Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podle me nekdo pouzil slovo triploidni trochu unahlene. Triploidni oraganismus ma tri sady chromozomu, na rozdil od nas diploidnich, kteri mame dve. Konopi ma normalne taky dve a triploidni by byla vazna geneticka porucha ze ktere si vubec netroufam predvidat co by s toho ruznym krizenim rostlo. :-) Ale tri listky podle me nejsou znakem triploidnosti. Myslim, ze se jen zblaznila diploidni kytka. Ale nevim.
Souhlas se Sinuhetem, kdyby ta kytka byla triploidní, vůbec by to nebyla kytka, nechcu dělat ukvapené závěry ale myslí si že větve nebudou po třech, akorát jsou prostě 3 děložní lístky..
Triploid tak ako Mittic a Sinuhet je nieco ine ako bolo napisane a tyto pani to vysvetlili. Triploid máva väčšie rozmery, vynos, vyššie nároky na vodu, vyšší výnos.
Do nasledujúcej generácie sa neprenáša. Teda potomkovia su diploidný.
Ludia citajte tu moju knihu tam to všetko máte. Keby ste ju čítali nemusela by tu byt polka threadov!!!
Jej, ten zmatkař sem byl já...
Tak mě za to nekamenujte kucí, chtěl jsem jen vypadat chytře
Příště rači budu držet hubu...
Ale dík, že ste mě vyvedli z krutýho omylu...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Early Misty | Nirvana Seeds
Par dni v hline, priprava na letosni venek, tenhle mutant se ukazal jako jedinej z 10ti, ostatni jsou normalni. Kdyby to nebyla venkovka, tak bych z toho rozjel matku, ale udrzovat to rok na dalsi venek 2006 nehodlam :c)
.. tak tady je dalsi update, jak se vede mutantovi Early Misty. Stale roste a deli se po 3ech listech. Z 10ti seminek zatim patri k tem nejlepsim. Mozna by bylo zajimave zkusit u tehle rostliny strihnout FIMkem Rozhodne ji budu opatrovat ze vsech mych venkovek nejvic a fotos+info podavat v mem theardu Out2005.
ps.: Jeden rizecek z teto kytky uz jsem slibil clenovi "x?x?x" a ten se pokusi o samoopyleni a uchovani teto anomalie.
Taky už sem pár takovejdlech mutantíků měl, ale jakmile se zastřihnou vyjedou 3 větve z patra, ale to je celý, dál to pokračuje zase jen po dvou, tákže nijakej moc velkej zázrak :-)
Ahoj lidi.... Jsem tu dnes prvne, tak se mi doufam podari prilozit foto mé mutantní kyticky. Je to focené mobilem tak omluvte kvalitu... Zatím vsem zdar!!!