Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 400 W, hlina, PWP,AK-47,Nebula
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

frcila-to naturelite by me taky zajimalo.Jsem zvedavej jak dopadnes jestli ho koupis.Ovsem chce to rovnou vsechny 3.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 04-09-2005 v 19:08 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frcila
Stálý Člen

Karma uživatele frcila - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Jahudka! - Samozrejme musis mit vsechny tri. A asi by byly dobre i dva balasty, protoze to info co jsem o tom cetl tak kombinace ruznych dvou lamp v ruznych fazich zivota nasi milovane je nej. No a jak jsi sam rekl, jsi zvedavej jak to dopadne. Ale to ja taky, takze bych to taky chtel videt prvni u nekoho tady z groweru, protoze ty fotky z og byly nejake divne. Jedna fotka lampa, druha kyticky, ale nic dohromady.

Old Post 04-09-2005 v 19:52 PM
frcila je offline   Profil uživatele frcila   Find more posts by frcila   Foto galerie člena frcila   Click here to Send frcila a Private Message   Add frcila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coliseum
Stálý Člen

Karma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% PěstitelskáKarma uživatele Coliseum - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

mas to pekne vychytany ... Zajimalo by me kolika litrovy jsou ty kvetniky a jaky maj rozmery??? jestli se uz nekdo ptal tak sry

Ve svém malém úkrytu pěstuju si ELITU ...
White russian come soon
AMS come after WR

-- KORG ELECTRIBE EMX1 $ KORG KAOSS PAD III

Old Post 05-09-2005 v 17:10 PM
Coliseum je offline   Profil uživatele Coliseum   Find more posts by Coliseum   Foto galerie člena Coliseum   Click here to Send Coliseum a Private Message   Add Coliseum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

frcila-jeste bych se chtel zeptat.Ten pachac mas original?Kdyz jo tak kolik stal?Nezda se ti zbytecny aby to prez nej slo uz v rustu?Ja bych ho pouzil az kdyz by to uz smrdelo..
Jeste by me zajimalo.O kolik ti asi povyrostly za tech 5 dni pod tim sodikem?Roste ti to spis nahoru nebo do sirky?Na tech fotkach to je blbe videt a neni tam jiny meritko nez ten kvetinac.

Ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 05-09-2005 v 17:28 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Jahudak - No pachac stal 9 stovek (na 160ko TDcko) a bohuzel to musim mit pustene, protoze to je v satniku (mame tam s pritelkyni veci) a uz to tam jde pekne citit. No kdyz jsem je tam daval minulou nedeli, tak to byli takove zdechlinky. porostly asi o 7 cm a do sirky si netroufam tvrdit, ale kvetinac ma 23x23
Jo a sorry za ty fotky, ale je to z kamery, takze se neda nic delat.

Coliseum - +- asi 6,5 litru, coz si myslim ze bude stacit, kdyz kyticky nebudou mit vice nez 55 cisel (aspon to planuju)

to all - a budu menit 400ku za 250ku. Nedari se mi to uchladit. Kyticky byly takove (problem popsany nekdy na zacatku) kvuli teplote. Blbe jsem to meril. Ale stejne si myslim ze na plochu 80x50 bude 250ka stacit. Zatim cest, postnu dalsi foto.

Old Post 05-09-2005 v 17:46 PM
frcila je offline   Profil uživatele frcila   Find more posts by frcila   Foto galerie člena frcila   Click here to Send frcila a Private Message   Add frcila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Tak jsem pomeril a natocil kamerkou kyticky. Tak nejvyssi PwPty maji asi 20 cm a dalsi maji kolem 16. Ale uplne vsechny uz zarostly kvetinace (z ptaciho pohledu, coz je zhora :-)

Tak a par fotecek.

1. foto - klasika - vse pekne pohromade
2. foto - Akcko
3. foto - Nebula

Old Post 05-09-2005 v 18:34 PM
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

4. foto - PwP - nejvyssi

Old Post 05-09-2005 v 18:44 PM
ECHO
Stálý Člen

Karma uživatele ECHO - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

pekny,pekny.Co dodat

Old Post 05-09-2005 v 19:44 PM
ECHO je offline   Profil uživatele ECHO   Find more posts by ECHO   Foto galerie člena ECHO   Click here to Send ECHO a Private Message   Add ECHO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Takze jsem tady opet s nejakejma novinkama. Zmena slunicka z kur..sky hrejici 400ky na 250ku SON T PIA (ma trosku jinou barvu svetla, takovou zlutejsi). Timto jsem dospel ke krasne teplote. 25 dole ve skrini a po 18 hodinach 28 u vrcholku. Myslim si ze muzu byt spokojeny. Jinak vlhkost stale drzim mezi 65 a 75.

Jinak jsem predevcirem poprve pohnojil AHckem podle navodu v polovicni koncentraci.

Dneska jsem musel razantne spomalit rust PwP protoze je asi o sest centaku vetsi nez nebulka a Akcko. Takze jsem ho uz podruhe zastipnul a asi i naposled, protoze uz je asi jenom 2 az 3 centaky od pletiva.

Takzew tady je foto jenom celku, nechce se mi toho delat vice, protoze z te kamery se to strasne spatne dostava. Nemuzu se dockat fotaku.

12 den rustu

Old Post 08-09-2005 v 12:01 PM
ECHO
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

pacemu si chlape presel na dvoupadinu

Old Post 08-09-2005 v 19:36 PM
ECHO je offline   Profil uživatele ECHO   Find more posts by ECHO   Foto galerie člena ECHO   Click here to Send ECHO a Private Message   Add ECHO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

to Echo - nectes prispevky??? Nedalo se to uchladit. Uz jsem to rozebiral vyse. Pudorys skrine je jenom 80x50 a skrin je v malinke mistnosti, kde neni nasavani z venku. Tak proto. Ale snad to bude rust pekne i pod novou son t pia. :-) Doufam

Old Post 08-09-2005 v 19:55 PM
ECHO
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

No ty voe to sem musel asi prehlednout.
dveste padina teez good
tak at to roste.PRISTE BUDU LEPE CIST

Old Post 08-09-2005 v 20:38 PM
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Za posledni dva dny kyticky navstivily holice a taky pana roztahovace.
13 den rustu
1 - celkovy pohled
2 - PwP
3 - Nebula

Old Post 10-09-2005 v 12:52 PM
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

4 - PwP

Old Post 10-09-2005 v 12:53 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

frcila-zajimalo by me jestli pozorujes nejakej rozdil v rustu mezi tou 400w a ted 250w.Jinak ja mam v podobny skrini taky 4 kilo a docela jsem si s tim musel vyhrat abych to uchladil..

Problémový člen No2

Old Post 10-09-2005 v 13:58 PM
frcila
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Jahudka! No jak jsem se dival, tak ty to mas o deset cisel vetsi na kazdou stranu, a jeste k tomu mas tu obrovskou vyhodu, ze mas jak privod tak odvod vzduchu uplne nekam jinam. To ja to mam trosku jinak poresene. U me je nejvetsi problem, ze mam skrin v mistnosti 1,5 x 3 m a je to v nove postavenem byte, takze krasne zateplene steny a bez jakekoliv moznosti udelat nasavani nebo odsavani odnekud jinud. A jeste k tomu tam je tedka v teple kolem 26 (v mistnosti).
No a k tem rozdilum. Momentalne to roste trosicku pomaleji, ale to bude tim, ze jsem je moc zastrihl. Ale urcite bych to poznal v kvetu. Predpokladam, ze palice nebudou tak kompaktni a tak tvrde jak z 400ky. Ale necham se prekvapit. Planuju to poradne roztahat tak jako scrooga v jeho roomu.
Zatim

Old Post 10-09-2005 v 15:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-11-2007 - 400 W, květ,Nebula - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás