Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jste v pohodě?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

TY-JENŽ-JSI-OSAMĚLÝ : tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších. U chrobáka ti říkám, že můj život stál za velbloudí lejno to té doby, než jsem začal obětovat bohu veselého kouře.

Old Post 23-04-2005 v 21:40 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Já osobně si myslim že v pohodě sem-ale to musí posoudit okolí a každej sám za sebe...Takže já sema za sebe:SEM...Ale něco na tom bude že uznávam jiný hodnoty než ty materiální, nesnášim nácky a komunisty a tyhle podobný otrokáře...No nesnášim, nejsem nijak zaujatá proti nikomu...Oni by vživotě nehulili a já bych v životě nehajlovala...Ale ganja změní tvou podstatu....Ale jak u koho řekla bych...z někoho udělá vypatlaný hovado, který nemá zájem o nic jinýho než se prostě zhulit....Já mam zájem se pomocí ganji psychicky rozvíjet, ne upadat do toho kanálu drog....A taky ty konzumní huliči, co prostě jenom hulej, nic okolo je nazajímá, jenom pyskujou na rodiče, učitele, seniory, nadávaj na celej tenhle zkurvenej stát(ikdyž na tom něco bude)...To je škoda týhle byliny pro ně když si jí nevážej, tý její mystiky a podstaty...Hulej jenom aby se chlámali jak kokoti v busu, ne proto aby je to pozvedlo, uvedlo jakejsi směr jejich života,něco novýho poznali,jak svý schopnosti, dovednosti,jiný kultury,vědu....aLE JINAK HULIČI SOU POHODOVÝ LIDIČKY.....mějte se krásně a přeju pěkný čarodejnice....

Old Post 29-04-2005 v 15:19 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Sem v pohodě ? nevím, asi jo , ale určitě bych mohl být v pohodě ještě víc ne, ne.. dělám si srandu...až díky zelí (ganja, grass...) sem se začal na věci dívat s jistým nadhledem a bez předsudků. dokážu některý věci poodit ale ne odsoudit. Udělalo to ze mě chápavýho člověka co dokáže potad pomocnou ruku čkamarádovi a pokaždé poradit i po té psychycké stránce, na kterou takhle bylina má obrovskej vliv.. sem rád že sem ji poznal a sem rád že sem poznal lidi který sou v pohdě a naučili mě že být zhulenej není jen o tom prudit a chodit jako troska ale usmát se na svět a něco si s něho vzít a něco mu dát... END

[size=1]

Old Post 29-04-2005 v 15:45 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veni Vidi Smoke
Nový Člen

Karma uživatele Veni Vidi Smoke - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

strašně krásné zamyšlení tu píšete .. je to JENOM další droga .. ano hulím, beru to jako způsob uvolnění pobavení a odreagování .. a to že dokážu zhulenej probrat smítko prachu 2hodinovým monologem odshora dolů ze mě eště nedělá někoho jasně chápajícího oklní svět .) toť můj názor ..
jinak esi sem v pohodě ?? podle toho jaký je počasí a kolik mám cigaret ))))

Old Post 29-04-2005 v 16:04 PM
Veni Vidi Smoke je offline   Profil uživatele Veni Vidi Smoke   Find more posts by Veni Vidi Smoke   Foto galerie člena Veni Vidi Smoke   Click here to Send Veni Vidi Smoke a Private Message   Add Veni Vidi Smoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Dr.Katz
TY-JENŽ-JSI-OSAMĚLÝ : tvá slova jsou jen bzučením mouchy v mých uších. U chrobáka ti říkám, že můj život stál za velbloudí lejno to té doby, než jsem začal obětovat bohu veselého kouře.

O tom neni sporu, spor je o tom zda tu zmenu zpusobil ten kour, nebo byl naopak sam tou zmenou zpusoben, nebo to vubec nesouviselo. A z logiky veci vyplyva, ze to nelze zjistit. Vime jen, ze se to delo soucasne.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 29-04-2005 v 16:42 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

to: Veni Vidi Smoke... no zase tak pravdu nemáš, přece jne se opravdu na některý věci dívám z víc ůhlů a dokážu se nad něčím zamyslet a teprv potom soudit... Prostě to beru jako jistej "nadhled" na věci.. a tečka...

p.s. jeslti soudíš že seš v pohdě podle cogár tak je to fakt mazec (joke)

[size=1]

Old Post 29-04-2005 v 17:13 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Sinuhete, sinuhete... mě stejně neukecáš

Old Post 30-04-2005 v 21:35 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Těžce.

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dej blbovi funkci a vymyslí formulář.

Old Post 01-05-2005 v 22:06 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

kdo neni tady ma navod
http://mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 01-05-2005 v 22:58 PM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veni Vidi Smoke
Nový Člen

Karma uživatele Veni Vidi Smoke - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to wad: teď sem na jiném fóru četl zamyšlení nad slovem "existence" .. dej si prda a popřemýšlej o tom co to vlastně je a jak seš na tom TY .... pak popřemýšlej v jaké sféře se nacházíš zhulenej a věř mi, že to je fakt mazec .. vřele doporučuju
není to sice k tématu, jen mě to tak napadlo a zajímá mě, jak se s tím vypořádáš .)

Old Post 02-05-2005 v 19:41 PM
Veni Vidi Smoke je offline   Profil uživatele Veni Vidi Smoke   Find more posts by Veni Vidi Smoke   Foto galerie člena Veni Vidi Smoke   Click here to Send Veni Vidi Smoke a Private Message   Add Veni Vidi Smoke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Galen Aldaron
Stálý Člen

Karma uživatele Galen Aldaron - 63% PěstitelskáKarma uživatele Galen Aldaron - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

2 Veni Vidi Smoke: myslím, že tímto jsi se spíš k tématu teprve dostal

... a s váma ostatníma (a vašimi relativními, neprůkaznými ač stále se opakujícími se příběhy) se můžu stotožnit, a přitom se úplně neztratit .... taky tomu věřím
... chápu a občas se i ztotožňujii (či umírněně aplikuji? ) se Sinehetovým nepolevujícím relativismem či jak to nazvat

... a ano, vpohodě

Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)

Naposledy upravil Galen Aldaron 05-05-2005 v 20:42 PM

Old Post 05-05-2005 v 20:31 PM
Galen Aldaron je offline   Profil uživatele Galen Aldaron   Find more posts by Galen Aldaron   Foto galerie člena Galen Aldaron   Click here to Send Galen Aldaron a Private Message   Add Galen Aldaron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Příspěvek č. 28

to Veni Vidi Smoke: Určitě to skusím ale až o weekendu... nějak sem přestal hulit přes týden...mám před maturou..no jo no mladej GROWER

Velice zajímavé zamyšlení... nemusím být ani spukanej... Ale výsledek toho na co dojdu snad tady nechcete

[size=1]

Old Post 05-05-2005 v 21:46 PM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

...... Příspěvek č. 29

no ja bych rek ze kazdyho musi poznamenat neco co dela poslednich X let a co poslednich X let omamuje jeho mysl.

ale jinak vyjimecne souhlasim se Sinuhetem.

Old Post 06-05-2005 v 14:43 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adihash
Stálý Člen

Karma uživatele adihash - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

2Dr Katz:
"co se týče duševního rozvoje jsem teda pěkně postoupil" - to je dost prázdná věta, která spíš svědčí o tom, že si VŮBEC nikam nepostoupil. Píšeš, že ses stal věřícím - v co vlastně věříš? Píšeš, že ses dal na studium filosofie - s jakou filosofií se ztotožňuješ?

Old Post 07-05-2005 v 20:24 PM
adihash je offline   Profil uživatele adihash   Find more posts by adihash   Foto galerie člena adihash   Click here to Send adihash a Private Message   Add adihash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adihash
Stálý Člen

Karma uživatele adihash - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

2DR Katz + jeho přitakávačům
Ještě jednou sem si četl ty příspěvky a ač velice nerad, musim říct, že to jsou nehorázný sračky. 1)Pokud nedokážete svůj život reflektovat bez jointa, tak vás upřímně lituju. 2)Není pravda, že všichni lidi co hulej jointy jsou "pohodový lidičky"(mimochodem dost úsměvný označení, ale dejme tomu). Milí duševní rozvojáři, tušíte vůbec, kolik "pohodovejch lidiček" nehulí? A tušíte jen, kolik je mezi huličema vypatlanejch debilů? Hulení nedělá z člověka "pohodovýho člověka"- to je jen výplod vaší chorý mysli. Snad to někdy pochopíte.
Omlouvám se za útočnost tohoto příspěvku, ale téma "Jste v pohodě?" mě už svým názvem srazilo do kolen.
Přeji ještě hodně duševního rozvoje.

Old Post 07-05-2005 v 20:50 PM
adihash je offline   Profil uživatele adihash   Find more posts by adihash   Foto galerie člena adihash   Click here to Send adihash a Private Message   Add adihash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karakoe
Stálý Člen

Karma uživatele Karakoe - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

to adihash: to taky neni vo tom ty chobote

Old Post 07-05-2005 v 21:18 PM
Karakoe je offline   Profil uživatele Karakoe   Find more posts by Karakoe   Foto galerie člena Karakoe   Click here to Send Karakoe a Private Message   Add Karakoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-06-2002 - Snad vsechno v pohode? - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás