Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neblazni, 4kilem uz by to mozna rozpustilo i ten umelohmotnej dekl. Mozna to chtelo jeste husteji rozvetvit, kazdopadne jsem zvedavej jak to bude vypadat az nasadej palicky
Původní příspěvek od Šťovík neblazni, 4kilem uz by to mozna rozpustilo i ten umelohmotnej dekl. Mozna to chtelo jeste husteji rozvetvit, kazdopadne jsem zvedavej jak to bude vypadat az nasadej palicky
Neboj
Tuhle varku pojedu jen pod 70w...rozhodl jsem se, ze tam nakonec nebudu cpat ani tu 150ku...zacinam pracovat na nove skrini,kde uz se jisto jiste neco vetsiho objevi...takze zatim 70w rulezzz...fotky v nejblizsi dobe....
Takze pridavam fotky....rostlinky se vzpamatovaly a konecne nasadily na kvet...doufam, ze ted uz jim to pujde mnohem lip....hnojivo HESI hydro kvet + Super Vit , postrik Phytamin + Super Vit
2Manson: Privod vzduchu je resenej takzvanejma "G_manovskejma dourama" ve spodnim dilu boxu...ja je mam asi 20 cm od sebe po celem obvodu.... vevnitr mam horni dil polepenej bilou grow folii...
Chlape tos me dostal ....jsou to dva 65 litrovy maltaky co maj ve velkej marketech jako je napr. hornbach,baumax,atd...... rekl bych,ze celej box (fotka u prispevku nahore) je tak 110cm na vejsku i s pachovym filtrem a prumer v nejvetsim miste okolo 60 cm ...slibuju, ze to casem zjistim presne
Pripojuju dalsi fotky...
Co myslite, kdy je ten pravy cas zbavit rostlinky listu, ktere brani v prosviceni? Mam je zatim takhle nechat? diky za rady...
čau... no jako prostihat no ješte bych možná chvili počkal než poradne najede květ a pak třeba za 14 dni bych vzal prvni ty nejstarsi a pak pripadne ty co stinej ... mužes třeba jen odstřihnout půlku čepele listů.. ale myslim že u toho V-SCROGU že neni celkove potřeba nějak extremne ostřihávat...
taky mam ten pocit ze se to vcelku usporada samo, leda se zbavit tech velkejch co se cpou dovnitr az zacnou stinit paldam, ale myslim ze by je mohlo stacit jen provliknout ven z toho kruhu
listy v ziadnom pripade nestrihaj. Listy obsahuju potrebne zlozky ktore raslinka potrebuje na svoj rast(existenciu). Tie ktore mozes vyplet von z valca, tak ako spomenul "stovik". V tejto faze svetlo potrebuju hlavne hlavy takze snaz sa im vyhoviet.
Ked tam das 150w, nespalia sa.(nemas spomenuty priemer valca)
Skus trochu viac opisat svoj growbox, napr.:hlucnost, unik svetla z boxu, teplota a hlavne rozmery.
ale inac velmi pekne k+
Mno podle mě je lepší je strčit ven jestli je kyti nebude potřebovat tak je shodí sama a vitáhne si z nich životně důležité živiny. A ty rozměry a třeba jakej tam máš větrák by o mooc zlepšilo pohled na situaci.
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
Takze o5 malej update....zmeril sem vam rozmery...takze kazdej z tech dilu ma vysku 33cm,zakladna je siroka 48cm a hrdlo nebo jak bych to nazval ma prumer 60 cm ...jinac vetram Euro1 100m3/hod,svetlo prostupuje pouze v casti kde dolehaji oba maltaky na sebe a to nepatrne...urcite by se tomu dalo predejit pridanim napr.tenoucke molitanove vrstvy a dale G_manovymi dirami pro privod cerstveho vzduchu v dolnim dilu boxu....teplota je v dobe svyceni okolo 27 stupnu,co se tyce hlucnosti....bubbler sam o sobe dela nejvetsi rambajs...ale nepotrebuju to mit stoprocentne tichounky,takze na to seru.....kdyby bylo vzduchovani na gumickach...bylo by to ok......
....co se tyce kyticek musim s litosti oznamit,ze jedna....bohuzel ta nejhezci a nejrozvetvenejsi z mne neznamych duvodu odesla na onen svet. Behem jednoho tydne cela uschla,pritom ostatni se maji cile k svetu....byl jsem nucen ji smyknout a pujde do mlika Fotky dodam zitra...