Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny pestitele a pestitelky, vsechny naruzive selektare a slechtitele!
S Imugniem jsme se rozhodli pro nakup 5-ti modelu z Reefarmanovi seedbanky(reefermanseeds.com) a jelikoz je to uz je slusna suma-hledame 8 lidi, kteri by do toho s nami sli!!!
Jedna se o:
Pink Kush x Blackseed
Newberry
Triple Afghan Slam
Nutcruncher
Burmaberry
Kazda odruda 12 semen,
PKxBS= 80$
NB= 125$
AS= 80$
NC= 100$
BB= 50$ , secteno=435$, coz znamena na kazdeho 43,5$ =
= +- par kacek podle aktualniho kurzu
1000,- , coz je
200,- za model!!!
Jinak ja bych delala na stoprocent matky z Pink Kush x Blackseed
a Newberry. Imugnio z Triple Afghan Slam. Takze kdo by mel zajem piste piste, v kurzu je delani matek jeste z Nutcrunchera a Burmaberry!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Takze mame dalsiho matkarnika: Moriss bude delat matky
z Nutcrunchera a z Burmaberry
coz znamena, ze hledame jeste 7 lidi, kteri do toho s nami pujdou!!!
Penize by se posilaly me a ja bych pak objednavku vyridila.
Jakmile by odrudy prisly, co nejdrive v ramci moznosti by se vyselektovaly nejlepsi matky a nasledne by se kazdemu predaly
z kazde odrudy rizky!
potom by sa mhol spravit niaky thred kdo ma aky model od Refreemana. ja cakam na Heriuanu spolu s frankom krankom, gonom a conspiratorom. mozme potom pomenit rezy
Lidicky lidicky, takova fajnova genetika za skvelou cenu, copak se nikdo neprida?
Zatim je nas 5: ja, Imugnio, Moriss, Dub-Teaser a inf3cti, takze jeste cekame na 5 groweru!
Cuzz líbí se mi morissův nápad....našel by se někdo kdo by do toho šel se mnou napůl tzv. každej 500???By bolo dobre.....
...................................................ZATIAL..................................................
Takze jasni jsou: Vrrn
Imugnio
Moriss
Dub-Teaser
inf3cti
Pistusek
a jeste pravdepodobne Mury a frcila, ale to jeste nemam potvrzene, kazdopadne jeste je porad misto, tak come on come on!
už to objednejte se těším jak malý děcko klávesnici mám ouplně voslintanou..............kdo to má utírat že yooo...........
S těma matkárníkama....rád se přidám...udál bych matku třeba z bonusu a třebas i něčeho jiného z nabídkyyy.....)
to vrnn : koukal jsem na odkaz na overgrow a jako hustý.......málo ženskejch pěstí...natož tak jako ty....fakt oulet se klaním......
..........RESTEKP FOR YOU AND FOR YOUR GROWING..................
....................................................ZATIAL.................................................
ono to s tymi 5 lampami nie je az tak jasne
Ja napriklad (z roznych dovodov) v tomto case este nemam lampu ani jednu. Povodne som mal zaujem iba o nejake 2 druhy, ale nakoniec sme to uzavreli s tym, ze pojdem do toho a objednam vsetkych 5 druhov, a rizky si vyberiem postupne, vzdy 1druh/1uroda a matky si necham z tych, ktore sa mi budu najviac pozdavat. Ale keby sa nasiel spriaznenec z Brna, ktory by do toho siel so mnou, ziadny problem, aspon uvidim viac vysledkov.
a tych 5 lamp ani mat neplanujem, pojdem 1x150W, max 250W. Pestujem pre seba
inf3cti> no já sem nahoře čet něco o selektářích - a k selektování matek z 12 semen je potřeba něčím svítit na ty matky - a to nejlépe 600 W - ze začátku se tam vejdou všechny ale z každé šmikneš cca 10 - 20 klonů - což je akorát pod jednu lampu - když je necháš předject pod zářivkama - dáváš bacha na proces zakořeňování a rovnou selektuješ ty pěkný tak dejme tomu ze dvou matek dáš kytky pod jednu lampu - když to budeš chtít šidit tak uděláš takovej polosog a srazíš to ještě dvakrát ale furt to sou tři čtyři lampy plus na matky (ty jak porostou tak se taky nevejdou - a první se budou vyhazovat až za 3 měsíce - jakmile bude jasná první várka žejo - a těch várek by se mělo dělat tak 5 aby se vyloučily chyby a náhodný vlivy - takže za rok by měla bejt k dispozici jedna až tři libový metr a půl matky - zdravý, vitální s nepodraženym růstem nezakrnělý který budou dávat prvotřídní klony každej měsíc - oprav mě zdali-se pletu
good luck
Snarky
2 snark: v zasade mas samozrejme pravdu, to som vobec neriesil
Ale ked sa povie "5 odrod pokope", tak ako druhe ma hned napadne: "kam s tym?". Ja len dufam, ze sa mi podari sprevadzkovat dostatocne velku matkaren, aby sa mi tam vosli aspon 4 matky.
Potom si po urode otvorim matkaren, zalubne sa popasiem pohladom a poviem si : "Noo a teraz si dame trebaars... .. Burmaberry"
Inak, vy, ktori ste vyberali: nemohol som si nevsimnut, ze vo vybere jasne prevazuju indiky s pomerne masivnou tvorbou zivice. Nie ze by mi nieco na tom vadilo , len ma tak zaujimaju vase vyberove kriteria. Boli nejake, ci ste proste len lsitovali katalogom a vybrali zopar tych, ktore vas uputali? Ked tak, tak cim?
Ozaj, z toho, co pisu v katalogu o Triple Afghan Slam (pekne meno ) som ziskal dojem, ze je to skor na outdoor, co vy na to ? Citujem "Awesome outoor plants ..." koniec citatu ...