Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Love Potion #1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
vrrn
rarášek

Karma uživatele vrrn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Udl: heh, ja ti matku Love Potion udelam s radosti, kdyz mi nalakas 5 lidi sem: http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=15705

C4, Sweet Mendobog, Crystal..growcubes party Bio selectah! outdoor2005 Mr.Sandman´s BA, Nbr, PKxBS, HazexNLand C4 dream explosives!!!11 Flying Dutchmen's Girlzzz... Thaitanic, HDF, Bubblegum grow
old school threads

A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I

Naposledy upravil vrrn 25-04-2005 v 21:14 PM

Old Post 25-04-2005 v 20:47 PM
vrrn je offline   Profil uživatele vrrn   Find more posts by vrrn   Foto galerie člena vrrn   Click here to Send vrrn a Private Message   Add vrrn to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vrrn! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

vrrn:

Fotr woe!

Old Post 26-04-2005 v 06:56 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100Thermal
Stálý Člen

Karma uživatele 100Thermal - 49% PěstitelskáKarma uživatele 100Thermal - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Myslím, že nedoporučuje.

Old Post 26-04-2005 v 13:52 PM
100Thermal je offline   Profil uživatele 100Thermal   Find more posts by 100Thermal   Foto galerie člena 100Thermal   Click here to Send 100Thermal a Private Message   Add 100Thermal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nefunguje to preto lebo tam mas https:\/\/ namiesto https:\\. ak davas link tak ho daj cez odpovedat a potom cez http a malo by to ist v poho

Old Post 26-04-2005 v 14:18 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

to jako ještě neposlali všichni mh tak to je ubohé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 26-04-2005 v 14:21 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

já to vezmu už jsem to někomu psal

Old Post 26-04-2005 v 14:44 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murphy
Stálý Člen

Karma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Murphy - 93% Pěstitelská

sorry Příspěvek č. 23

jojo, poslu to zitra ci v patek!.... sakra tak sem posledni....sorry vsem
Reeferman's Romulan je ok...

70w v-scrog, bubler ala G_man

Murphyho políčko 2005

Old Post 26-04-2005 v 22:00 PM
Murphy je offline   Profil uživatele Murphy   Find more posts by Murphy   Foto galerie člena Murphy   Click here to Send Murphy a Private Message   Add Murphy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

zdar,tak se to konečně hnulo-včera mi došly poslední prachy takže po neděli pošlu obědnávku.mějte se.M.

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 06-05-2005 v 09:10 AM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

no doufám že to bude gut model protože ta g13 zatím nic moc a vzhledem k tomu že počáteční ipuls na reefermnna dal maharsi tak začínám mít obavy:-)))))

Old Post 06-05-2005 v 10:22 AM
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Nesýčkuj. Od Reefa jsem ještě před Maharsiho poplachem objednal Burmese, klíčivost 100 %! Bonusový teda už 100 % ne-e, ale won podle mě ví, co si může dovolit dát jako bonus a co ne...

Fotr woe!

Old Post 06-05-2005 v 10:44 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

jo jasně ta g13 stála 150déček zdá se ti to málo!!!!!! a jak říkám např GWS za 65 mi příjde daleko lepší

Old Post 06-05-2005 v 12:33 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

já taky ne myslel jsem že není vše zlato co se třpytí

Old Post 06-05-2005 v 15:01 PM
Venerable
Stálý Člen

Karma uživatele Venerable - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Taky by me zajimal update. Ma nekdo odhad kdy to bude? Potreboval bych si udelat harmonogram skrine .

Over the Mountains Of the Moon,
Down the Valley of the Shadow,
Ride, boldly ride,The shade replied-
If you seek for Eldorado!

Projekt ALFA

Old Post 19-05-2005 v 16:38 PM
Venerable je offline   Profil uživatele Venerable   Find more posts by Venerable   Foto galerie člena Venerable   Click here to Send Venerable a Private Message   Add Venerable to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

zdar lidičky,takže objednaný to je ,a zatim se nic novýho neděje-napsal sem ať mi pošlou mejla až jim to dojde,ale vod seedsdirectu mi mejl taky neposlali uvidíme,každopádně nemějte strach jak bude něco novýho tak napíšu .mějte se.M.

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 20-05-2005 v 06:39 AM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fredy K.
Stálý Člen

Karma uživatele Fredy K. - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Nazdárek,tak jak to vypadá?Už to přišlo?

Forever young, forever free
!!GROW OR DIE!!

Old Post 25-05-2005 v 20:24 PM
Fredy K. je offline   Profil uživatele Fredy K.   Find more posts by Fredy K.   Foto galerie člena Fredy K.   Click here to Send Fredy K. a Private Message   Add Fredy K. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od mury
zdar lidičky,takže objednaný to je ,a zatim se nic novýho neděje-napsal sem ať mi pošlou mejla až jim to dojde,ale vod seedsdirectu mi mejl taky neposlali uvidíme,každopádně nemějte strach jak bude něco novýho tak napíšu .mějte se.M.

4.4. som posielal peniaze
5.5. som im napisal mail ze co a ako a preco sa neozivaju
8.5 mi prisla odpoved ze nevedia ci maju spravnu adresu na mna (pritom som do listu napisal aj moj mail)
v ten isty den som im poslal mail z mobilu s mojov adresou a napisal som nech mi potvrdia dorucenie adresy
10.5. nic mi neprislo tak som poslal mail s adrsou zas ale uz z PCcka, taktiez nereagovali
24.5. som im pisal ze co to ma znamenat a dal som tam celu chronologiu aj s prepismi mailov.
vecer mi najprv prisiel mail ze sa mam informovat na orders@reefermanseeds.com
25.5. poslali mi mail ze to okamzite odoslu

tak mi povedzte co si ma o tom clovek mysliet

edit:
30.5. dnes mi prisla obalka z kanady a v nej objednane seeds plus extra semena

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Naposledy upravil pildo 30-05-2005 v 13:58 PM

Old Post 26-05-2005 v 10:12 AM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás