Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nechcel som sa vyjadrovat k tomu, ale musim:
Pane boze ten santa bol mysleny len obrazne, si to cele este raz precitajte + prispevky pred tym a nepiste mi, ze som stary na to aby som veril v santu o to tam vobec nejde!!!
Sorry tym co to napisali len z recesie.
Hele, serem na to ne
Ja pochopil co tim DDt chtel rict...myslim, ze se budem zase venovat Manhuntovejm kytickam, ne ???
Peace a mejte se...
Manhunt....pojedes tento rok zase out nebo na to pichas ?...premyslel jsem, ze je dobre si nacasovat in grow, aby si mohl pri beznem zastrihavani-zarovnavani seknout schnitzle a rozjet sazenicky na ven, ce to ale urco vhodnej model.....co ty na to ???
konečně to někdo ukončil.........jel jsem out deset let.už na to opravdu nemám čas a také nejsem zvědavý na ty skurvený čorkaře před kterýma se musíš celou dobu klepat jestli ti nenajdou políčko a nevičorujou ti ho.rozjel jsem in a moc moc mi vyhovuje.hlavně ho mám u sebe v bytě a mám to pořád na očích.možná jestě pojedu balkon,který jsem jel u přítelkyně 2 roky.jestli ho rozjedu určitě budu informovat.jinak ted se chystám na mou třetí indoor.počítám tak do 14 dnů budou první příspěvky
Mno ten balkon nevypada spatne, mozna by to jeste za pokus stalo, ne ?
Ja to znam...ty problemy s venkem, jeste kdyz sem s kolenem po operaci lezl s berlema v lese po skalach s batohem vody na zadech a ve finishi dorazil k prazdnemu policku, tak sem tam ty berle malem rozslehal a nedorazil nazpet
Ted se tomu sice smeju, ale riziko venovani se kytickam i venku vice nez dukladne, cimz vlastne vznikla ta cela hadaci debata predtim, se clovek samozrejme vystavuje riziku o to vetsiho zklamani.....
Ja sem na HC guerilla out zvolil drsne nepristupne nehostine prostredi, kde sem sice musel natahat dveste kilo hliny a predtim vykopat dvestekilo sutru, ale zase mi to nikdo uz 3 roky necornul, mno musim to zaklepat.....tukytukytuk snad to jeste vydrzi
právě ty fota s pole jsou taky s fleku který jsem mněl s kámošem tři roky a pak nám ho stejně našly.tak jsem rozjel pěstování doma a je to lepší.a hlavně ti to nikdo neukradne........................