Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sinuhet Aha, no tohle lamani je nouzovke, ne stadardni postup. Rozhodne to rostline nepomuze.
Pres kolinko potece vice zivin? :-)))
Vezmi si slamku a lej pres ni vodu do obrovske roury. Pomuze ti, ze ta roura je fakt hodne siroka? Potece to z te slamky rychleji?
Marihuana nie je slamka ani rura, to nie je vec, to je zivy organizumus.
... tolka istota z tvojej strany ze to tej rastlinke nepomoze, obdivuhodne.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
muj nazor je ze kolik sou fakt nejlepsi..muzete si udelak kytku pekne sirokou aby bylo dobre zasluneno..unas v zahradnictvi maji jedno myslim za 10-15 kc..takze i ta cena neni velika..(ted nevim jestli to neni 5 kc)....potom nemusite pouzivat ani provazky atd...
maj te se...
Marihuana nie je slamka ani rura, to nie je vec, to je zivy organizumus.
... tolka istota z tvojej strany ze to tej rastlinke nepomoze, obdivuhodne.
Ze zeme vede stonek, ten ma urcitou kapacitu kolik zivin dokaze prenest. Kdyz ho uprostred rozsiris, porad jsi limitovan kapacitou stonku, ktery vede k tomu rozsireni.
Původní příspěvek od Papaíto Zaujmavé
To sádrování???Není tedy zapotřebí?!
To Sinuhet : Jsi tedy raději pro kolínka?Ty se dají splašiti pouze v Gshopu nebo i jinde?
Staci dratky, nebo cokoliv, bud kreativni. Take jsem lamal, ale ze zoufalstvi. Ve skrini mi to prerostlo vybojku, tak jsem potreboval udelat misto a zpomalit rust. Ale jak rikam, to byla nouzovka, ne neco co bych delal proto ze to zvysuje vynos, nebo nejak kytce prospiva.
Ze zeme vede stonek, ten ma urcitou kapacitu kolik zivin dokaze prenest. Kdyz ho uprostred rozsiris, porad jsi limitovan kapacitou stonku, ktery vede k tomu rozsireni.
... ako tak sledujem, svoj nazor si chces presadit za kazdu cenu, vzdy to vies nejako zdovodnit. maj si ho. si genovy inzinier alebo botanik?
ja mam svoj.
JA HOVORIM, NAZVEM TO PRASKNUTIE STONKY ALEBO JEJ OTOCENIE O 180 ° (nie o lámani, ako takom)
Ked je rastlina vacsia (ked je uz rozkonarena, po asi dvoch zastipovaniach) moze sa tento proces uskutocnit. Ide o otocenie stonky o 180 °, ci prasknutie stonky (pri tomto ukone budete pocut take male krupnutie). Tento proces sa prevadza na celom plante, na kazdom moznej stonke, avsak s mierou. Stonka sa nezlom, iba praskne, dodavam opat.
Proces sa robi za ucelom:
- aby rastlina rastla silnejsia a pevnejsia
- aby ziviny a voda prúdili cez to prasknute miesto rychlejsie
- aby bol plant mohutnejsi.
Proces by sa mal opakot kazdy mesiac, a rovnako po kazdom mesiaci je proces ukonceny.
PS: pisem o tom, o com som pocul, a viem ze funguje, a budem to robit.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
to otacanie sa robi ked su stonky silnejsie a daju sa prasknut, nemusi byt zdrevnatele ... to budu potom.
2Halbig: Vypadá, že to vystresovalo spíš tebe :-) !
Nemyslím si, že je to úplně špatný nápad. Taky jsem "zlomil" větev (omylem) a dařilo se jí GOOD. cus
Nic proti lámání, zkoušel sem to taky, když kyti byla moc velká a rostlo to v klidu dál a bez zpomalení oproti ostatním větvičkám. A hlavně se tím dá udělat nááádhernej keřík.