Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....no proste...brouci jsou dead.....smrad uz neni citit, uz jen 25 dnu (zhruba)....hihihi
deda mraz: s tim koupanim to neni spatny napad...
nedavno jsem zkousel takovy pokus, jak to vlastne s tou chemii v te kytce je....zacal jsem pestovat rajcatko (ktere ted ma tak 2m) a kdyz povyrostlo, tak jsem mu do zálivky začal přidávat barvivo florescein...florescenční barvivo, které je pouhým okem rozeznatelné v neuvěřitelně malé koncetraci....udělal jsem to asi dvakrát a ted kdyz jsem zacal sklizet rajcata...tak je videt florescencni barrvivo pouze okolo seminek...a to tak, ze v podstate svití jako céčka....jednou to zkusim sníst, schválně kde to vyjde...:-)))