Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
no doufám že to bude gut model protože ta g13 zatím nic moc a vzhledem k tomu že počáteční ipuls na reefermnna dal maharsi tak začínám mít obavy:-)))))
Nesýčkuj. Od Reefa jsem ještě před Maharsiho poplachem objednal Burmese, klíčivost 100 %! Bonusový teda už 100 % ne-e, ale won podle mě ví, co si může dovolit dát jako bonus a co ne...
zdar lidičky,takže objednaný to je ,a zatim se nic novýho neděje-napsal sem ať mi pošlou mejla až jim to dojde,ale vod seedsdirectu mi mejl taky neposlali uvidíme,každopádně nemějte strach jak bude něco novýho tak napíšu .mějte se.M.
Původní příspěvek od mury zdar lidičky,takže objednaný to je ,a zatim se nic novýho neděje-napsal sem ať mi pošlou mejla až jim to dojde,ale vod seedsdirectu mi mejl taky neposlali uvidíme,každopádně nemějte strach jak bude něco novýho tak napíšu .mějte se.M.
4.4. som posielal peniaze
5.5. som im napisal mail ze co a ako a preco sa neozivaju
8.5 mi prisla odpoved ze nevedia ci maju spravnu adresu na mna (pritom som do listu napisal aj moj mail)
v ten isty den som im poslal mail z mobilu s mojov adresou a napisal som nech mi potvrdia dorucenie adresy
10.5. nic mi neprislo tak som poslal mail s adrsou zas ale uz z PCcka, taktiez nereagovali
24.5. som im pisal ze co to ma znamenat a dal som tam celu chronologiu aj s prepismi mailov.
vecer mi najprv prisiel mail ze sa mam informovat na orders@reefermanseeds.com
25.5. poslali mi mail ze to okamzite odoslu
tak mi povedzte co si ma o tom clovek mysliet
edit: 30.5. dnes mi prisla obalka z kanady a v nej objednane seeds plus extra semena