Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to napalovanie fotiek z galeriek je pekne svinstvo-a potom to ešte predavať -preboha a čo za debili to vobec kupuju ved takych fotiek je plny net.
Taktiež ma takyto pristup znechucuje , odrádza a mam pocit že moja galerka nezažije prisun novich fotiek-taketo svinstva fakt nemusim a ktomu ked sa to deje za mojim chrptom.
To predavanie suvenirov neviem prečo sa vobec rozobera -kto chce si kupi ,kto nema zaujem s*re nato nie_?Ale ktomu napalovaniu,predavaniu galeriek by sme si zaslužili nejake to vysvetlenie ZE ANO .........
To Utajovany Oblicej: Mas svou pravdu a nikdo ti ji nebere.
Ale fakt nechapu, proc porad mas tendenci se do G. navazet. Mate (snad) svuj server, budte v klidu a sva zranena ega lecte jinym zpusobem.
Pro me je to sbohem a satecek. Preju ti hodne stesti. Myslim to (fakt) uprimne.
Mr.Proper nejde o ega spis by se chtel vratit nekam kde to uz nexeistuja a je misto toho neco hodne jinyho. a ja mu davam za pravdu ze ta puvodni verze se mi libila vic komorni atmosfera a zadny honeni ega jakrikas (to je podle me problem novych clenu nez tech old schooleru) ale to neznamena ze se mi tento sevrer nelibi (jinak bych tu nebyl). rekni mi (klidne i uprimne (- ze neni nic co se ti tu nelibi co bys nechtel zmenit k lepsimu k tomu je taky dobry poslechnout si nazor nekoho jinyho aby si clovek uvedomil co chce....navic si myslim ze kritika ze vzycky uzitecna pokud neni urazliva peace virgill
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Spousta věcí mě tady taky sere (všemi zmiňovaný duplicitní thready, nesmyslný příspěvky atd..), musím však podotknout, že modi se docela snaží Výzvu Secret face s velkou pravděpodobností neuposlechnu. Svoje outdoorový fotky sem budu každej rok uploadovat a doufám, že vy ostatní taky! Až když se to tady jednou všechno prosere, tak ať to aspoň vyvolá ostrou diskuzi na místech k tomu určených. Prostě mně přijde, že celou dobu tady všichni mluví o legalizaci, dekriminalizaci atd.. ale skutek utek, až přijde na věc, až začně v podvědomí uživatelů strašit to slovo POLICIE, tak se všichni stáhnou do ústraní a hrajou si na vlastním písečku. tohle je jen další příklad z typické české malosti. Náš národ prostě nikdy ničeho nedosáhne. Všichni se bojí, nikomu to za to nestojí.
Jen mě napadá otázka, jaktože se o tomto serveru ještě nedozvěděla třeba NOVA, ta by dokázala vyvolat poprask, nebo jaktože už nějak nezasáhla policie? Dyť ten server tady jede skoro 4 roky a najednou by se to mělo posrat?
Vypada to ze nekomu se pjekne stejska po grower.cz , co??? vono to najednou utnout to nejde co??? je to droga ?
2SF , jinak vse uz ti rekli kolegove dik Dr. Smokalot,
futeW,Mr.Proper,virgill,
drinker hulič a dalsi zbytecne bych to psal , jdu delat neco uzitecnyho , he
poté, co jsem si sundal růžové brýle, se sem chodím bavit jako do cirkusu, kde úžasní umělci pod vedením principála dona Carlose, předvádějí zcela nevídané věci...
P.S. od blábolů Sýkrytfejse se distancuju, to je zasahovaní do interních záležitostí serveru grower.cz, po kterých je mu kulový...
Původní příspěvek od Secret Face Kdyz se podivam zpet, tak stejne informacne Grower tahalo jen par desitek lidi a zbytek jen nabiral informace ;-). Fungovalo to dobre informace nebyly mystifikujici, jako dnes a slo je lechce najit. Proste se Grower vydal spatnym smerem komerce, reklamy a hlavne uz minimalne informuje o pestovnai.
Tak nám prosím milostivě prozraď URL té alternativy, kterou členům Groweru nabízíš (tedy kromě vymazání ze zdejšího fóra). Jistě jej všichni uvítají a budou se moci eventuelně rozhodnout.
Pokud tento web bude dostatečně kvalitní, třeba Grower.cz sám zruším .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tipl bych si nyx.cz, hodne useru co odsad odeslo je tam - maji vetsinou stejne prezdivky a navic se na server ne kazdy dostane, takze to skyta jisty vyhody...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Lidicky, nic uz neni, co byvalo, ale ja musim oponovat Secret Face. Ja neznal Grower kdysi, znam ho ted. Dozvedel jsem se tady vse potrebne, abych mohl zacit pestovat kyticky. Je tady docela dobra komunita, spousta bordelu, ale kdyz nemusis delat vylevy a nadavat ostatnim, je to tady v pohode...
To by dávalo smysl. nyx.cz je na prvním místě mezi "zloději konektivity" Groweru. Tamní uživatelé opravdu masivně linkují na fotografie z Grower galerií - což je v rozporu s dobrými mravy (mluvím o linkování .jpg souborů, v pořádku by bylo linkovat na téma nebo do galerie).
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy