz ....tusim taka bola ta cena.
Euro 1 a Euro 2 ma stali dokopy 800sk spolu a kopec nervov kym som ich zohnal ....
Euro 1 fuka/natahuje vzduch z lavej strany skrine (je umiestneny v alu rure v lavo priamo pri objimke ) a vzduch je vyfukovany cez Cool tube zo skrine von - alu rura v pravo