Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže celkové mé shrnutí odrůdy Ice, co se týče venku, tak můžu jen a jen doporučit, je to skvělá volba pro ty, co nespěchají na sklizeň, výnos bych typnul nadprůměrný, nato, že se jednou o indoor odrůdu. Tato genetika mě ještě nadchla z toho důvodu, že je vcelku odolná na plíseň, našel jsem tam asi 3plesnivé paličky, ale oproti jiným odrůdám je to skvělý výsledek
Dudušek - chtel bych se zeptat jestli to tvoje ICE je primo ze semen od nirvany nebo to bylo z rizku?Jinak pekny.Ja se jdu kouknout na tvuj out tam mam pocit ze toho bude vic...
teď jsem se díval na starší galerky a někde ve scroogově galerce (je to myslím indoor ale má tam foto z outu) má venku ice. Jako jediná mu pozdějc nechytla plíseň a měla pořád zdravou barvu (žádné barevné změny a krásná zelená) a sklízel ji když sněžilo (teda jsou ta vidět trochu vločky a píše to tam). Takže asi docela odolné na mrazy...už ten název