Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » řizkárna 4x18w- stav nouze+ problemy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

2indicky konopi: Jestli maj náznak kořenění, bys měl vidět asi nejlíp sám.
2Vlček: To jestli žijou, nemá nic společnýho s tím, jestli maj už kořeny.
A stříkat nezakořeněný řízky, navíc Phytaminem? No comment:
Doufám, že ti přežijou, byla by jich škoda.

Old Post 16-03-2005 v 10:54 AM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

czechglock: jo nejlip bych to mel vedet sam, ale nevim, protoze sem jeste zadnej naznak nespatril... jinak bych vam ty otazky asi nepokladal, kdybch to vedel... bych musel ten rockwool rozlomit, abych videl jestli tam nejakej ten korinek uz je, ale tim bych ten rizek zabil...jinak postrik pythaminem na nezakoreneny rizky, vim sam ze je blbost, ale pokud uz nejaky ty korinky maj, tak proc ne?? Vsak slaba koncetrace pythaminu ve vode jim snad nemuze uskodit...anebo muze? Ja sam nemam zkusenost, tak nevim...
dalsi otazka je...jak to ze se mi rostlinky ze seminek vytahujou za svetlem?? stonek dlouhej jak krawa, zna te to ne...Zatim sem mel jen zkusenost, ze se vytahovaly prave z nedostatku svetla, ale vzdyt pod tema zarivkama je svetla podle me akorat na to, aby si šlapaly, tak jak maj...

Naposledy upravil indicky-konopi 16-03-2005 v 13:48 PM

Old Post 16-03-2005 v 13:12 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

takže ještě jednou řízky bych hnojil až se rozjedou(vlastní zkušenosti),a k těm ze semínek-přesadit tak že jí dáš do kelímku níž a normálně přisypeš hlínou a teď to hlavní,aby ti zesíll stonek musíš použít ňákej větrák ,aby namáhal kytku ,který tím zesílý stonek.měj se.M.

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 16-03-2005 v 14:37 PM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

svetla mas dost ale je moc vysoko. daj ho tak 1-2cm nad a bude to v pohodicke

Old Post 16-03-2005 v 16:15 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

takze prvni problem nemam vetrak... jo jinak presazeni je samozrejmost, ale stejne se asi budou tahat za svetlem...dat to niz? ..niz to dat nemuzu kvuli mazarkovy...kyti ze semen byly od zarivky max. 10cm, stejne jako rizky...ted jsem je dal z krabice dolu, takze jsou jeste niz..cca 20cm...nejaky fotoz..

Old Post 16-03-2005 v 17:45 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

joo to, ze je musim presadit tak jak rikas je samozrejmost, ale tim si nepomuzu.. vytahnou se zas...vetrak? Hm, tak to je problem! Zadnej nemam...svetlo je vysoko? hm, ale ja ho dat niz nemuzu kvuli rizkum...leda, ze bych jeste vic podlozil kyti ze seminek a vyndal tu mrizku ze zarivky...myslim, ze ale 2cm od zarivky je uz docela neprijemna teplota pro kytky, ikdyz moc nehreji, ale stejne...do tedka jsem je mel tak 10cm od zarivky, ale ted jsem je dal jeste niz, takze jsou tak 20cm, vše viz. fotoz

Old Post 16-03-2005 v 18:40 PM
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

deset je moc aspon na zacatek a dwacet se uz wubec neda ja sem mel semena asi centak az dwa pod dewiti watowou sporiwkou a newytahly se zkus je necim podlozit

korenowy stimulatory a zakorenowani wubec prach obycejny clowek wedle tebe muze to byt fizl, mrdej ho do prdele!!!-em
skudci a pesticidy NEWÁLČI--------------------------->SOULOŽ
zizalkowej humus home made NOBODY=NOPROBLEM
Post coitum omne animal triste

Old Post 16-03-2005 v 19:56 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od indicky-konopi
czechglock: jo nejlip bych to mel vedet sam, ale nevim, protoze sem jeste zadnej naznak nespatril... jinak bych vam ty otazky asi nepokladal, kdybch to vedel... bych musel ten rockwool rozlomit, abych videl jestli tam nejakej ten korinek uz je, ale tim bych ten rizek zabil...jinak postrik pythaminem na nezakoreneny rizky, vim sam ze je blbost, ale pokud uz nejaky ty korinky maj, tak proc ne?? Vsak slaba koncetrace pythaminu ve vode jim snad nemuze uskodit...anebo muze? Ja sam nemam zkusenost, tak nevim...
dalsi otazka je...jak to ze se mi rostlinky ze seminek vytahujou za svetlem?? stonek dlouhej jak krawa, zna te to ne...Zatim sem mel jen zkusenost, ze se vytahovaly prave z nedostatku svetla, ale vzdyt pod tema zarivkama je svetla podle me akorat na to, aby si šlapaly, tak jak maj...

čus...
takže, ty kostky rw když vytahuješ z tý vody nevymačkávat (stačí když jí nechas okapat chvili) poškodíš tim strukturu rw kostky (hůř to pak koření) a taky nicim neobvazovat netěsno .. kořeny musí tyky dýchat když se tvoří...s tim phytaminem nevim ještě počkej jak rika czechglock.. to že se ti z tech seminek vytahujou to je normální zkus je třeba podložit a dát klidně blíž... pak si tu mel obavy o to že by se ti táhly řízky za světlem.. takže toho bych se nebál...řízek v rw už moc neporoste udělá vetšinou nové patro a pár vyhonků + listy...pak ZASADIT...když dáš rw do hlíny koření to pomalu hlína vysaje veškeou vodu a kytka pak hned uschne... já mám třeba v řízkarne jednu 12W spořivku a koření mi to bez problemu... pod tim jeden pařníček vejde se tam asi 28 kusů ... s tou ventilaci..jeden vetrak bych tam dal nejakej staci na 9-12V s prutokem aspon tech 50 a jenom odtah a pasivni nasavani...peace...

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 16-03-2005 v 23:52 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

The Keptn: nojo, äle kdybych ty RW nicim nestahnul, tak ty řizky co mely fakt slabouckej stonek se tam vyklaly jak hovado a zdalo se mi, ze si nedokazaly vytahnout vodu, a to sem ty dirky delal spejly...
dalsi rizky se mi zda ze usichaj, vyndal jsem ten zbytek co byl polozenej na hline a trochu smocil RW...dneska jsem je dal do skleniku, rizky jsem dal bez parnicku, takze s vlhkosti nevim nevim, budou tam tak zhruba od 10-15hod, je tam cca 18°C+ krasnej cerstvej vzdousek kterej ofukuje kyti, takze v poho vetrak... Pak je soupnu pod zarivku a necim to podlozim, aby kyti byly zhruba tech 2-4cm pod zarivkou...takze zbytek dne opet zase do ty desaty hodiny (zalezi jak je venku), budou muset vydrzet...jeste je presadim, tak že je dam hloubeji, aby se zkratil stonek... zatim nic jinyho pro ne nemuzu udelat...DEKUJI VSEM ZA RADY A POMOC!

Naposledy upravil indicky-konopi 17-03-2005 v 09:51 AM

Old Post 17-03-2005 v 09:43 AM
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

ničím to nestahuj určíte i když se to bude vyklat... a řízky delej jenom z KVALITINÍCH větviček kterážto by měla byý pružná , mladá ,ale nevšak moc tenká.. tak akorat proste... k tomu to nechat dobře zakořenit (viz. klonujme s Hlavou) ... snaž se proste aby rw nebyla suchá ,ale ani mokrá.. prostě vlhká by měla být tak jako...... peace...

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 17-03-2005 v 23:48 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Moje zkušenosti: mám zelenej pařníček z tvrdýho PVC a větráním (cca 100,-), vyjedu i 60 řízků najednou se 100% úspěšností.
Malý RW kostičky vyvařím, čímž je i plně dezinfikuju. Nechám je schladnout a okapat/ nemačkat-co z nich vyteče, to vyteče, zbytek nechat!!/ řízečky vykoupu v roztoku Polyversa(proti plísním) a Omite(proti sviluškám) a jaxou mokrý, tak konce stonků namočím do stimulaxu, přebytek oklepu z5 do krabičky a klony vrazim do RW .Moc velká dávka Stimulaxu stonek spálí..
Rosím vodou ráno i večer a to hned od prvního dne!! Nikdy ničím nehnojím, svojí 1.dávku dostanou až v GrowRoomu. Za 8-14 dní všechno kompletně prokořeněno bez jediný ztráty.
Proč jsi asi neuspěl:
1. nesterilita - jak to potom vrzneš do hlíny, tak vlastně půdní bakterie jdou přímo do otevřený rány. Nesterilitou odejde tak 25% řízků.
2.znovu ta hlína- odvádí Ti vodu z RW kostiček- 25% jde dopr...
3.malá vzdušná vlhkost- 45% je v prd...
4.paxi to přiklryl bez větrání- to je těch posledních 5%
tip1: použij druhou stranu petflašky a odšroubuj víčko, vznikne ventilační otvor a vlhkost bude přitom v pohodě.
tip2:vzdálenost vrcholů řízků od zářivky měj asi 10cm- pokud si koupíš ten zelenej pařníček, taxe Ti vzdálenost zama vymezí-vršek pařníčku by měl být co nejblíže zářivky , ale nesmí se dotýkat. Navíc tím pařníčkem by jsi vyřešil i ty petflašky, prostě bys je pak nepotřeboval
keep growin'

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 18-03-2005 v 07:49 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

no musim jen rict ze psilosova teorie nekolika vzdusnych procent dava i teochu smysl (kupodivu) ....nee je to fakt pravda...jen bych dodal ze za spinavy ruce je 1.5%.
peace

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 18-03-2005 v 08:27 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

no u tech petflasek mam diry tam, kde se normos dela drenaz..., takze vlastne to ma stejnej princip jako kdybych tam dal tu druhou stranu, ale ten tvuj tip bude lepší... celej den je u řizkarny mirně pootevřena ventilačka, takže všema škviráma ve skřini to profukuje krasne dovnitr...petflasky vlhcim kdykoliv vyschnou, to zn. též 2x za den...a vlhkost je tam fakt paradni...jinak petflasky se takřka dotykaji zařivkovych trubic, takže tech zhruba 10cm dodržuju (zalezi na velikosti rizku..), nicim nehnojim...řizky jsou jen v malejch rw, normos zasazeny v tech umelejch mistickach (jaxe k tomu dodavaj)...jinak problem bude asi prave v nich...dalsi chybou bylo to, ze sem si to nevychytal hned na zacatku, mozna bych uspel...navic RW vypadaj silene a skoro se rozpadaj..., ale rizky porad zijou a vypadaj jeste celkem na to aby zakorenily, takze mozna kdybych zvopaknul celej postup znovu...nebo na to seru..typek co mi ty rizky prodal mi slibil, ze kdyz mi to pochcipa, tak mi jich da 20 zadarmiko...jo jentak mimochodem, dneska sem se nasral a rozlomil jsem rw, abych zjistil jestli vubec aspon trosku jeden rizek zakorenil...ANI HOVNO!! Jinak jeste Hulien mi nabizi aeroponni misticku...coz si myslim, ze je moc dobra vychytavka, neco jako ten tvuj skleniček...zelenej...Jinak jeste si zapomnel na nejaky to % ze sem koupil špatny řizky...

Naposledy upravil indicky-konopi 18-03-2005 v 08:52 AM

Old Post 18-03-2005 v 08:31 AM
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

no jasně, % % % jsou jen orientační.....

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 18-03-2005 v 08:42 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

no prece jen vykourenost je stoprocentni zalezitost..

...elektropunxx

!!rikam ti nedavej do toho speka ten tabak!!

Old Post 18-03-2005 v 08:42 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od psilos
Moc velká dávka Stimulaxu stonek spálí..

čus hele to mě nikdy nenapadlo.. máš tím na mysli to , že když dám velkou dávku stimulaxu že mi řízek i nemusí zakořenit ? nebo snad chcipnout ? ale asi máš pravdu když teď vzpomínam na zacatky tak když sem tam dal hodně práškového stimulaxu a pak za 14 dní vytáhl (samo bez kořenů) tak stonek byl takovej jak rikaš spálenej ale nevenoval sem tomu pozornost..K+
peace...

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 18-03-2005 v 13:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás