Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no mezi nama "ing" Vacek se snazi delat karieru na drogove problematice alespon 10let prevazne celou dobu se nasiral na mista kam nepatri a choval se jak curak- treba soucasnej prazskej primator
kteryho si vazim za jeho byvalou praci v oblasti drogove problematiky
by o tom mohl vypravet.-vubec nechapu ze tohohle chudaka Vacka zacli prudit az ted-o tomhle cloveku uz ani radsi nechci slyset
osobne si taky myslim ze neni podstatny jestli ma titul nebo ne podstatny je ze je to spina ktera nema co delat na miste kde je
Nemá cenu se mu vysmívat a zesměšnovat ho i když je to v podstatě nepřítel.
Jo nemá ani titul a na střední byl jenom 4 měsíce. Zajímavý je jak ho lidi obhajujou, že nezáleží na vzdělání, ale na odbornosti, což je sice pravda nýbrž je to jen zastření toho, že v podstatě lhal.
Tak pan Vacek nemá ani maturitu !!!!!!!!!!!!!!!! A to se před lety vydával za inženýra !!!!!!!!!!!!!!! To snad není pravda !!!!!!!! Mimochodem toto jeho jednání je podle našeho právního řádu trestné. Paragraf neznám, ale někde jsem ho kdysi četl. Ten člověk může jít v pohodě sedět. Zvlášť, když získal výhodný post na základě falšování vzdělání !!!!!!!!!!!!!!!! Teď jde jenom o to, kdo na něj podá trestní oznámení !!!!!!!!!!!! Neni někdo mezi přítomnými právník ? Bylo by dobré vidět takové zločince, lháře a hlupáky za mřížemi !!!! Ne pro pomstu, ale pro spravedlnost ! Takoví lidé jsou škůdci společnosti !!!!!!!!!!!!!!!
Konečně to tady někdo Sinhuetovi alespoň trochu osvětlil...
Vždy když od něj čtu takovýhle přízpěvky tak jenom kroutim hlavou...
Už jenom to..."Článek jsem nečetl ale myslim si" I cannot see the sense of it...
Tohle vlakno zacina tim ze je nápis Jiri Vacek nema maturitu , pak je tam odkaz a pokracuje se "u čteni tohoto članku jsem se" ....atd Tvoje první věta ... Clanek jsem necetl ... k tomu nemam co bych další věta taky perla "ale myslim si...." Ty woe většina lidi ve vladě, poslanci NEMÁ ani vysokou a hlavně neřeš jak schopný lidi tam jsou , jsou TOTIŽ VŠEHOSCHOPNÝ PRO UDRŽENÍ SVÉHO KORYTA ZA KAZDOU CENU COZ PREDVADEJ POSLEDNICH TUSIM 14LET
.. jsem se rozčilil , jdu na brko , sory za OT
Reagoval jsem na prispevky, nikoliv na nadpis klubu. Tak jako ty reagujes na muj, ja jsem reagoval na prispevky mych predchudcu. Mas neco proti memu tvrzeni, ze nezalezi na vzdelani? S nicim vic polemizovat nemuzes. Nebo snad popiras ze jsem clanek necetl, nebo snad chces tvrdit ze myslet si mohu neco jen kdyz prectu nejaky clanek? Vetou clanek jsem necetl, ale myslim si, jsem se prave snazil poukazat na to ze reaguji na prispevky a nikoliv na clanek.
Citace : Navíc já bych se nikomu takovýmu nevysmíval, to že někdo nemá středoškolské vzdělání z něj ještě nedělá blbce. Osobně znám víc takových lidí a stejně si jich dokážu vážit, protože něco dokázali. Jenže A TADY BYCH SI DOVOLIL DOPLNIT SAM on je proste blbec z maturitou i bez ni
citace 2: btw podle toho co je v tom clanku napsany, tak asi to neni uplnej dmnt, OK SOUHLASIM, CUUR.. JE ASI PRESNEJSI heheheh
Sinuhet: no ano, mam neco proti tvemu tvrzeni, ze nezalezi na vzdelani. Nicmene pletes hrusky s jablkama. Zastavas se Vacka, jako by byl buhvijaky expert a provinil se pouze tim, ze se prokazoval titulem, ktery nemel (kdyz teda pominu, ze nema ani tu maturu). Vackovo jedina kvalifikace je, ze bral herak, Radimecky mel jak to "zprofanovane" vzdelani, tak zejmena zkusenosti a dobry pristup a ZEJMENA VYSLEDKY, nezlob se na me, Vacek mu nesaha ani po kolena, skola neskola. A ja nevim jak ty, ale od nekoho, kdo nevystudoval lekarskou fakultu (nebo veterinu ) bych si slepak teda fakt vyriznout nenechala - tolik k tomu vzdelani.
Původní příspěvek od Maggie Sinuhet: no ano, mam neco proti tvemu tvrzeni, ze nezalezi na vzdelani. Nicmene pletes hrusky s jablkama. Zastavas se Vacka, jako by byl buhvijaky expert a provinil se pouze tim, ze se prokazoval titulem, ktery nemel (kdyz teda pominu, ze nema ani tu maturu).