Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a co prevence uškodilo by kytce kdyby se třeba jednou za týden postříkala nějakým protiplísňovým přípravkem, že by se jí už od začátku předcházelo????? - doufám že to není úplná blbost
Tak tohle se mi pomalu začíná rozrůstat po listech.Otázka zní,jaký postřik bude nejlepší??? Nechci pak hulit nějakou chemku jo ještě dodám,že kytka je ve skleníku s okurkama a rajčatama,ale ty plíseň nemaj,zatim
tak ted taky neco poradte a budu velmi rad spise mi velmi pomuzete neboli zachranite zivot mych kvetin a toho ja si velmi cenim, diky za odp. nevim co to je zac ale siri se to velmi rychle a nevim cim to zastavit cim vyhubit co stim. diky jumpp.
tak totok vypada jako stonkova plisen silne pokrocila,na ganje sem ji jeste nevidel,ale dyz zanedbas vokurky nebo rajcata,tak to vypada stejne,na ty je kuprikol,nemas nejaky dalsi fota?jak to vypada ted,je to skoro mesic
Chtěl sme se taky zeptat jak je to s tím kuprikolem ? jak je to kuprikol vs qetoucí kýtíz ? jasné že nechci kouřit takovej bordel jako je kuprikol a tak se ptám.. jak dlouho před sklizní můžu ještě kuprikol použít ? a nebo jen v růstové fázi ??
wad:...kuprikol je fakt jen na rustovou fazi...strikam s tim vzdycky pred zacatkem kvetu a pri sklizni sou od toho na starejch listech videt jeste bily fleky...jestli musis strikat kvety tak ti doporucuju rovral...
Takže na přání posílám fotky plísně - ať se ztoho poučí další lidé.
Nepodceňovat ventilaci.
Plíseň je pěkná svině a navíc se šíří tak tychle, že za 3 dny máte po kytičkách!!!
takže mi zbývá jedno:
budto celý 2 kytičky vyhodim, nebo oholim listí a postříkám... Co myslíte že je lepší... stejně by ztoho asi moc paliček nebylo - imho velkej šok...
takže asi pujde do hajzlu chudáčcy...
ja jimam tez, odtah no - stop a jeste + Ofuk na kyti,nepoustej vlhkost prez 50 spis ji drzi pod 40... snad se ti to nerozleze, Hlavne na to nic nestrikej...ani peroxid ani nicjineho. Good Luck
ostrihal som osadenstvo..decká sú samé v špajzke , ofuk je izbový ventilátor...silnný.. ..od začiatku...kurva ..nemožem nič velmi aplikovať ....neustále mi išiel ventilátor aj miešač v roztoku..likviduje to úrodu ??asi to neprospieva...
uvidíme ..možná je to len pleseň typu camembert a zvýrazní chuťové zložky Sweet tooth 3....budem sa snažiť aktívne sfajčovať a opíjať ..aby to rýchle ubehlo ...jaman