Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Děláš si srandu???Pročti si to tu všude a pak se vrať k tomuhle threadu.Ty bys vysadil konopí na Saharu?Ne, protože by chcípla.Správná vlhkost=správná kytka.OK?
tos neodpovedel na otazku (apofiss-mel bys projevit vice smyslu pro recesi
P.S. Nicmene abych rek pravdu z bilogickyho hlediska jedina odpoved co me opravdu napadla je ta ze proste ty kytky po tisice let rostly v takovym prostredi a proto ho musime my napodobovat co nejlepe(rychle totiz v mladi ztraci z bunek vodu a proto ji musi mit kolem)-ale na co ma v dejech v listech vzdusna vlhkost vliv to by me klidne nekdo moh poucit.treba tim ze ma zeli malej korenovej system a tak potrebuje este vlhkost z airu? )
Při vegetačním cyklu rostlina roste a nabývá na objemu.Jelikož je rostlina z většiny tvořena vodou, dodáváme jí dvěma způsoby. V půdě se vlhkost drží sama několik dní, ale rostlina "venku" vysychá mnohem rychleji.Pro buněčné procesy je vlhkost velice důležitá a jak řekl Hnědojed, snažíme se napodobit kytičkám jejich ideální prostředí-podmínky.Tak bych to ve stručnosti řekl já
Původní příspěvek od snark mmm k zvlhčovačce je potřeba přikoupit regulátor otáček na ventilátor a stáhnout ho na minimum - jinak se jasně vlhkost vysrkne žejo
Čus draku-(snark)
tento zvlhčovač regulátor otáček má už v sobě tak si myslím že není třeba.dle potřeby ho stáhnu nebo přidám,a ventilátor taky nepotřebuješ,docela slušně to fičí a po celé pěstírně mám optimální vlhkost
manhunt - no, abych tě upřesnil - ten zvlhčovač má regulátor výkonu tý ultrazvukový membrány - vnitřní větráček se točí furt stejně - jestli ti na plnej výkon udělá ta zvlhčovačka 80 % vlhkosti tak máš slabej ventilátor na odtahu
elektriky moc nežere myslim něco kolem 18w+-nevim to přesně.vody to sežere celej zásobník za den.ale záleží na jakej výkon si ho nastavíš.myslim si že neni problém to průběžně doplnovat.mě to vystačí na další kontrolu,tzn.jednou deně
jasně že šlo - stačí udělat díru do nádrže - vodotěsnou průchodku - plovákovej ventil - propojovací hadici - odvzdušňění a jedeš - voholit by to šlo taky - flexu a jeď - akorát neřízni vevnitř do ovládacích prvků a větráčku - jestli ti přijde velkej tak pořiď Seligera http://www.seliger-gmbh.de/index.cf...001/Detail/Jeps