Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dab: to asi ne ale ja tam mam zatim jen 20w usporku ale ja to mam jako by pod stolem za nohy je prilepenej karton a ten je oblepenj pairem papire je snad lepsi nez ALO
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Cus Cus takze uz je to nejaka doba co jsem naposledy psal.. sorry vsem ale nejak nestiham.. mezi tim se stalo to ze 2x orange je KO ( prelity (( achjo.. no Budha zatim roste ,...
Vsechny 4 obrazky jsou z dnesniho dne a to tusim ze 16 den kvetu.. co si myslite? fotky jsou spatny sorry hnojim jen krystalon plod.. chci obm ale ktery ? je snad jen jedno ?.. jsou ty kytky zdravy ? nejsou nijak moc hotovy ne ? co s nima jeste udelat ?... prosim o vsechny mozne rady .. je to strasne malej prostor a vynos je treba mit co nejvyssi Diky moc ..
2 SuburbanDog :ja bych ostrihal nejaky listy melo by to pomoct ale nwym to jiste
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Jjj diky diky na ty listky se chystam no .. jen bych chtel jeste treba radu .. nekdo je trhate cely ne ? nekdo je jen zastrihavate?? jakej je tam rozdil .. jinak jeste mam jeden dotaz ?..
Jak mam zpomalit rust ale aby to porad palicovatelo ? chapete ono uz se to tam moc nechce vejit a jeste tak 50 dni kvet no tak premejslim co se s tim da delat ?..
w urcite dobe kwetu se rust zastawi sam a pak to bude jen palicowatet co delat proti rustu - esi mysis do wysky tak je ohybej pletiwo tam uz mas tak ohybej a ohybej
btw s listama bych to zatim neprehanel esi ti nestini tak bych se na to zatim wysral a ke konci kwetu bych je ostrihal co nejwic a finito
urcite tu bilou s sniz tepltotu chce to jeden odtah ze skrine a pod lampou staci foukat nejakym aspon trochu vykonejsim a regulovatelnym vetrakem .... teplota je hodne dulezita spolu s vymenou vzduchu .. promysli to pohledej a uvidis - upgrade nenecha dlouho čekat...
TheKeptn: neni mozny dat tam bilou misto alobalu ted uz to nemuzu znovy vytahovat protoze je to velice nebezpecny doma... jinak odtah mam primo z stinitka a jeste jeden z bedny.. do bedny foukam mezaxialem na 220v ma 22 W prumer asi 100 nebo 120 nevim .. ale mam ho stazenej prez odpor na asi 3tinove otacky aby nedelal randal.. jen by mne zajimal trea ten wuxal? nebo vuxal ?
Takze je tu update.. ani nevim kolik dni ubehlo ale asi to poznate podle datumu ... na kytkach jsou trosicku nejaky jakoby flicky a maji trozku zluty konecky ? prehnojeny ??? snad ne mam jen kristalon plod.. duky za rady,,.. par fotekkzde .. asi 18 den kvet..
čau, ten krystalon no nevim .. porid si wuxal+obm... a měl si to nechat dýl na rustu a trochu využít každou díru scrogu... ale i tak myslim že budes spokojenej ,ale ne s výnosem, ale pochutnas si ten orange je libovej...
Takze lidi mam problemy (( nejako to zlobi netusim co to je ? prelity ??? ja nevim no takze se zeptam vas.. kdyby jste vedli o co go .. ? dik moc.. jinak co myslite ?
Videl bych to tak ze je to asitak 28 den 12/12.. jeste musim sehnat to OBM na chvilku..
co se ti nezda me to pride oukej az na to ze tam mas mozna swilusky (blizsi ingo si najdes ze ) to sou prawde podobne ty flicky a malou wlhkost ci wysokou teplotu
Tak lidicky zatim to vypada takhle.. je to divny nebo neni to divny? ten kristalon je asi malo nebo ja nevim.. co myslite ze jim schazi ? nebo ceho maji moc? :*( ... za chvilku ma bejt flush a jeste bych chtel aby se to trochu nafouklo ..
Takze je tu Update ale ja nevim nejsme si jistej no neco neni v pohode.. kyti jsou divny a nejak se jim nechce valit palky .. jako nevypadaji nejhur ale myslel jsem ze budou vetsi .. treba to jeste za tech (asitak) 14 dni neco udela no .. jinak nevim snad to bude aspon dobry... kristalon je asi proste malo ( jsem vul no.. co si myslite ?.. hne se to jeste nejak ?.. za chvilku bude flush no..
Prosim co myslite ? ma mjeste zkusit treba na 14 dni dat rust? a dojet to pak jeste 14 dni 12/12 ? ja nevim bud jsem to posral tim hnojenim nebo necim jinym ale proste je to slabota cekal jsem ze to bude lepsi palky jsou takovy ridky no (nebo se mi to zda.. no nejak tvrdy nejsou ..