Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Deja vu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

punkejt jasne ale to nastava mnohem driv nez ten mozek klesne se svou hmotnosti na tu uroven.

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 11-12-2004 v 16:54 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

viděla sem (v televizi) člověka, co půlku mozku neměl vůbec a odnesla to "jen"jeho pohyblivost. Ta osoba žila s ohromnou dírou v hlavě úplně normálně.
JInak deja-vu-taky mam vždycky takovej pocit, že to znám ze snu, vlastně se mi to stává i ve snu, kdy si vzpomínám, že už se mi přesně to samý zdálo.

Old Post 11-12-2004 v 18:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

daja-vu je dobrej pocit...
jinak víte jakej je opak deja-vu? deža neví

Old Post 12-12-2004 v 14:08 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
whatever
Stálý Člen

Karma uživatele whatever - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

kdyz si nekdo pamatuje sen , tak si z neho pamatuje jenom par sekund (v realite snu se tato chvilka zda delsi). takze je velka pravdepodobnost ze to co se ti stane, o tom se ti uz zdalo. ten pocet informaci ve snu je neuveritelnej - nekdy bych se chtel divat na filmy ktery by vznikly vernym zfilmovanim mych snu. heh-to by byl nasup.

Old Post 12-12-2004 v 14:40 PM
whatever je offline   Profil uživatele whatever   Find more posts by whatever   Foto galerie člena whatever   Click here to Send whatever a Private Message   Add whatever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

No nevim, většinou je to takovej maglajz, že by to zfilmovat nešlo. Najednou jsem někde jinde a sem uplně někdo jinej a dělám uplně něco jinýho...nevim, jestli je to tim jak si ten sen snažim vybavit, tak se mi to motá a nebo jestli je to tak zamotaný už když se to zdá.
Deja-vu mě vždycky hrozně vykolejí z normálu, ať dělám co dělám, donutí mě to soustředit se na situaci a vzpomínat

Old Post 12-12-2004 v 18:28 PM
Host
Host

Příspěvek č. 22

Mno, deja-vu zažívám jenom občas - ale vždycky je to takovej pocit "kurňa tohle odněkud znám/tady už sem někdy byl/atd..., ale nijak zvlášť si to neuvědomuju

Old Post 12-12-2004 v 18:34 PM
punkejt
Stálý Člen

Karma uživatele punkejt - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Tak jsem se dneska na biologii ptal na to, jak to teda funguje. A odpověď je jednoznačná: To se neví.
Nikdo na to nepublikoval žádnou seriozní studii. Ty neseriozní samozřejmě mluví o tom, že to jsou prožitky z jiných životů, popřípadě stimulace našeho nevědomí a že to má něco společnýho se sny a tak. Ale nějaká faktickej výzkum nic neprokázal. Ale vzhledem k tomu jak je paměť složitá, tak dochází k nejrůznějším poruchám a fluktuacím a jednou z nich může bejt právě deja vu. Přednesl jsem tam tu Sinuhetovu teorii a to se našemu profesorovi moc jako nelíbilo. Samozřejmě, že to nepopřel, prootže nebylo nic prokázáno, jak jsem už řekl, ale prostě se mu to nelíbilo.
Takže závěrem:
Chyba v matrixu.

Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.

-Chalíl Džibrán

Old Post 14-12-2004 v 21:22 PM
punkejt je offline   Profil uživatele punkejt   Find more posts by punkejt   Foto galerie člena punkejt   Click here to Send punkejt a Private Message   Add punkejt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zfiře
sponzor paměti

Karma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% PěstitelskáKarma uživatele zfiře - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

deja vu je mazec.kdyz to prijde,tak muzeme jenom zasnout s jakou presnosti. obraz i zvuk presne jako vesnu.jo kdyz nadtim tak premyslim,citil nekdo ve snu nejakou vuni.docela bymeto zajimalo

Old Post 14-04-2005 v 02:46 AM
zfiře je offline   Profil uživatele zfiře   Find more posts by zfiře   Foto galerie člena zfiře   Click here to Send zfiře a Private Message   Add zfiře to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tag osobně jsem samozřejmě nejenom cítil vůni, ale užž mě i dvakrát zabily, poprvé jsem to vodsral granátem ve Vietnamu (asi) a podruhý mě nějakej typas postřelil a bylo to tak vážný, že jsem zranění nakonec podleh. Dokonce jsem cejtil i ty pocity, když mě zasáhli střepiny a pocítil teplou krev, která mě stejkala po zádech, špatně se mi dejchalo, byl jsem slabší a slabší, pomalu jsem omdlíval a smrt se mi projevila tak, že najednou byla tma, no a já se z toho probudil. Bylo to hooodně zajímavý. Myslím si, že ve snu se dají zažít všechny stavy, pocity, vůně, strach, smrt atd.

Old Post 14-04-2005 v 06:35 AM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
felipe
Stálý Člen

Karma uživatele felipe - 78% PěstitelskáKarma uživatele felipe - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

no myslim ze vsechno uz prozity si clovek dokaze vybavit..pokud nezklame pamet pokud ano, casto k vyvolani z pameti pomaha opakovana pritomnost "zapomenuteho" jevu. Rek bych ze vsechno co uz si jednou cejtil, videl, slysel apod. se ti muze vratit ve snu v naprosto nahodnym poradi

zahrada & balkon 2004 :: Divočina 2005

Nothing is at last sacred but the integrity of your own mind.
Ralph Waldo Emerson

Old Post 14-04-2005 v 09:00 AM
felipe je offline   Profil uživatele felipe   Find more posts by felipe   Foto galerie člena felipe   Click here to Send felipe a Private Message   Add felipe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

co si o tom mysli lidovky ale cert jim ver....
http://lidovky.centrum.cz/zajimavos...phtml?id=345029

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 19-04-2005 v 07:44 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Upozornění píše se rok 2005? aspon myslim Příspěvek č. 28

Jedu si takhle ze stredni domu autobusem, na metro a poslouchám nějaký mp3 krze nejrobustnejsi mp3ku, tkovej zářivej modrostříbrnej cd přehrávač který jsem měl na opasku..
Chvíli čekám na ono metro, a v hlavě se mi začal odehrávat divnej pocit, spíš než pocit bych to přirovnal ke krátkýmu filmu jak se mě snaží tři cigáni(sorry naší menšině) okrást o ou mp3ku, nedávám tomu mnoho ovšem pocit byl čím dál intenzivnější jak jsem o tom začal přemýšlet...
Sundavám tedy mp3ku, která do té doby řvala do mých oušek..

A ejhle cosi mi řekne otoč se, a potom co jsem se otočil, vidim tři cigány, uplně stejně jako v před chvílí odehrané grotesce v mé hlavě, oni koukají na mě jak na zrození boha z užaslýma očima !!
Bleskurychle shovávám mp3ku do tašky a v tom momentě se vedle mě objeví čtvrtej cigán asi metr ode mě, v tu chvíli už mp3zamykám uvnitř své aktovky..
Kouká na mě jak puk, pak se otočí na ty tři za mnou s vykulenýma očima a posleze všichni z ničeho nic začnou utíkat...

potvrdila se mi vize..
a není to poslední věc která se mi takto promítla..

Druhá věc je o mnoho horší...
o rok později se naší rodině přihodila tragedie, nakladak mi rozmasiroval 6leteho brasku...
Problem z meho hlediska nastal ve faktu, že se mi ten den zdalo neco strasnyho, a hulime takhle speka s mym kamosem v praze a najednou jako by mi vypli mozek!!!
Říkám si co se kurva děje... a v tu chvili jsem opravdu myslel jen na nejhorší a čekal jsem co se muze asi tak dít...
-5minut na to telefon, kde se dozvim že se stalo něco hrozného v ten moment jsem věděl už na 70% co se stalo, ačkoliv jsem se to po telefonu nedozvěděl...
...mimoto ten pocit ,, to už jsem viděl" - je púodle mě dar některých pro některé...
Přeberte si to jak chcete, víc k tomu napsat neumim a v žádném případě nelakuju...
BTW: dobře se tato funkce mozku dá otestovat na bad tripu, už jste otočili Badtrip-na normální uvolněný stav?? já už ano

Old Post 23-07-2012 v 09:46 AM
hellfire
Stálý Člen

Karma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% PěstitelskáKarma uživatele hellfire - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

P3Ci: Občas mi přijde jakoby člověk nějak zpracovával myšlenky někoho jinýho, který se ho týkají. Taky se mi stalo, že mě chtěl někdo přepadnout, jdu s mp3 nic neslyším a náhle vím, že mi chce někdo něco udělat a je za mnou, uplně se mi zastavilo srdce, prudce se otočím a vidím jak už na mě dvě nějaký trosky nabíhaj, naštěstí sem je setřásl. Přišlo mi jakobych četl jejich myšlenky, né konkrétní slova ale ten umýsl zaútočit se mi prostě zjevil, těško se to popisuje.
Stejně tak mi občas přijde, že zpracovávám myšlenky někoho koho dobře znám, třeba přítelkyně mi volá a já se podívám na mobil ani nevím proč i když se na něj celej den ani nepodívám a vteřinu na to začne zvonit. To je taková ta klasická haluz. Těžko říct jestli je to souhra náhod nebo skrytá schopnost mozku.

1. 70W, Bushman, Hlína, PC-CASE
2. 70W, WW & OB, Hlína, Nová skříň

Old Post 23-07-2012 v 13:20 PM
hellfire je offline   Profil uživatele hellfire   Find more posts by hellfire   Foto galerie člena hellfire   Click here to Send hellfire a Private Message   Add hellfire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

No já jsem si nedavno chtěl lehce uprdnout ..a myslel jsem při tom na sraní .. !! Nevěřili byste, ale..

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 23-07-2012 v 17:43 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

...a ted zase vážně, jo no s tim telefonem... telepatie
to se mi stává taky a celkem často, že čumim na tel, newim proč a najednou hovor

záludné nástrahy života inu ))

Old Post 24-07-2012 v 14:19 PM
Nexius
Stálý Člen

Karma uživatele Nexius - 73% PěstitelskáKarma uživatele Nexius - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hellfire hezky jsi popsal synchronicitu, jde o jev, který zkoumal C.G. Jung, více http://jung.sneznik.cz/soubor_slovn...nchronicita.htm

1.MikroIndoor - GW,OB - úsporky
2. Mikrogrow - Ed rosenthal, Buddha - úsporky

Old Post 24-07-2012 v 17:20 PM
Nexius je offline   Profil uživatele Nexius   Find more posts by Nexius   Foto galerie člena Nexius   Click here to Send Nexius a Private Message   Add Nexius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás