Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TY-JENŽ-JSI-OSAMĚLÝ : tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších. U chrobáka ti říkám, že můj život stál za velbloudí lejno to té doby, než jsem začal obětovat bohu veselého kouře.
Já osobně si myslim že v pohodě sem-ale to musí posoudit okolí a každej sám za sebe...Takže já sema za sebe:SEM...Ale něco na tom bude že uznávam jiný hodnoty než ty materiální, nesnášim nácky a komunisty a tyhle podobný otrokáře...No nesnášim, nejsem nijak zaujatá proti nikomu...Oni by vživotě nehulili a já bych v životě nehajlovala...Ale ganja změní tvou podstatu....Ale jak u koho řekla bych...z někoho udělá vypatlaný hovado, který nemá zájem o nic jinýho než se prostě zhulit....Já mam zájem se pomocí ganji psychicky rozvíjet, ne upadat do toho kanálu drog....A taky ty konzumní huliči, co prostě jenom hulej, nic okolo je nazajímá, jenom pyskujou na rodiče, učitele, seniory, nadávaj na celej tenhle zkurvenej stát(ikdyž na tom něco bude)...To je škoda týhle byliny pro ně když si jí nevážej, tý její mystiky a podstaty...Hulej jenom aby se chlámali jak kokoti v busu, ne proto aby je to pozvedlo, uvedlo jakejsi směr jejich života,něco novýho poznali,jak svý schopnosti, dovednosti,jiný kultury,vědu....aLE JINAK HULIČI SOU POHODOVÝ LIDIČKY.....mějte se krásně a přeju pěkný čarodejnice....
Sem v pohodě ? nevím, asi jo , ale určitě bych mohl být v pohodě ještě víc ne, ne.. dělám si srandu...až díky zelí (ganja, grass...) sem se začal na věci dívat s jistým nadhledem a bez předsudků. dokážu některý věci poodit ale ne odsoudit. Udělalo to ze mě chápavýho člověka co dokáže potad pomocnou ruku čkamarádovi a pokaždé poradit i po té psychycké stránce, na kterou takhle bylina má obrovskej vliv.. sem rád že sem ji poznal a sem rád že sem poznal lidi který sou v pohdě a naučili mě že být zhulenej není jen o tom prudit a chodit jako troska ale usmát se na svět a něco si s něho vzít a něco mu dát... END
strašně krásné zamyšlení tu píšete .. je to JENOM další droga .. ano hulím, beru to jako způsob uvolnění pobavení a odreagování .. a to že dokážu zhulenej probrat smítko prachu 2hodinovým monologem odshora dolů ze mě eště nedělá někoho jasně chápajícího oklní svět .) toť můj názor ..
jinak esi sem v pohodě ?? podle toho jaký je počasí a kolik mám cigaret ))))
Původní příspěvek od Dr.Katz TY-JENŽ-JSI-OSAMĚLÝ : tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších. U chrobáka ti říkám, že můj život stál za velbloudí lejno to té doby, než jsem začal obětovat bohu veselého kouře.
O tom neni sporu, spor je o tom zda tu zmenu zpusobil ten kour, nebo byl naopak sam tou zmenou zpusoben, nebo to vubec nesouviselo. A z logiky veci vyplyva, ze to nelze zjistit. Vime jen, ze se to delo soucasne.
to: Veni Vidi Smoke... no zase tak pravdu nemáš, přece jne se opravdu na některý věci dívám z víc ůhlů a dokážu se nad něčím zamyslet a teprv potom soudit... Prostě to beru jako jistej "nadhled" na věci.. a tečka...
p.s. jeslti soudíš že seš v pohdě podle cogár tak je to fakt mazec (joke)
to wad: teď sem na jiném fóru četl zamyšlení nad slovem "existence" .. dej si prda a popřemýšlej o tom co to vlastně je a jak seš na tom TY .... pak popřemýšlej v jaké sféře se nacházíš zhulenej a věř mi, že to je fakt mazec .. vřele doporučuju
není to sice k tématu, jen mě to tak napadlo a zajímá mě, jak se s tím vypořádáš .)
2 Veni Vidi Smoke: myslím, že tímto jsi se spíš k tématu teprve dostal
... a s váma ostatníma (a vašimi relativními, neprůkaznými ač stále se opakujícími se příběhy) se můžu stotožnit, a přitom se úplně neztratit .... taky tomu věřím
... chápu a občas se i ztotožňujii (či umírněně aplikuji? ) se Sinehetovým nepolevujícím relativismem či jak to nazvat
... a ano, vpohodě
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 05-05-2005 v 20:42 PM
2Dr Katz:
"co se týče duševního rozvoje jsem teda pěkně postoupil" - to je dost prázdná věta, která spíš svědčí o tom, že si VŮBEC nikam nepostoupil. Píšeš, že ses stal věřícím - v co vlastně věříš? Píšeš, že ses dal na studium filosofie - s jakou filosofií se ztotožňuješ?
2DR Katz + jeho přitakávačům
Ještě jednou sem si četl ty příspěvky a ač velice nerad, musim říct, že to jsou nehorázný sračky. 1)Pokud nedokážete svůj život reflektovat bez jointa, tak vás upřímně lituju. 2)Není pravda, že všichni lidi co hulej jointy jsou "pohodový lidičky"(mimochodem dost úsměvný označení, ale dejme tomu). Milí duševní rozvojáři, tušíte vůbec, kolik "pohodovejch lidiček" nehulí? A tušíte jen, kolik je mezi huličema vypatlanejch debilů? Hulení nedělá z člověka "pohodovýho člověka"- to je jen výplod vaší chorý mysli. Snad to někdy pochopíte.
Omlouvám se za útočnost tohoto příspěvku, ale téma "Jste v pohodě?" mě už svým názvem srazilo do kolen.
Přeji ještě hodně duševního rozvoje.