Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to tahas tak nahoru schvalne bo co..ze to mas strasne vytahany..nebo to nechas vyrust .spodky oholis a budes tezit jen z vrsku?..pri poctu kytek by to slo..jen otazecka..
Původní příspěvek od luckyBOB to tahas tak nahoru schvalne bo co..ze to mas strasne vytahany..nebo to nechas vyrust .spodky oholis a budes tezit jen z vrsku?..pri poctu kytek by to slo..jen otazecka..
prosim ta tie klony mas ako hlboko v tej kocke ze nedavaju korene do bokov len dole?? a ta stonka ze je tak pekne silna..mne sa casto ohybaju a musim im davat silny vietor aby zosilneli....
Původní příspěvek od rixo prosim ta tie klony mas ako hlboko v tej kocke ze nedavaju korene do bokov len dole?? a ta stonka ze je tak pekne silna..mne sa casto ohybaju a musim im davat silny vietor aby zosilneli....
Ty kostky do kterých usazuji klony mají už díru od výrobce přesně velikou na klona.Jinak kořínky musejí směřovat dolů,pokud jsou moc dlouhé,můžeš je opatrně trošku skrátit a dát všechny kořínky směrem dolů do RW kostky.Silné jsou asi proto,protože je dobře živím.
Tak včera jsem dělal proplachrohoží-moje nejoblíbenější činosta dnes jsem to přepnul na květ.Znovu musim pochválit ten pekelnej zvlhčovač který si tady pořídil už skoro každý a opravdu se moc moc vyplatil.Klony jsem přivezl 1.8,pět dní trvalo než prokořenily a dneska po třech týdnech přepínání na 12/12 V pěstírně se pohybuje vlhkost mezi:63%-97% ,teplota:20-30 .Hnojivo má už EC:1.50 a PH:5.80 .
Hele já nevím jestli neumim počítat, ale na začátku píšeš 18 řezů a já vidím pouze 15... Oprav mě jestli se mýlim, možná sem už fakt unavenej a měl bych jít spát
Jo a K+, fakt máš pěkně vychytanou dripovou pěstírnu....
Možná by ses mohl rozepsat o nastavení časování dávkování hnojiv, myslim, že v minulých threadech ses o tom nezmiňoval. Kolik přidáváš týdně ml na kapiláru a kolik ml vyteče za min. z jedné kapiláry. Nemáš problém se zasíráním kapilár? Předem dík za info....
Inspiruješ mě, asi kašlu na kokos a půjdu do dripu....
Původní příspěvek od Rappa Hele já nevím jestli neumim počítat, ale na začátku píšeš 18 řezů a já vidím pouze 15... Oprav mě jestli se mýlim, možná sem už fakt unavenej a měl bych jít spát
Ahoj,na začátku mám 18 řízků,z důvodu uhynutí.Do pěstírny jich dávám na každou rohož tři,mám pět rohoží.Skoro po každé mi alespoň dva klony nepřežijí.Jsou respektive záložní.
dík manhuntte, mohl bys mi pls poskytnout i info k té zálivce? Jestli je to vždycky jiný nebo máš na to nějakej systém. Kolik ml začínáš kytkám dávat na začátku, jak se to postupně zvyšuje atd. Dík