Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja to mam zatim pekne na pohodu. Rano chodim na 4 h makat do Globusu tam si dam vecinou brcko no a potom se rozhoduji jestli pujdu do skoly ... zalezi na tom jestli kamarad odpoledne ma cas nebo ne vecinou ma takze diky jemu a slizni jsem uz 14 dnu nebyl ve skole sakra Do skoly chodim pouze kdyz jsem vecer s mladou to zasadne nehulim !!! Kdyby si nekdo rikal jak tu skolu muzu zvladat takhle tak mam vysvetleni: Skola je to soukroma a ja tam chodim na nastavbu a to jeste k tomu odpoledne. Chozeni za skolu jsem se naucil na stredni prumyslovce kde me taky potom ty svine vyhodily ... tak jsem si dodelal ucnak ... sem se nejak rozkecal plno veci tady ani nepatri no aspon vite jak zije jeden JIM tady v Opave. Cusek!
cau savky,jsem taky s opavy(kam chodis smazit)
momentalne slouzim vlasti,zasrana civylka ve zdravotnictvi,obcas zahulim v praci ale jak tady nekdo uz psal nebavi me to a casto prevazujou myslenky k uuuteku,tak radeji cekam na vecer to je pak vychutnavka...
--------------------------------
KDO NEHULI AT BULI!!!
--------------------------------
Já mám na starosti marketing naší firmy a do práce travičku zásadně netahám, neb by to nedopadlo dobře. Snažím si užít akorát tak o víkoši a nebo na nějakym dobrym junglíku..:-)
Mam na starosti rostlinou vyrobu jisteho moravskeho zemedelskeho druzstva/seedmaster/.Je to obor memu srdci blizky a delam ho velmi rad.Pokud sem v terenu,obvykle hulim.V kanclu do de dost blbe.I kdyz i tam se obcas da.
Rostlinam zdar!!!!
SEEDMASTER
Já jsem plánovač pro jednu zahraniční firmu.
Vlastně zodpovídám za to, že borci od strojů udělají zavčas to a to. Jenže na to nemám skoro žádnej vliv.
A teď z toho mám navíc depku, no bomba, to se vám povedlo!!!
V práci jsem zahulil asi desetkrát, před ní snad stokrát. Ze začátku to bylo dost hrozný, furt jsem si plet slovíčka a zapomínal jak o závod. Pak se to ale nějak změnilo a někdy mám pocit, že mi to pomáhá k uvolnění a kreativitě. Taky jsme s kámošem dali v práci párkrát "Ečko". Vždycky to byl příjemnej zážitek jak pro mě, tak i kolegy ))
mno, padlo tu slovo ecko... HAHA, ja kdybych si dal xtc v praci, asi bych to nezvlad uz se mi stalo parkrat po svatecnim fetu, ze jsem se pristih, jak s tupym usmevem cloveka s iq<50 cumim do monitoru a za zivyho boha si nemuzu vybavit co tam v ty praci vlastne delam. Nene, xtc neni dobra do prace (samozrejme kazdej ma jinou praci a jiny set&setting a na ten si davam bacha).
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
ja studuju na FAMU (o par let dyl nez by bylo slusny)
ale na place pri natceni bych hulit fakt nemoh, jako relaxace po trinactihodinovym nataceni to je parada
Pracuji v reklamní agentuře na vedoucím místě (DTP a PREPRESS). V práci nikdy! nehulím, když pracuji doma nebo na zahradě tak většinou taky ne, a pokud ano tak se řídím heslem: Jestliže ti vadí kouření při práci, okamžitě přestaň pracovat.
zdravím.Já jsem momentálně vedoucí internetcafé,a v práci už raději nehulím,nedávám pak tady ty lidi a tak,a ůčetní tu už vůbec né.Zato hned jak zavřu,dám si nějakou tu skleněnku,vyhulím na plný pecky 2-3,a je pohoda
Ja jako pracuji pro banku- jelikoz vecne musim neco vysvetlovat 10x tem tupejm klientum, tak bych si sel nejradeji zahu. Ale jelikoz jsem v kontaktu s lidmi, a pomaham jim vymejslet jak vyrtiskat co nejvic penez takze ma hlava musi bejt cista a makat.
Jako student (jazykvka) se pripravuju na realitu (pocitam ze az budu muset nekde komunikovat tak budu zcouzenej...), takze bezne se zucasnuju vyuky zhulenej, aby me pak neco nezaskocilo...
A ted sem na "dovce" a nedelam nic ...teda vlastne furt "posiluju" :bandita: abych nevypad z kondice a doma me pak neco neprekvapilo...
joint