Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
viděla sem (v televizi) člověka, co půlku mozku neměl vůbec a odnesla to "jen"jeho pohyblivost. Ta osoba žila s ohromnou dírou v hlavě úplně normálně.
JInak deja-vu-taky mam vždycky takovej pocit, že to znám ze snu, vlastně se mi to stává i ve snu, kdy si vzpomínám, že už se mi přesně to samý zdálo.
kdyz si nekdo pamatuje sen , tak si z neho pamatuje jenom par sekund (v realite snu se tato chvilka zda delsi). takze je velka pravdepodobnost ze to co se ti stane, o tom se ti uz zdalo. ten pocet informaci ve snu je neuveritelnej - nekdy bych se chtel divat na filmy ktery by vznikly vernym zfilmovanim mych snu. heh-to by byl nasup.
No nevim, většinou je to takovej maglajz, že by to zfilmovat nešlo. Najednou jsem někde jinde a sem uplně někdo jinej a dělám uplně něco jinýho...nevim, jestli je to tim jak si ten sen snažim vybavit, tak se mi to motá a nebo jestli je to tak zamotaný už když se to zdá.
Deja-vu mě vždycky hrozně vykolejí z normálu, ať dělám co dělám, donutí mě to soustředit se na situaci a vzpomínat
Mno, deja-vu zažívám jenom občas - ale vždycky je to takovej pocit "kurňa tohle odněkud znám/tady už sem někdy byl/atd..., ale nijak zvlášť si to neuvědomuju
Tak jsem se dneska na biologii ptal na to, jak to teda funguje. A odpověď je jednoznačná: To se neví.
Nikdo na to nepublikoval žádnou seriozní studii. Ty neseriozní samozřejmě mluví o tom, že to jsou prožitky z jiných životů, popřípadě stimulace našeho nevědomí a že to má něco společnýho se sny a tak. Ale nějaká faktickej výzkum nic neprokázal. Ale vzhledem k tomu jak je paměť složitá, tak dochází k nejrůznějším poruchám a fluktuacím a jednou z nich může bejt právě deja vu. Přednesl jsem tam tu Sinuhetovu teorii a to se našemu profesorovi moc jako nelíbilo. Samozřejmě, že to nepopřel, prootže nebylo nic prokázáno, jak jsem už řekl, ale prostě se mu to nelíbilo.
Takže závěrem:
Chyba v matrixu.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
deja vu je mazec.kdyz to prijde,tak muzeme jenom zasnout s jakou presnosti. obraz i zvuk presne jako vesnu.jo kdyz nadtim tak premyslim,citil nekdo ve snu nejakou vuni.docela bymeto zajimalo
tag osobně jsem samozřejmě nejenom cítil vůni, ale užž mě i dvakrát zabily, poprvé jsem to vodsral granátem ve Vietnamu (asi) a podruhý mě nějakej typas postřelil a bylo to tak vážný, že jsem zranění nakonec podleh. Dokonce jsem cejtil i ty pocity, když mě zasáhli střepiny a pocítil teplou krev, která mě stejkala po zádech, špatně se mi dejchalo, byl jsem slabší a slabší, pomalu jsem omdlíval a smrt se mi projevila tak, že najednou byla tma, no a já se z toho probudil. Bylo to hooodně zajímavý. Myslím si, že ve snu se dají zažít všechny stavy, pocity, vůně, strach, smrt atd.
no myslim ze vsechno uz prozity si clovek dokaze vybavit..pokud nezklame pamet pokud ano, casto k vyvolani z pameti pomaha opakovana pritomnost "zapomenuteho" jevu. Rek bych ze vsechno co uz si jednou cejtil, videl, slysel apod. se ti muze vratit ve snu v naprosto nahodnym poradi
Jedu si takhle ze stredni domu autobusem, na metro a poslouchám nějaký mp3 krze nejrobustnejsi mp3ku, tkovej zářivej modrostříbrnej cd přehrávač který jsem měl na opasku..
Chvíli čekám na ono metro, a v hlavě se mi začal odehrávat divnej pocit, spíš než pocit bych to přirovnal ke krátkýmu filmu jak se mě snaží tři cigáni(sorry naší menšině) okrást o ou mp3ku, nedávám tomu mnoho ovšem pocit byl čím dál intenzivnější jak jsem o tom začal přemýšlet...
Sundavám tedy mp3ku, která do té doby řvala do mých oušek..
A ejhle cosi mi řekne otoč se, a potom co jsem se otočil, vidim tři cigány, uplně stejně jako v před chvílí odehrané grotesce v mé hlavě, oni koukají na mě jak na zrození boha z užaslýma očima !!
Bleskurychle shovávám mp3ku do tašky a v tom momentě se vedle mě objeví čtvrtej cigán asi metr ode mě, v tu chvíli už mp3zamykám uvnitř své aktovky..
Kouká na mě jak puk, pak se otočí na ty tři za mnou s vykulenýma očima a posleze všichni z ničeho nic začnou utíkat...
potvrdila se mi vize..
a není to poslední věc která se mi takto promítla..
Druhá věc je o mnoho horší...
o rok později se naší rodině přihodila tragedie, nakladak mi rozmasiroval 6leteho brasku...
Problem z meho hlediska nastal ve faktu, že se mi ten den zdalo neco strasnyho, a hulime takhle speka s mym kamosem v praze a najednou jako by mi vypli mozek!!!
Říkám si co se kurva děje... a v tu chvili jsem opravdu myslel jen na nejhorší a čekal jsem co se muze asi tak dít...
-5minut na to telefon, kde se dozvim že se stalo něco hrozného v ten moment jsem věděl už na 70% co se stalo, ačkoliv jsem se to po telefonu nedozvěděl...
...mimoto ten pocit ,, to už jsem viděl" - je púodle mě dar některých pro některé...
Přeberte si to jak chcete, víc k tomu napsat neumim a v žádném případě nelakuju...
BTW: dobře se tato funkce mozku dá otestovat na bad tripu, už jste otočili Badtrip-na normální uvolněný stav?? já už ano
P3Ci: Občas mi přijde jakoby člověk nějak zpracovával myšlenky někoho jinýho, který se ho týkají. Taky se mi stalo, že mě chtěl někdo přepadnout, jdu s mp3 nic neslyším a náhle vím, že mi chce někdo něco udělat a je za mnou, uplně se mi zastavilo srdce, prudce se otočím a vidím jak už na mě dvě nějaký trosky nabíhaj, naštěstí sem je setřásl. Přišlo mi jakobych četl jejich myšlenky, né konkrétní slova ale ten umýsl zaútočit se mi prostě zjevil, těško se to popisuje.
Stejně tak mi občas přijde, že zpracovávám myšlenky někoho koho dobře znám, třeba přítelkyně mi volá a já se podívám na mobil ani nevím proč i když se na něj celej den ani nepodívám a vteřinu na to začne zvonit. To je taková ta klasická haluz. Těžko říct jestli je to souhra náhod nebo skrytá schopnost mozku.
No já jsem si nedavno chtěl lehce uprdnout ..a myslel jsem při tom na sraní .. !! Nevěřili byste, ale..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..