Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja uvazujem na vyrezani otvoru do polystyrenu, alebo nobasilu....hlavne aby ten material teplom prip vlhkom nestracal formu:-)
ta teplota je cca kolko pri svetle?
ale kazdopadne je to pekne...
nevim co je to nobasil, ale polystyren bych urcite nepouzil, teplota u stinitka je 50stC a ten polystyren se tak dobre tavi a hori....hele sem rad, ze uz se mi spi lepe - tedy bez obav, ze uhorim....:-)), ten sadroš je podle mě idealní - tvrdý, snadno zpracovatelný, nehoří, nehnije, da se natřít...
t...aaak a konecne: trasnenky jsem vyvrazdil a kytíí se zase začali zelenat a vyvíjet....neodpustil jsem si par fotecek:
a to teda popisky:
1. rozmazanej hererXww (uplne na h...jedinej rizek, ktereho jsem tam vlastne daval ve fazi kvetu, ale aspon budou z toho seminka), jinak na pozadi je krasne videt me zastipnuti...je to tak hustyyyyy....mam strach aby to nekde u prostred nezacalo plesnivet...:-)))
2. kouzlo fotoa pod sodikem
3. leva strana
4,5..detaily
6,7,8...nejvetsi palička bude mit takových 30 cm
9...a konecne u salveje zacali rust zdrave listecky