Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No trochu se tady nic neděje!
Nezlobte se na mě,ale teď už o tu genetiku zájem nemám,protože sem stihnul zaplnit místo řízkama,který sem si mezitim dohod,navíc dlouho se nikdo neozval,tak sem to bral,jakože z toho upadlo.
Pokud se něco děje,tak aspoň dejte vědět. Dix Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
takze info: tady mam rozjetou Burmaberry za 20$, coz znamena, ze se usetri 30$.
A zde je Pink kush x Black Seed za 70$ a lze koupit hned! (policko "buy it now"), usetrilo by se opet 10$, ale uz bychom potrebovali vyjadreni vsech lidi a nasledne zaplaceni, aby se to mohlo pohnout..predem diky:-)
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
tak esi do toho muzu kecat tak bych samozdrejme byl pro wariantu sehnat dalsi lidi ale obawam se ze to nebude tak jednoduchy a wybrat si mezi NB NC je dost tezky skwelej berry hybrid ws krizenec g13 a pac je to krizenec g13 a tech je tady uz dost a je celkem jasny co se da cekat tak bych byl spis pro newberry i gdyz sog je mym systemem a nutcruncher je pro nej udajne jak delanej prorad su pro newberry
vrrn
imugnio
animal
vlcek
inf3cti
big
wilda
czechglock
Nekdo poslal 1100, nekdo 1000, ale nevadi...uz me to neba cekat jeste na nekoho, takze objednavam. Pripadne male dolary doplatim, pokud to bude vic, doresime to pak..
Pink Kush x Blackseed.....80 USD /12 semen
Newberry......125 USD /12 semen
Reeferman´s Hashplant....120 USD /12 semen
Burmaberry.....25 USD /semen (ze seedbay, seminka jsem platila ja a uz jsou v rukach Imugnia, ktery uz doufejme zacal se selekci..
Suma sumarum vsechno + 5 USD postovne cini 355 USD=8875 kc +
+ poplatek Western Union pres kterou to budu platit.
Budu postupne informovat....zatim a drzte palce at vsechno probehne bez problemu vrrn
wrrn:jent tak mimo --muzes prosim napsat kolik cinil poplatek u WU za prevod penez?ceka me stejna operace ale za jinym ucelem a negde si ty pacholci dokazou rict az 10%s prev.castky DÍÍÍKY
ogi: platila jsem 500,- , ale vim, ze v nekterych pobockach chteji vic, chce to se pozeptat pokud mozno na vice mistech..
2all: ted mi psal Luci, ze se omlouva, ale spletl to a nasi objednavku poslal teprve tohle pondeli, predevcirem..kazdopadne jako bonus dostaneme G13xBurmese a jeste extra Pink kushxBlackseed takze celkem dobry
predpokladam, ze kdyz vsichni ted zacneme, cca za 3-4 mesice bychom mohli zacit smikat vetve
jestli ma nekdo nejakou pripominku nebo se mu nelibi rozdeleni at mi napise do PM....zatim vsem preji hodne zdaru at mame co nejvetsi pocet samicek a nejdeme mezi temi par seminky nejlepsi nejkrasnejsi nejvonavejsi maminy
Takze u me to je a neni radostne....asi z dvaceti semen Pink Kush x BlackSeed vyklcilo 11, z toho mi 3 vyzraly larvy molic (pres noc!!), takze jsem s tim uz nemohla nic delat a nakonec mam 4 samice uz pres tyden na kvetu-naadherne tmave zelene rostliny, je na nich uz ted hodne znat vliv sativy-Black Seed (tvar listu, zpusob rustu, atd..).
Co se Newberry tyce, tak s klicivosti to bylo podobne-z 12ti semen vyklicilo 9, z toho 2 sezraly larvy, takze ted mam v pestirne 2 samice, ale s tim, ze uz na vegetaci jsem myslela, ze me ty kytky sererou! Takhle tluste a siroke listy jsem dlouho nevidela+rychlost rustu-stoprocentni indika podle vzhledu, mno pokud bych se jenom podle vlastnosti a vhledu kytky ve vegetaci mela rozhodnout kdo je vitez-byla by to urcite Newberry.
Za tyden jsem snad hodim nejake fotky az vyskemram digital, se svym stredoformatem je to se skenovanim celkem prace..
Preji at se vsem selektarum dari